דרוש מידע באיזה תחום הייתם רוצים שייפתח מכירה במחיר עלות?

מצב
הנושא נעול.

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
מחירים?
לא זוכרת
אני יחפש את הטלפון שלהם
לי אישית יש מספר גבוה ללא צילינדר
עשיתי 2 דיקוקים עלה לי באזור 350 כולל מסגרת
האיכות מצוינת

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני יודעת שזה כנראה לא הכוונה, אבל הלוואי והלוואי שמישהו היה פותח מכירה כזו של אוכל בריא יותר.
בתור אחת שמנסה לשמור על בריאות ואוכל בריא... זה כמעט ולא אפשרי על תקציב של אברכים. בכולל של בעלי מחלקים לחם לבן. וזה גם מחיר מסובסד. לחם מלא זה 15 שקל, ולא תמיד אפשר להרשות את זה לעצמנו. במיוחד לא לכל המשפחה!
אני לא מתכוונת לכל מיני זרעים ומאכלים למיניהם שנמכרים בחנויות טבע. אני מתכוונת לדברים פשוטים כמו קמח מלא/כוסמין, שמן זית, שמן קוקוס, דבש. אין שום עזרה היום למי שמנסה להאכיל אברך כולל אוכל בריא יותר.
יש בבני ברק ברחוב אהבת שלום מידי יום שישי לחמים מלאים ולחמניות במחירים ממש זולים

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אשמח לקישור
המשקפיים האלו
מושלמות! (לבעלי)
בשימוש רציף כבר כשנה וחצי.

בוחרים באופציית Customize
ושולחים הודעה למוכר עם מס' המשקפיים.
יש לציין שהעדשות אינן מדוקקות, ולכן יותר מתאימות לבעלי מס' נמוך.

חיימנה

משתמש פעיל
מה שנאמר לי שקיים לא קיים באותו מקום, אלא במקום אחר.
ושוב אין לי מושג אני לא גרה שם ולא מבינה בתחום.
בכ''א גם אם לא אם יש אופציה של הזמנה מחו''ל בשליש מחיר זה גם סוג של פתרון טוב לא?
חליפות הרבה יותר קל לדייק בהזמנת מידה וכ' מאשר ביגוד אחר של נשים/ילדים לדוג'.
חליפות של גברים בניגוד לבגדי נשים וילדים חייבים להיות לפי תו תקן ישיבתי מחמיר ביותר!!!
מספיק תפר קטן שלא במקום בשביל לפסול את החליפה שלא לדבר על תוספת בד בצווארון וכדו'

חיימנה

משתמש פעיל
יש בבני ברק ברחוב אהבת שלום מידי יום שישי לחמים מלאים ולחמניות במחירים ממש זולים

אני יודעת שזה כנראה לא הכוונה, אבל הלוואי והלוואי שמישהו היה פותח מכירה כזו של אוכל בריא יותר.
בתור אחת שמנסה לשמור על בריאות ואוכל בריא... זה כמעט ולא אפשרי על תקציב של אברכים. בכולל של בעלי מחלקים לחם לבן. וזה גם מחיר מסובסד. לחם מלא זה 15 שקל, ולא תמיד אפשר להרשות את זה לעצמנו. במיוחד לא לכל המשפחה!
אני לא מתכוונת לכל מיני זרעים ומאכלים למיניהם שנמכרים בחנויות טבע. אני מתכוונת לדברים פשוטים כמו קמח מלא/כוסמין, שמן זית, שמן קוקוס, דבש. אין שום עזרה היום למי שמנסה להאכיל אברך כולל אוכל בריא יותר.
בשדרה בתחילת רחוב עוזיאל יש כל יום ראשון חלוקה חינם של כל סוגי הלחמים למיניהם

בצורה אפי' מוגזמת.... [לחם פלפל......]

• תודה
Reactions: tbh

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בלת"ק
שכר לימוד...

תמר פלג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק

הנחות ברב קו
חשבתי על זה בלי קשר לגזירה...
שעוד לא הצלחתי להבין אם זו גזירה טובה או רעה אלא סתם כמשפחה שנוסעת המון...

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@שמרלינגס אני מוכן לנהל את הסניף באזור מגורי בתשלום כמובן

קול תורה

משתמש פעיל
@שמרלינגס על אף שהורידו את האפשרות לעשות סקר אני חושב שבהנהלה ישמחו לעזור לך לאור חשיבות העניין
אפשר לשים בסקר
  • טיטולים
  • חד פעמי מטרנה
  • בגדים
  • וכו' כל מה שכתבו פה
אולי @הכלבויניק ישמח לעזור לנו אולי צריך לקרוא לו שוב מחר, הוא כנראה עסוק מאוד לפקח על האשכול של הפיגוע

לדעתי טיטולים לא תצליח להוריד יותר מדי כי זה המוצר שרשתות הגדולות מוזילים (הם קונים את זה במחיר שא"א לאחרים להשיג) כדי למשוך לקוחות
@שמרלינגס , @הכלבויניק

דרדס:)

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לגבי גרביים וגרביונים וכ'ו
האם הייתם רוכשים כמות גדולה למשך זמן (אם החיסכון היה מגיע ל50אחוז ויותר?)
כן בטח!
אם זה חברה מוכרת בטוח יקנו.

וגם כמו שכתבו פה, בגדים יפים (לא של מכירות ישנות וכו')

tbh

משתמש מקצוען
כמו"כ משקפיים -
יש חנות אינטרנטית בחו"ל בשם 'זני אופטיקל'
מחירי המשקפיים שם בדיחה, ומגיעות משקפיים איכותיות ביותר - בדיוק כמו בארץ.
אני פשוט מכירה את העניין מקרוב, לאחר שקרוב משפחה שלי הזמין מסין סטוק של מסגרות משקפיים, כל מסגרת עלתה לו פרוטות, וכאן בארץ הוא מכר אותן במחיר מפולפל - כמו שאר חנויות האופטיקה בארץ...

ספציפית אין לי ניסיון עם זני אופטיקל,
כן יש לי ניסיון עם משקפיים מאליאקספרס :eek: (שזה בעצם אותו הרעיון)
עלו כ-35 ש"ח, הגיעו תוך שבועיים - איכותיות ביותר
והמחמאות שהגיעו עליהן... היה קצת לא נעים לספר שזה מאלי...
אנחנו קונים בזני כבר שנים.
איכות מצוינת. שורד מצוין. אני תמיד קונה עוד אחד הרבה לפני שנשבר משהו, כי זה כ"כ זול... יש שם כל הסגנונות בכלום כסף.
זה מוצלח ביותר לילדים ששוברים משקפיים, יש שם קטגוריה של משקפיים ב7 דולר, וללא עדשות- זה חצי מחיר. כך שאפשר לקנות כמה זוגות לכל פעם שנשבר לילד.
כרגע יש להם מבצע 30% על עדשות (דיקוק, צבעים, וכו').
יש כמובן מדידה וירטואלית, כדי שיוכלו לראות איך המשקפיים על הפרצוף שלכם.

לפני זה קנינו כמה פעמים ב'ערבים'.. אבל להם יש מבחר גדול יותר, במחיר זול יותר, ועד הבית...

ברכון

משתמש מקצוען
אני רוצה להבין, אם אני משתייכת לחסידות מסוימת ואין לי רכב,
אני יכולה לקבל תלושי לקניית ביגוד וכד'?
בלי קשר להכנסה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה