אני יכולה להציע לך משהו שלי אישית מאוד עזר ואם הייתי ממשיכה איתו הלאה היה לי הרבה יותר קל בהכל.
בתור בחורה שמנה בגיל העשרה, עשיתי את כל סוגי הדיאטות למינהן.
טיפות, הליכות,ללא גלוטן , ללא קפאין -שום דבר לא עזר וגם אם כן ירדתי 5 קילו ועליתי 10 אם לא יותר....
ואז בגיל 17.5 הגיעה לי קולגה כמלאך מושיע! והציעה לי את ה"דיקור סיני"
הגעתי לרויטל שבי מדקרת סינית במיוחד לבעלי משקל גבוה בבי"ח "שערי צדק" -"רפואה משלימה" במשקל של יותר מ100 ק"ג! בדרך לניתוח בריאטרי-עם כל האישורים! רק להוציא התחייבות וקדימה לחדר הניתוח...
הייתי שם במשך שנה כל שבוע! פעם אחת לא פספסתי, דיקור שנותן לא רק לגוף אלא לנשמה-הצלחתי להוריד יותר מ25 ק"ג!!!!! הייתי ניראת נפלא, קבלתי פידבקים מטורפים! הרגשתי מצוין, הבטחון שלי עלה פלאים (גם אם זה שאני בחורה פייטרית ב"ה).
וזהו, הייתי שומרת, לא אוכלת כלום! נלחמתי בכל הכח! רואה פחמימה ולא חושבת בכלל להכניס אותה לפה שלי! לא נגעתי בקפה/מוצרי חלב פיצות/גלידות ועוד ועוד...
בחופש עשו בשבילי שמיניות כדי שאני אקבל מנה בשרית מזינה שכוללת חלבון גבוה וליד אורז וכן, מלא צ'יפס!-[הדיאטה היא בצורה מאוד קלה וכייפית] ולא ללכת עם כולם לאיזה מסעדה חלבית ולדפוק מוקרמים, פיצות ,טוגנים וכו'
הייתי מכורה לדיאטה הזו, לא רציתי להפסיק, לא חשבתי להפסיק!
היה לי פשוט טוב! וכייף!
אנשים-שלצערי מקטלגים לפי נראות, פתאום קבלו אותי לחברה שלהם ב"אהבה והערצה" שעשיתי את זה!!!
ומה שהכי חשוב-הייתי נכנסת לחנות וקונה מה שאני רוצה!!!! בלי להסתכל על המידות של ה46,48+ {זה דבר משכר קניות, ידעת?}
ירדתי בכל מידות הגוף וגם ההתנהגות שלי התמתנה-אם כל דבר היה ברעש וצלצולים וכולם היו יודעים שרחלי נכנסה לחדר... עכשיו היה במתינות וברוגע.
אבל אז מרוב שכרון חושים שאני רזה ולא הגיוני שאעלה שוב במשקל, התחילו הנפילות שלי, אני ב"א מאוד אחראי לעצמו ובאמת לא חשבתי שזה יקרה לי שוב.
אבל שהגעתי לחורף הנוכחי נובמבר 2017 ו3/4 מהבגדים שקניתי בשנה שעברה לא חשבו בכלל לעלות עלי...
קבלתי את זה כבומרנג לפרצוף! "השמנתי בחזרה!" אומנם לא את כל ה25+ ק"ג אבל סכום של 10/15 ק"ג בטוח!!!
וזה כ"כ כאב וכואב לי -אני כותבת את זה ואת לא מבינה מה עובר עלי.
זה חולשה ובגידה עצמית-למה זה קרה שוב?!?!
ואנשים-אנשים פשוט התחילו להרחיק . היא לא נראית טוב?! אז היא לא = מספיק!
וגם פה, אם את לא אישה מלאה ולא נלחמת מספיק על המשקל שלך את לעולם לא תביני אותה. או, ת'אמת גם אם היית-לא בטוח שתביני.
כבת לאמא מנותחת בריאטרית שגם היא עברה את כל מסכת הייסורים של השמנה.
ברגע שאת לא בזה את לא תביני לעולם את הצד האחר.
על כל קילו שעליתי ההורים ניסו כמה שיותר ואמרו לי "רחלי, למה??" את יודעת מזה להיות במקום ההוא,אז למה לחזור?!
ואני לא אגיד לך שגם לי לא קשה ומאוד!
ובעצמי אני לא מבינה, למה אני ברגרסיה בדיאטה , באורח חיים בריא.
לאלוקים הפתרונים!
אבל עצה שלי, תני לבת שלך להגיע לזה לבד. ועוד יותר כבר הגענו לזה ,כל עם השמנות,המלאות שנלחמות על כל פירור שנכנס לפה, על כל שתיה מתוקה, על כל קוביית שוקולד=שבסופו של יום ישר בלי לעשות עצירת התרעננות- נראות ישר על המשקל...
אני מאחלת לי לך, לבת שלך ולכל הנשים המדהימות שנלחמות בשביל כולן על המשקל, על נראות ועל בטחון.
שבעז"ה שיהיה לנו מספיק את הכח רצון-הכח החזק ביותר להגיד לא לכל הג'אנק והפחמימות שנוכל לאכול נורמלי ולא נשמין בכפול מכל דבר שנכנס לפה.
שאנשים יקבלו אותנו איך שאנחנו ולא ידחו אותנו בגלל הנראות שלנו
זה הגוף שהבורא שם אותנו בזה וקבלנו באהבה ובהבנה שכך אנחנו ניראות
כמובן שהבריאות חשובה וחייבים את זה לה בבחינת "ונשמרתם".
מלא מלא בהצלחה!
ושניפגש בשמחות לא משנה מלאות או רזות העיקר מאושרות ושמחות!!!!!