אני במכביבמאוחדת אומרים שנגמר להם
כל הקופות עושות בלי בעיה ורק למאוחדת לא נשאר.....
יש מתוך הנבדקים שמציעים להם לעשות בדיקה כזו.ביקשתי מהרופאה הפניה לסורולוגית, אמרה שכל נבדק יכול לבקש גם סורולוגית. נתנה לי הפניה לבדיקת דם ואכן תוך יום קיבלתי תוצאות
כשביקשתי מהרופאה שלי הפניה, היא אמרה לי כך:האם זה נכון (ואם כן איפה המקור)
שבמדה ויוצא שיש נוגדנים צריך לעשות גם בדיקה רגילה?
ידעת שהיית חולה? לפני כמה זמן?כשביקשתי מהרופאה שלי הפניה, היא אמרה לי כך:
אני נותנת לך בכיף, אבל קחי בחשבון שני דברים:
1. גם אם תצאי שלילית זה לא אומר שלא היה לך קורונה.
2. אם את יוצאת חיובית, אנחנו ממליצים לעשות בדיקת מטוש, ותצטרכי להיות בבידוד עד התוצאות.
שאלתי אותה: אני חייבת לעשות בדיקת מטוש? ענתה לי: ממליצים.
אמרתי לה: אז אני לא רוצה.
יצאתי חיובית, ואף אחד עד היום (5 ימים) לא יצר איתי קשר להגיד לי לעשות בדיקת מטוש (אני לא אעשה, אבל אני מחכה לראות אם משרד הבריאות או הקופה יחייבו אותי).
הבנתי שהייתי חולה, שבוע לפני פסח.ידעת שהיית חולה? לפני כמה זמן?
ומה עם הסובבים כבר נדבקו?כשביקשתי מהרופאה שלי הפניה, היא אמרה לי כך:
אני נותנת לך בכיף, אבל קחי בחשבון שני דברים:
1. גם אם תצאי שלילית זה לא אומר שלא היה לך קורונה.
2. אם את יוצאת חיובית, אנחנו ממליצים לעשות בדיקת מטוש, ותצטרכי להיות בבידוד עד התוצאות.
שאלתי אותה: אני חייבת לעשות בדיקת מטוש? ענתה לי: ממליצים.
אמרתי לה: אז אני לא רוצה.
יצאתי חיובית, ואף אחד עד היום (5 ימים) לא יצר איתי קשר להגיד לי לעשות בדיקת מטוש (אני לא אעשה, אבל אני מחכה לראות אם משרד הבריאות או הקופה יחייבו אותי).
צודקת...ומה עם הסובבים כבר נדבקו?
אז אולי אפשר ללכת למכבי בעיר אחרת לא?! לפי מה שהבנתי יש מס' בדיקות לכל קופ''ח ולמאוחדת קבלו יותר .אכן גם אני במכבי בבני ברק ואמרו לי שאין .
ממש לא, הרגע בעלי ביקש הפנייה והרופא נתן מייד!! תבקשי שיחה טלפונית עם רופא לא מבני ברק!מכבי ב"ב, בקשתי מהרופא והוא אמר שזה לא תלוי בו ושהצבור טועה שחושב שהרופא יכול לתת (זה רופא שנותן מה שמבקשים בקלות), עשיתי בדיקת דם למשהו אחר ובקשתי , האחות הראתה לי מסמך באילו מקומות בארץ עושים סורולוגי (ולא בב"ב) ורק עם אשור של משרד הבריאות... מכבי- הקופה העשירה, הנבחרת, למה היא נותנת (או לא נותנת) פחות שירות?
ממי הוא ביקש שיחה?ממש לא, הרגע בעלי ביקש הפנייה והרופא נתן מייד!! תבקשי שיחה טלפונית עם רופא לא מבני ברק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: