דרוש מידע בדיקה סרולוגית

לב זהבה

משתמש מקצוען
דרך הקופה יש אפשרות.
אחותי הגיע לקופה והציעו לה אמרו שלפי הנחיות משרד הבריאות מציעים לאנשים עד גיל 29 לא יודעת למה דוקא הגיל הזה.

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
דרך הקופה יש אפשרות.
אחותי הגיע לקופה והציעו לה אמרו שלפי הנחיות משרד הבריאות מציעים לאנשים עד גיל 29 לא יודעת למה דוקא הגיל הזה.
מסתבר שמכיון שעיקר מטרת הממשלה בבדיקות אלו זה לבחון את האלה ללא תסמינים שע"פ תיאוריה קיימים יותר אצל הצעירים

עמליה 098

משתמש מקצוען
ובמאוחדת גם כשיש הפניה מהרופא הם לא מוכנים לעשות.
מדובר בבת 25- כלומר פחות מ29.
אמרו שנגמרה להם המכסה.
??????????????????????????

עטרה ד

משתמש מקצוען
בביתר עשינו חצי משפחה, חלקם במאוחדת וחלקם בכללית.
ביקשנו הפניה מרופא המשפחה והוא הוציא בלי בעיות.
באותו יום הגיעו התוצאות.

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני עשיתי דרך הקופה- כללית.
בקשתי מהרופאה וקבלתי בלי בעיה

דייזי

משתמש פעיל
עשיתי בדיקות דם כלליות במאוחדת והציעו לעשות גם סרולוגית. אני בסביבות 40- לא אמרו משהו שקשור לגיל.
לפני שבוע.

• תודה
Reactions: y&m

לילי 1

משתמש מקצוען
עשיתי בדיקות דם כלליות במאוחדת והציעו לעשות גם סרולוגית. אני בסביבות 40- לא אמרו משהו שקשור לגיל.
לפני שבוע.
כנ"ל, מאוחדת בירושלים בשבוע שעבר
ביקשתי מהרופאה הפניה לסורולוגית, אמרה שכל נבדק יכול לבקש גם סורולוגית. נתנה לי הפניה לבדיקת דם ואכן תוך יום קיבלתי תוצאות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה