יש אתר שנקרא utestתודה על ההסבר.
אני רוצה לעשות קורס אבל אין לי יכולת כלכלית כרגע לשלם לקורס לכן אני עושה קורס מהרשת. איך אפשר ללמוד את הנושר חוץ מקורס? יש אפשרות כזאת? תודה אני כרגע מקשיבה לקורס של יוני פלנר. זה אמור להספיק?? איך אני יכולה ליישם מה שאני לומדת שם?
מקווה שזה לא פולש מידיאפשר לשאול במה במה צריך לשים לב בקורס בעיקר? אני כרגע עושה קורס דרך המחשב. לא פרונטלי. לא הבנתי מה העבודה העיקרית של בודק תוכנה. מגיעים לעבודה בבוקר. מה עושים? נכנסים לתוכנות שמותקנות במחשב ובודקים אותם? אשמח לפירוט אם יש פה מישהי שעובדת בחברת הייטק ויכולה לפרט.
רציתי לשאול היית מרוצה מהלימודים שלהם כי הם מפרסמים על ילימודים מאד קצריםמכללת QA EXPERT ברמת גן.
אירגנו קבוצה חרדית וכל הלימודים היו בזום. קורס מעולה
נפתח עכשיו מחזור נוסף לחרדיות בלבד אם זה מענין אותך.רציתי לשאול היית מרוצה מהלימודים שלהם כי הם מפרסמים על ילימודים מאד קצרים
והיכן התפרסמה הקבוצה הזו
אותי זה גם מאד מעניין.נפתח עכשיו מחזור נוסף לחרדיות בלבד אם זה מענין אותך.
אני הייתי מאד מאד מרוצה
QA Automationזה המייל של מי שמארגנת את הקבוצה לחרדיות -
אסור לכתוב כתובת מייל
אין פחות מ9 שעות ? משרות של 7 שעות אפילו 8 עם גמישות ?כן
9
לא
יש לך לתת לי פרטים?נפתח עכשיו מחזור נוסף לחרדיות בלבד אם זה מענין אותך.
אני הייתי מאד מאד מרוצה
בסטארטאפ על פי רוב יש לכל אחד תחום אחריות רחב, יותר מאשר בחברה גדולה וממוסדתאין פחות מ9 שעות ? משרות של 7 שעות אפילו 8 עם גמישות ?
נשמע לי עבודת פרך לעבוד 9 שעות .
ואגב למה זה משנה אם מדובר על סטאטאפ או לא ?
למדת שם?מכללת QA EXPERT ברמת גן.
אירגנו קבוצה חרדית וכל הלימודים היו בזום. קורס מעולה.
פסגותאולי מישהי יודעת איפה אפשר ללמוד עכשיו בדיקות תוכנה. הכי מהר וטוב
יש לך נסיון בבדיקות ידניות?למדת שם?
איך הלימודים שם הם מספיקים או שצריך ללמוד עוד?
תוך כמה זמן אפשר להיכנס לשוק בלי ניסיון?
אשמח לכל מידע
תודה
את יודעת פרטים על המבחן הקבלה שלהם?פסגות
בירושלים ובביתר עילית
02-6663666
1. לדעתי הכי כדאי לך להתחיל ללמוד ולראות אם מענין אותך, בגדול זה למצוא באגים בתוכנה, בכל תוכנה יש באגים, רק כאן בפרוג יש לי כבר רשימה... ואני לא qa.אני עובדת הוראה ורוצה לעשות הסבת מקצוע
המליצו לי על בדיקות תוכנה
1.האם זה תחום מענין או טכני לחלוטין?
2. הלימודים קשים? צריך מתמטיקה גבוהה? (הייתי חזקה מאד בשנות הסמינר אך עברו הרבה שנים מאז שסיימתי ודי התנתקתי)
3. מקום לימודים מוצלח שעוזר גם עם השמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: