רפואה ממש נדיריש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
תנאי הקבלה בארץ לרפואה מורידים כל מתעניין פוטנציאלי
וזה בנוסף על בעיות הלכתיות רבות הן בלימודים והן בעבודה
רפואה ממש נדיריש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
יש כמה וכמה חרדים/ות שלומדים רפואה בטכניון ובאונ' תל אביב. לא הרבה אבל יש.רפואה ממש נדיר
תנאי הקבלה בארץ לרפואה מורידים כל מתעניין פוטנציאלי
וזה בנוסף על בעיות הלכתיות רבות הן בלימודים והן בעבודה
בעיקר גברים..יש כמה וכמה חרדים/ות שלומדים רפואה בטכניון ובאונ' תל אביב. לא הרבה אבל יש.
אנייש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
גם פסיכולוגית עם תואר ראשון אין לה הרבה מה לעשות עם התואר (היא לא יכולה לטפל היא יכולה להיות מנהלת משאבי אנוש למשל)היי בנות, מקפיצה!
האמת היא שאולי דנתן בזה, אך אני לא מתכוונת לעבור על כל השרשור...
שאלתי:
האם ידוע לכן על סמינר שמלמד משהו בסגנון של פסיכולוגיה או תרפיה ב...
(האמת היא שאני שואלת בשביל חברה, אני האחרונה שאלך על המקצועות הנ"ל, וד"א, בסופו של דבר עשיתי מבחן תיל [כתבתי לעיל שאני מתלבטת], וב"ה יצא שאני חזקה בהכל [מלבד אנגלית...], בקיצור, עוד יותר אין לי מושג על מה ללכת )
לא יודעת אם יש בוולף, אבל זה לא שווה בלי השלמת תארים שזה בעייתי אם לא נפתח באותה שנה קבוצה חרדית של נשים באחד המקומות.אני חושבת שיש תרפיה במוזיקה בוולף..
לא יודעת אבל כמה זה שווה...
ואז אפשר להמשיך ללימודי רפואה?ידוע לי שיש אפשרות ללימוד במכללה חרדית (יחסית פתוחה בסגנון) ביוטכנולוגיה במשך 4 שנים ששוות כמו 4 שנות לימוד רפואה
אח"כ צריך לעבור לאוניברסיטה כדי להשלים את התואר
הוראה מתקנת וגננת שפה מכירה המון שלמדו ולא מצאו עבודה, השוק רווימי יכול לפרט לי על המקצועות הבאים ,מה כלול בעבודה בשטח ובאיזה מקום לימודים הכי משתלם ללמוד במרכז?
1, ריפוי בעיסוק
2.הוראה מתקנת
3.גננת שפה
יש לי תעודת גננת,
וגם במה יש יותר עבודה בציבור החרדי
אני גרה בפריפריה מתפתחת.הוראה מתקנת וגננת שפה מכירה המון שלמדו ולא מצאו עבודה, השוק רווי
לגבי ריפוי בעיסוק לא מכירה
כתבת באיזור המרכזאני גרה בפריפריה מתפתחת.
כרגע נפתחים פה הרבה גנים ויש תכנון גם בית ספר עדיין זה נקרא רווי?
רק לימודים במרכז, כי באזור מגורי אין מכללות וכד'.כתבת באיזור המרכז
פריפריה אולי זה משהו אחר לא מכירה
אולי אם נפתחים הרבה גנים ויש לך אפשרות לקבל משרה אז כן
כמעט בכל (או לא כמעט) הפריפריות כמעט כל אחת שמחפשת משרת הוראה בכל תחום מוצאת בסוף (סוף קרוב למדי...., לא 10 שנים של מילויי מקום. רחוק מזה)פריפריה אולי זה משהו אחר לא מכירה
לא יודעת לומר לך מה משתלםריפוי בעיסוק זה רק בקופת חולים?או בעוד מסגרות עבודה?
מה משתלם יותר ללמוד?
הוראה מתקנת וגננת שפה זה בלי תואר-נכון?
אפשר פרטי.ריפוי בעיסוק זה רק בקופת חולים?או בעוד מסגרות עבודה?
מה משתלם יותר ללמוד?
הוראה מתקנת וגננת שפה אין צורך בתואר, אבל השוק רווי.ריפוי בעיסוק זה רק בקופת חולים?או בעוד מסגרות עבודה?
מה משתלם יותר ללמוד?
במקצועות הדורשים תארים - גם בגנים חרדיים צריך.אבל אם מדובר בגנים חרדים רוב הסיכויים שלא ידרשו תואר
ראיתי לא מזמן חרדית מתמחה ברפואה בהדסה ע"כ.יש בנות חרדיות שלומדות מקצוע רפואי? חוץ מאחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: