ב.ד.ה. בבית החולים מעייני הישועה הלך לעולמו רבי יואל יהודה בויאר מגדולי תלמידי החזון איש ומראשי ישיבת בית שמעיה

מירי קרפט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אדם גדול, חבל על דאבדין.

tamar:)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
image - 2024-11-07T164255.367.png

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הגאון ר' יהודה בויאר שימש בעבר בישיבת בית שמעיה וכיום הוא זקן תלמידי החזו"א הוציא את הקיצור הלכות נדה ותרו"מ ועו"ס והיה שותף בהוצאת הדינים והנהגות ממרן החזו"א 'רבים צריכים לו' ו'צריך שיחלה עצמו עליו'.
מי שיודע מה המצב כעת שיעדכן
ר’ יוד’ל היה מראשי ישיבת בית שמעיה מיום הקמתה, ביחד עם ראש הישיבה ר’ שלמה אנגלנדר שליט"א בשליחות ר’ חיים גרינמן זצ"ל וכיהן בתפקיד זה עד השבוע הזה ממש,
זכיתי ב"ה לראות את מלאך האלוקים הזה, עולה כל יום ויום את מדרגות הישיבה, שנים וחצי קומות במסירות נפש שאין כדוגמתה, בכדי להגיע למקומו בבית המדרש וללמוד עם החברותא,
הוא היה דמות למסירות נפש ללימוד בפרט לאחר שעבר לפני מס’ שנים ארוע מוחי והרבה מתלמודו נשכח לו, ואעפ"כ ישב ולמד במסירות אדירה שוב הכל מהתחלה.
יהי זכרו ברוך

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ישראל כהן בתיעוד: רבן של ישראל רבינו מרן הגר"ד לנדו עם הגאון הגדול רבי יהודה בויאר זצוק"ל, בשמחת הכנסת ספר תורה שהכניס לפני חודשיים.

ידיעת התורה

משתמש צעיר
ההספדים מקול הלשון
(הגר"ד לנדו הגר"מ גריינימן בנו הגר"מ בויאר הגר"י פרידמן ואחיו הרב ירחמיאל בויאר)
(הספדים בבית שמעיה)

זלמן גרונמן

עימוד ותרגום לספרדית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ברוך דיין האמת, אבדה מאוד גדולה, זכיתי להוציא לאור בספרדית שני ספרים שלו, על טהרת המשפחה ועל הלכות שביעית, כמה פעמים הייתי אצלווענה עם סבלנות כל מיני שאלות שהיה לי, נתן עצות
קבל אותי בבית שלו כמה פעמים ובישיבה בית שמעיה,
למדתי בישיבת קרית מלאכי איפה שהחתן שלו שיבדל לחיים טובים וארוכים הרה"ר ר' חיים קליין שליט"א היה המגיד שיעור שלי בישיבה ודרכו נכנסתי אליו
שיהיה מליץ יושר על כל עם ישראל עם הזכויות הגדולות שיש לו
אגב נדפסו כ3000 אלפים ספרי טהרת המשפחה בישראל וכ400 על הלכות שמיטה
ת.נ.צ.ב.ה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה