הוא הגיע להיבדק ונתנו לו בדיקה סרולוגית?*3555 מזמינים שיחה טלפונית עם רופא משפחה.מבקשים מהרופא הפנייה.
הוא הגיע להיבדק ונתנו לו בדיקה סרולוגית?*3555 מזמינים שיחה טלפונית עם רופא משפחה.מבקשים מהרופא הפנייה.
שם את ההפנייה בכרטיס ,והולכים לבדיקה דם ועל הדרך סורולוגית כמו שכתוב בהפנייה.הוא הגיע להיבדק ונתנו לו בדיקה סרולוגית?
והאם מי שעושה א''ז יכול לצאת לחו''ל ולחזוראני מעוניין לעשות עצמאי
יש מקום כזה?
יש צורך בהפניה מרופא.אין צורך בהפנייה מרופא. מגיעים ומבקשים לעשות ואם יש להם במלאי הם עושים.
הכמות של הבדיקות מוגבלת. כל קופה וכל סניף בקופה קיבל כמות מוגבלת ויש סניפים שלא קיבלו בכלל. לדעתי רוב המקומות כבר נגמר להם כך שהפניה מרופא לא תועיל בעניין.
@מצליחה הם לא מחייבים לעשות בדיקה במקרה של תשובה חיובית אלא רק ממליצים ולכן אף אחד לא אמור לפנות אלייך בעניין.
היי, אני ובעלי עשינו בלי הפניה. וגם אח שלי. ולאף אחד מאיתנו לא היה סיבה לעשות בדיקות דם. עשינו נטו בשביל הבדיקה הסרולוגית.יש צורך בהפניה מרופא.
ותודה! מעולה!
אולי זה היה בתקופת הסקר בבני ברק?היי, אני ובעלי עשינו בלי הפניה. וגם אח שלי. ולאף אחד מאיתנו לא היה סיבה לעשות בדיקות דם. עשינו נטו בשביל הבדיקה הסרולוגית.
לא.אולי זה היה בתקופת הסקר בבני ברק?
אני ביקשתי מהאחות לעשות את הבדיקה, ואמרה לי שצריך הפניה, אבל הרופאה נותנת בכיף הפניה.
ביקשתי עכשיו מהרופא הפניה לבדיקה סרולוגית (לאומית ירושלים)לא.
באנו ביקשנו בדיקה ועשו לנו. מכבי אשדוד.
כן, בטח, מה אכפת לו לתת לך? השאלה אם יש במלאי. כדאי לך לברר מראש ולא להמתין בתור ואז להעצבן שחיכית לשוא.ביקשתי עכשיו מהרופא הפניה לבדיקה סרולוגית (לאומית ירושלים)
קיבלתי מיד, בלי שאלות נוספות.
ואם יש במלאי אז לא צריך הפניה הם עושים את הבדיקה גם בלעדיה.כן, בטח, מה אכפת לו לתת לך? השאלה אם יש במלאי. כדאי לך לברר מראש ולא להמתין בתור ואז להעצבן שחיכית לשוא.
תודה, נבדוק.כן, בטח, מה אכפת לו לתת לך? השאלה אם יש במלאי. כדאי לך לברר מראש ולא להמתין בתור ואז להעצבן שחיכית לשוא.
כנ"ל בדיוק.הבנתי שהייתי חולה, שבוע לפני פסח.
היו לי תסמינים, אבל אף רופא לא נתן אז לעשות בדיקה (כי לא הייתי ליד חולה מאומת, ולא חזרתי מחו"ל).
ממש לא, הרגע בעלי ביקש הפנייה והרופא נתן מייד!! תבקשי שיחה טלפונית עם רופא לא מבני ברק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: