מכירה קבוצה קטנה של בנות חרדיות שלומדות רפואה במקום חילוני.יש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
התחילו שנה שעברה.
יש בזה המון בעיות אבל מהם שמעתי שהם נהנות ממש
מכירה קבוצה קטנה של בנות חרדיות שלומדות רפואה במקום חילוני.יש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
יש מכשור רפואי שזה שנתיים לימודים ועוד שנה סטאזיש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
אולי דולה.לא אחות ולא רופאה,
יש עוד מקצועות רפואיים שניתן ללמוד? לבת חרדית שרוצה גם חיי משפחה חרדים...
שוב- מזה רפואי אצלךלא אחות ולא רופאה,
מכירה הרבה עם תואר בריפוייש כאן אחת עם תואר בריפוי בעיסוק?
בסביבתי מכירה רק את זאת שעובדת בקופ"ח ועכשיו היא בחופשת לידה-אין לי דרך ליצירת קשר איתה
הם עובדות בזה גם?מכירה הרבה עם תואר בריפוי
למדו במבחר
כן בהחלטהם עובדות בזה גם?
תוכלי אולי לקשר אותי עם מישהי מהן?מכירה קבוצה קטנה של בנות חרדיות שלומדות רפואה במקום חילוני.
התחילו שנה שעברה.
יש בזה המון בעיות אבל מהם שמעתי שהם נהנות ממש
אני ינסה לשאול אותה קודם...תוכלי אולי לקשר אותי עם מישהי מהן?
איפה ,אם אפשר לשאול?כן בהחלט
חברתי לומדתעוד שאלה לי - מקווה שזה המקום הנכון...
מכירות מישהי שלמדה פיזיותרפיה? האם יש בכך בעיות הלכתיות כלשהן? הבנתי שבמהלך הלימודים יש דיסקציות, ידוע לכן?
יש כאן כמה... אולי תפתחי אשכול חדש כדי שתבחנה ותענינה לך.יש כאן אחת עם תואר בריפוי בעיסוק?
בסביבתי מכירה רק את זאת שעובדת בקופ"ח ועכשיו היא בחופשת לידה-אין לי דרך ליצירת קשר איתה
ירושליםאיפה ,אם אפשר לשאול?
יצא לך לשאול?אני ינסה לשאול אותה קודם...
תעברי על כל האשכול ותמצאי תשובה לשאלה, דנו בזה הרבהואז אפשר להמשיך ללימודי רפואה?
הידרותרפיה.לא אחות ולא רופאה,
יש כאן אחת עם תואר בריפוי בעיסוק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: