אשמח לנימוק ושמות של חברות אמינותחובה!!
נימוק שאני מחוסר ידע סובל כבר כמה שנים..אשמח לנימוק ושמות של חברות אמינות
תודה מראש
השאלה היא האם אי אפשר לסמוך על הסיור עם המהנדס שהקבלן מביא?האם כדאי לעשות בדק בית בדירה חדשה מקבלן, האם שווה לקחת פרטי במועד מסירה ראשונית?
על מי שהקבלן עצמו מביא ברור שאי אפשר לגמרי לסמוךהשאלה היא האם אי אפשר לסמוך על הסיור עם המהנדס שהקבלן מביא?
אתה יכול לשלוח לי למייל ואני יסביר לך מה אפשר לעשות ...ב. איך אני יודע שהדברים שצריכים תיקון באמת תוקנו? להביא עוד פעם בדק בית?
הדוח קביל בבית משפט?אנחנו לקחנו בודק מוסמך.
לא חברה, אלא אדם- משלנו ממש.
עשה עבודה מעולה.
מחיר זול מכל הצעה בחברה.
אין לי שום אחוזים!!!!!!
יונתן גרף
053-319-3200
lazerinspection # gmail.com
כמובן להחליף את ה# ב@ ולהסיר רווחים
אני חושבת שכן,הדוח קביל בבית משפט?
מצטרף. הוא מצוין ויסודי.אנחנו לקחנו בודק מוסמך.
לא חברה, אלא אדם- משלנו ממש.
עשה עבודה מעולה.
מחיר זול מכל הצעה בחברה.
אין לי שום אחוזים!!!!!!
יונתן גרף
053-319-3200
lazerinspection # gmail.com
כמובן להחליף את ה# ב@ ולהסיר רווחים
בפרוטוקול המסירה כתוב שהנך מאשר ,,,,,,,,,,,,,,,וכל זה בכפוף למה שימצא בבדיקת בדק בית[שיבוצע עד למתי שהקבלן אישר],וכל מה שנמצא בבדק בית מעמדם כמו שהרוכש עצמו דיווח על פגם זה,ועל כן נהפוך הוא מעמדם מוצק ומחייבת את הקבלן אלא אם זה לא נכון שיש פגם וכ"וידוע לך אם פרוטוקול המסירה פוטר את הקבלן מתיקוני הפגמים שיימצאו בבדק בית?
זה לא נכוןפרט חשוב,כמדומני שע"פ חוק אפשר להגיש דו"ח בדק בית עד ליומיים לאחר קבלת המפתחות.[אם הקבלן מסכים ליותר אז ברור שאפשר]
[דו"ח בדק בית ראשון ,והיינו על האחריות הראשונית של שבירות וכ"ו ,ולא על הבדיקה שנעשית עד לתום שנה אחרי הדיור בה]
לא פוטר, אבל מומלץ לכתוב בפרוטוקול המסירה "בכפוף לבדיקת בדק בית"תודה על התגובה...
ידוע לך אם פרוטוקול המסירה פוטר את הקבלן מתיקוני הפגמים שיימצאו בבדק בית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: