אין סוף אתרי משתמשים דנים בזהתגידו, איך אתם מנקים את הרשת העגולה הזאת למעלה שאמורה לספוח את העשן?
יש שם שחורים שלא מתנקים בשום צורה!
אני גם מתלבטת אם לקנות אותו.יש למישהו מושג איך טובלים דבר כזה ?
זה סיר שצריך טבילה
מעניין,רב ששאלתי אמר לי בגלל המכסה שהוא פתוח למאכלים ועולים אדים לכן זה חייב טבילה.
אלא א"כ יהודי יעשה את גמר המלאכה בכלי שאז זה אינו חייב טבילה, חייב להיות מלאכה כזו שרק איש מקצוע יודע לעשות ולא כל מלאכה
הביצועים של המכשיר הזה כולל כל מה שהנינגה גריל עושה באותה רמה?אני גם מתלבטת אם לקנות אותו.
נראה מהמפרט שהסיר התחתון, האמצעי והרשת הכל נשלף. צפה בקובץ המצורף 1285293
רוב הדברים כן.הביצועים של המכשיר הזה כולל כל מה שהנינגה גריל עושה באותה רמה?
לפי המפרט הטכני נראה שיש הבדל בצליה אם זה ע״י אידוי (שאני לא יודע מה זה אומר) או בדומה למנגלרוב הדברים כן.
לפי מה שהבנתי אי אפשר לבשל בזה פתוח, וכח הוואט של הסיר יותר נמוך מהגריל.
נכון, כנראה זה הרעיון המרכזי של הגריל שזה חום הרבה יותר גבוה.לפי המפרט הטכני נראה שיש הבדל בצליה אם זה ע״י אידוי (שאני לא יודע מה זה אומר) או בדומה למנגל
את החלות היפות גם עשיתם בנינגה?עוד כמה משחקים של בצק (מסוגים שונים)
שהפרשתי כמה חתיכות לנסיונות - לא רע בכלל
בצק חלות מתקבל ממש פיתה מתוקה, כרגיל ישר מהמכשיר לשולחן מעדן
בצק לסמבוסק ללא התפחה ,התקבל משהו כמו קרקר גדול ופריך גם הוא התחסל במהירות
צפה בקובץ המצורף 1223445
לא להגזים...את החלות היפות גם עשיתם בנינגה?
איזה דגם יש לכם?היום יום הנינג'ה אצלי
נראה מעולה!היום יום הנינג'ה אצלי
כנפיים
שווארמה (נהדרת)
תפוחי אדמה
הכל עם 0 שמן
המכסה עשוי ממתכת או מפלאסטיק?רב ששאלתי אמר לי בגלל המכסה שהוא פתוח למאכלים ועולים אדים לכן זה חייב טבילה.
אין כאן המתכוניםנראה מעולה!
אפשר מתכונים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: