בקשת תפילה בבקשו התפללו לרפואת הילדה שנכוותה בכל גופה - אסתר ברכה בת חיה

הרב יוסף כהן, רב קהילה בלוס אנג'לס, קורא הערב להתפלל לרפואת ביתו בת העשר, אסתר ברכה בת חיה, שנכוותה באופן קשה מאוד בכל גופה וזקוקה לרחמי שמיים מרובים.

"אנחנו עוסקים בקירוב של הישראלים פה בלוס אנג'לס, במשך ימי חג הסוכות השתתפו בכל סעודה בין 30 ל40 איש, עובדים פה ממש סביב השעון. אז בחג שני, חג שמחת תורה, אני חזרתי מההקפות בבית כנסת, באתי לעזור לאשתי לקראת השבת. הילדה שלי אסתי, אסתר ברכה בת חיה, ילדה בת עשר, חמודה צדיקה, שבאמת מאוד אוהבת אורחים, מאוד אוהבת לעזור, הכינה עוגה לשבת", משתף הרב.

ואז קרה האסון: "היא עלתה להביא איזשהו מצרך לעוגה מהארון למעלה, מתחתיה עמד סיר על הגז, היא עברה עם השמלה שלה ממש קרוב לאש. לרוע המזל, בשמלה החדשה שלבשה היה חומר מאוד דליק, ובתוך ארבעים שניות האש נדלקה".

"אני כמובן השכבתי אותה מיד על הרצפה, ניסיתי לכבות את האש, אבל היא רק גברה. הידיים שלי נשרפו גם כן בדרגה שנייה, עד שהצלחתי לקרב אותה לברז, ולשפוך עליה מים, היא נכוותה לא עלינו ב80% מחלקי גופה בדרגת שלוש עמוק, כרגע היא מונשמת מורדמת בבית החולים".

המגיש והאב אמרו יחד פרק תהילים בשידור חי, כאשר אליהם מצטרפים בתפילה אלפי מאזינים, לרפואתה השלימה של אסתר ברכה בת חיה.

אמס

פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה