התייעצות בדק בית?

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

shani123

משתמש מקצוען
חובה ממש!!!!!
מניסיון,אין סיכוי למי שלא בקי בזה על רזיו ודקדוקיו.
לא יעזור שום פקחות או בינה יתירה ,רק בעל מקצוע.
כדוגמה,כל מיני מסילות ברזל/גומי,שלא מורכבים בצורה נכונה עד לטופ,אחרי זמן מה יכולים להיות מטרד רציני ,אם זה- דלת אז לרצפה על ידי שריטת המרצפות,ואם זה חלון אז זה להיות לא יציב וישבר לאחר שנים ספורות,
וישנם עוד המון המון דברים קטנטנים שא"א לסתם אדם להבין שיש פה בעיה וכ"ו מבחינה תקנית,
אצרף דוגמא שלי [הדירה לא שלי אל דאגה]לחו"ד שנתנו לי חברת בדק בית,חצי מהדברים לפחות סתם אדם לא היה יודע שיש בעיה או שהקבלן צריך ע"פ חוק להביא מוצר יותר טוב:
השאלה כמה מתוך הדוח הנ"ל באמת טופל ע"י הקבלן
או שבדק הבית נותן דוח ענק... בכדי להרשים
ובסופו של דבר חברת הקבלן מוכיחה אחרת ולא הכל זוכה לטיפול (במיוחד לא דברים שעלות התיקון משמעותית)
אשמח לשמוע מנסיון אישי, לא מפרסום של חברת בדק הבית.

MOZ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנחנו הבאנו בדק בית אחרי כחצי שנה
השאלה הוא על בדק בית ראשוני על שברים וכ"ו שאם זה לא במידי אזי החברה יכולה לטעון שאתם שברתם ,ולכן ישנם דברים שצריכים להיות מיד בהתחלה

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אשמח לשמוע מנסיון אישי, לא מפרסום של חברת בדק הבית.
מנסיון אישי:
קבלנו דירה עם קירות עקומים. נזילות מטורפות, מרצפות עם מרווחים לא אחידים וגבהים משתנים.
עבודה ישמעאלית למהדרין. הבאנו בדק בית של חברת פלס מאשקלון , לא היינו מרוצים. הבאנו את יצחק מורוז הוא הסביר לנו שמה לעשות בביהמ"ש זה קביל שיהיה 1.3 מ"מ הבדל בגובה ... הוא היה מיקצועי ואמין וברגע שראה שאין לו מה לעשות מעל פלס הודיע לנו שחבל על הכסף שלנו.

בסופו של דבר הגיע החורף, ובאו הנזילות שכבר כמה שנים מתקנים אותם. דרך המרפסת היה ניתן לראות שחסר אטימות, רובה שבורה, חסרה אין לי מושג איך אף אחד מהנ"ל לא הבחין בזה....

הכי חשוב זה להשאר בידידות עם הקבלן כי בקלות אפשר להגיע לריב מכוער, ואז אתם מתעייפים מהר , לבית נמשפט יש את הזמן שלו והכי חשוב מאד קשה לנצח קבלן בבית המשפט.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
השאלה הוא על בדק בית ראשוני על שברים וכ"ו שאם זה לא במידי אזי החברה יכולה לטעון שאתם שברתם ,ולכן ישנם דברים שצריכים להיות מיד בהתחלה
החברה יכולה לטעון הכל... לא תאמינו איזה דברים אמרו לנו
מבחינה חוקית, אין שום סיבה דווקא עד יומיים אחרי המסירה
אגב, יש דברים שרואים אותם רק אחרי זמן
בכל מקרה, אל תקחו את הדברים שלי כמילה אחרונה, תבדקו אותי. לא רוצה את האחריות עלי

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
החברה יכולה לטעון הכל... לא תאמינו איזה דברים אמרו לנו
מבחינה חוקית, אין שום סיבה דווקא עד יומיים אחרי המסירה
אגב, יש דברים שרואים אותם רק אחרי זמן
בכל מקרה, אל תקחו את הדברים שלי כמילה אחרונה, תבדקו אותי. לא רוצה את האחריות עלי
1. הפשוט הוא לצלם ולשלוח תמונות במייל.
2.אכן אפשר לכתוב ספר על כל התירוצים שהם נותנים. שנתיים אחרי ואנחנו עוד צוחקים מהתותים שאמרו לנו. ממש מבוזבזים שם. כל כך הרבה יצירתיות.
היום אבל כמעט אף לאחד לא יכול למכור לי תותים. לא הרופא שיניים שלא מצליח להסביר למה המבנה לא יושב טוב, לא הטכנאי של המזגן, פשוט עברנו קורס מדהים.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
1. הפשוט הוא לצלם ולשלוח תמונות במייל.
2.אכן אפשר לכתוב ספר על כל התירוצים שהם נותנים. שנתיים אחרי ואנחנו עוד צוחקים מהתותים שאמרו לנו. ממש מבוזבזים שם. כל כך הרבה יצירתיות.
היום אבל כמעט אף לאחד לא יכול למכור לי תותים. לא הרופא שיניים שלא מצליח להסביר למה המבנה לא יושב טוב, לא הטכנאי של המזגן, פשוט עברנו קורס מדהים.
לגבי 1 בהחלט בהחלט! לצלם, לתעד כל דבר ולשלוח במייל עם פירוט מילולי
לגבי 2 מגיע שלב בו מבינים היטב למה אמרו לנו שהחיים הם בית ספר

מומחה בנדל"ן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אצלינו בשכונה מישהו אירגן קבוצת רכישה לכל הדברים לבית.
(סורגים ריהוט מוצרי חשמל שיפוצים מזגנים וכדומה)
וגם בדק בית מומלץ במחיר ממש זול,
אם זה מעניין אותך אני יכול לשלוח לך פרטים בפרטי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה