אלא כמה זמן?זה לא נכון
אלא כמה זמן?זה לא נכון
כל תקופת הבדק לפי החוקאלא כמה זמן?
השאלה כמה מתוך הדוח הנ"ל באמת טופל ע"י הקבלןחובה ממש!!!!!
מניסיון,אין סיכוי למי שלא בקי בזה על רזיו ודקדוקיו.
לא יעזור שום פקחות או בינה יתירה ,רק בעל מקצוע.
כדוגמה,כל מיני מסילות ברזל/גומי,שלא מורכבים בצורה נכונה עד לטופ,אחרי זמן מה יכולים להיות מטרד רציני ,אם זה- דלת אז לרצפה על ידי שריטת המרצפות,ואם זה חלון אז זה להיות לא יציב וישבר לאחר שנים ספורות,
וישנם עוד המון המון דברים קטנטנים שא"א לסתם אדם להבין שיש פה בעיה וכ"ו מבחינה תקנית,
אצרף דוגמא שלי [הדירה לא שלי אל דאגה]לחו"ד שנתנו לי חברת בדק בית,חצי מהדברים לפחות סתם אדם לא היה יודע שיש בעיה או שהקבלן צריך ע"פ חוק להביא מוצר יותר טוב:
השאלה הוא על בדק בית ראשוני על שברים וכ"ו שאם זה לא במידי אזי החברה יכולה לטעון שאתם שברתם ,ולכן ישנם דברים שצריכים להיות מיד בהתחלהאנחנו הבאנו בדק בית אחרי כחצי שנה
בימים אלו מתבצעת מיצוי תהליכים בנידון ולכן אחרי שיהיו לי מסקנות אשתףאשמח לשמוע מנסיון אישי, לא מפרסום של חברת בדק הבית
מנסיון אישי:אשמח לשמוע מנסיון אישי, לא מפרסום של חברת בדק הבית.
החברה יכולה לטעון הכל... לא תאמינו איזה דברים אמרו לנוהשאלה הוא על בדק בית ראשוני על שברים וכ"ו שאם זה לא במידי אזי החברה יכולה לטעון שאתם שברתם ,ולכן ישנם דברים שצריכים להיות מיד בהתחלה
1. הפשוט הוא לצלם ולשלוח תמונות במייל.החברה יכולה לטעון הכל... לא תאמינו איזה דברים אמרו לנו
מבחינה חוקית, אין שום סיבה דווקא עד יומיים אחרי המסירה
אגב, יש דברים שרואים אותם רק אחרי זמן
בכל מקרה, אל תקחו את הדברים שלי כמילה אחרונה, תבדקו אותי. לא רוצה את האחריות עלי
לגבי 1 בהחלט בהחלט! לצלם, לתעד כל דבר ולשלוח במייל עם פירוט מילולי1. הפשוט הוא לצלם ולשלוח תמונות במייל.
2.אכן אפשר לכתוב ספר על כל התירוצים שהם נותנים. שנתיים אחרי ואנחנו עוד צוחקים מהתותים שאמרו לנו. ממש מבוזבזים שם. כל כך הרבה יצירתיות.
היום אבל כמעט אף לאחד לא יכול למכור לי תותים. לא הרופא שיניים שלא מצליח להסביר למה המבנה לא יושב טוב, לא הטכנאי של המזגן, פשוט עברנו קורס מדהים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: