דרוש מידע בדיקה סרולוגית

לב מרגיש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
לא כרגע הולך לעשות.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אמא שלי המאוחדת עשתה. ירושלים

mediadesign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני עשיתי אתמול בכללית בירושלים

חחח

משתמש סופר מקצוען
אין צורך בהפנייה מרופא. מגיעים ומבקשים לעשות ואם יש להם במלאי הם עושים.
הכמות של הבדיקות מוגבלת. כל קופה וכל סניף בקופה קיבל כמות מוגבלת ויש סניפים שלא קיבלו בכלל. לדעתי רוב המקומות כבר נגמר להם כך שהפניה מרופא לא תועיל בעניין.
@מצליחה הם לא מחייבים לעשות בדיקה במקרה של תשובה חיובית אלא רק ממליצים ולכן אף אחד לא אמור לפנות אלייך בעניין.

מצליחה

משתמש מקצוען
אין צורך בהפנייה מרופא. מגיעים ומבקשים לעשות ואם יש להם במלאי הם עושים.
הכמות של הבדיקות מוגבלת. כל קופה וכל סניף בקופה קיבל כמות מוגבלת ויש סניפים שלא קיבלו בכלל. לדעתי רוב המקומות כבר נגמר להם כך שהפניה מרופא לא תועיל בעניין.
@מצליחה הם לא מחייבים לעשות בדיקה במקרה של תשובה חיובית אלא רק ממליצים ולכן אף אחד לא אמור לפנות אלייך בעניין.
יש צורך בהפניה מרופא.
ותודה! מעולה!

מצליחה

משתמש מקצוען
היי, אני ובעלי עשינו בלי הפניה. וגם אח שלי. ולאף אחד מאיתנו לא היה סיבה לעשות בדיקות דם. עשינו נטו בשביל הבדיקה הסרולוגית.
אולי זה היה בתקופת הסקר בבני ברק?
אני ביקשתי מהאחות לעשות את הבדיקה, ואמרה לי שצריך הפניה, אבל הרופאה נותנת בכיף הפניה.

חחח

משתמש סופר מקצוען
ביקשתי עכשיו מהרופא הפניה לבדיקה סרולוגית (לאומית ירושלים)
קיבלתי מיד, בלי שאלות נוספות.
כן, בטח, מה אכפת לו לתת לך? השאלה אם יש במלאי. כדאי לך לברר מראש ולא להמתין בתור ואז להעצבן שחיכית לשוא.

מתחברת

משתמש פעיל
Hתגלי לי את הסוד, לאיזה רופא פנית? הוא מכיר אותך? אם את לא מעונינת לכתוב אשמח לדבר איך 0527659681

.....

משתמש מקצוען
בבדיקת דם עושים את הבדיקה הזו,
כל אחד שעושה היום בדיקת דם שואלים אותו אם רוצה גם את הבדיקה

צחור

משתמש מקצוען
להלן ציטוט של הרופא שלי ממכבי
מתקשורת איתו באתר:

"
רפואת משפחה
13/07/2020
אף רופא בשום קופה אינו יכל להוציא הפניה לבדיקת סרולוגיה לקורונה לשום מטופל. לדעתי זה גם לא יישתנה בקרוב אם בכלל...
"

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה