שיהיו בשורות טובות!!!ב"ה חי. בזכות התפילות. ה-12 שעות הבאות קריטיות לראות אם הגוף יגיב למכשירים ותרופות. רק תפילות ותפילות ומעשים טובים. תודה לכל המעתירים.
שיהיו בשורות טובות!!!ב"ה חי. בזכות התפילות. ה-12 שעות הבאות קריטיות לראות אם הגוף יגיב למכשירים ותרופות. רק תפילות ותפילות ומעשים טובים. תודה לכל המעתירים.
אבל אתה כן.לא בא להטיף מוסר לאחרים.
נאה דורש נאה מקיים.צריך להתנתק מהדבק האפוקסי למדיה.
..פורום ערכי ככל שיהיה הוא מסוכן לנפש
ראשית אכן חלילה לי להטיף לאחרים. אבל מרגיש שכשאתה מדבר גם לעצמך הרי שיש הצדקה לכך כי אנחנו ס"ס קבוצת יראים החפצים במעט מזור לנפש בתקופה זו.אבל אתה כן.
נאה דורש נאה מקיים.
נראה לי שרק סבו היה רב ביהוד ולא הוא.אמאהלה.....היה ראש ישיבה בירושלים, היה רב בעיר יהוד והיה עתיד לפתוח ישיבה קטנה באלול הקרוב בבני ברק, מה הוא הספיק עד גיל 48... לא נורמלי....כנראה מיוחד מאודד...
אביו שליט''א היה רבה של יהוד וכל המשפחה היתה קשורה למוסדות שלונראה לי שרק סבו היה רב ביהוד ולא הוא.
עדכון שמות החולים מהיום (באדיבות עדכוני הקורונה)אתה יודע שיש לי רשימה של חולי קורונה מכאן! מפרוג!
שמוזכרים בכל הדלקת נרות והפרשת חלה???
ואני בהחלט שמחה לסמן וי על כל אחד שהחלים!!!
אבל בינתיים אף אחד לא עדכן כזה דבר.........
המדיה הפכה את כולנו שותפים!! לתפילות!! ולדאגה!!
תיכנס ותיראה כמה ספרים נקראו על הרב הבר...כאן...במדיה...
ואם איבדנו משו זה את האמון אחד בשני.
מעניין,יש ליד ביתו כבר התקהלות גדולההלוויתו בביה"ח פונביז' בשעה 12:30.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: