דיון באיזה סלייסר אתם משתמשים?

**Moko**

משתמש מקצוען
שלום לכל הבשלניות של עם ישראל,
בזמנו כשהתחיל הטרנד של הסלייסרים מאוד התלהבו על הסלייסר קוביות, שהיה מייצר סלט מדוייק תוך מספר דקות, עד שגילו את החיסרון הבולט שלו- הקושי בלנקות את הרשת ריבועים שלו (ואולי גילו מאז עוד חסרונות?).
כיום יש גם את הסלייסר המסתובב- קוצץ / מאסטר סלייסר / סלייסר משיכה וכד'
רציתי לשאול מבעלות הנסיון: לחיתוכים יומיומיים של סלט ירקות או סלט פירות במה עדיף להשתמש?
האם הקוצץ המסתובב יכול לתת לי מענה לסלט ירקות חתוך דק אבל לא דק מידי, או שהוא מפספס חתיכות ומשאיר אותן בגודל המקורי שלהן / יוצר סלט עיסתי של עגבניה-מלפפון-גמבה?
אולי עדיף כן לרכוש את הסלייסר הריבועי ולהשקיע מאמץ בשטיפה כי זה משתלם?
ממתינה לתגובותיכן, כל מידע יסייע
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אם שוטפים את החלקים במים מיד אחרי השימוש בד"כ לא קשה לנקות אותם
 

בקבוק מים

משתמש פעיל
היה לי את המסתובב והוא שוכב בארון מחוסר שימוש
ודוקא מהסליסר הריבועים אני נהנית חותכת סלט וקוצצת בצל ממש מהר דבר שבאופיי אי עצלנית בדרך כלל
- לגבי הנקיון זה בסדר אולי קצת מעצבן
אבל עם שמה את זה בכיור למטה כששוטפת כלים הרוב יורד לבד וצריך חצי דקה עם המברשת
 

מלי :)

משתמש פעיל
אני מאד נהנית מהסלייסר ריבועים, ולמדתי לנקות בשניות:
מיד אחרי השימוש אני דופקת את החלק של הסכין, והנגדי שלו, על שפת הכיור כך שכל השאריות נופלות לכיור, ואז בזרם מים מתחת לברז, ולייבוש!
 

רק הוא!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
יש מנדולינה מצויינת והשטיפה שלה מהירה וקלה
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
אצלנו כבר הרבה שנים עם סלייסר מסתובב ועכשיו עם המנוע החשמלי (החזק) כמעט כל יום בשימוש.
יש כלל שקלטנו מיד אם מכניסים את המלפפון עגבניה ופלפל בגודל אחיד (חצי מלפפון חצי עגבני רבע פלפל) יחד יוצא ממש מאוזן ולא רסק. לוחצים לחיצה קצרה, מנערים וממשיכים עוד חצי לחיצה והסלט מוכן. בשביל יום יום זה מעולה. אמא שלי משתמשת בו לקציצת ירוקים ולטחינה של כל דבר כולל כדורי שוקולד, טחינה ועוד.
הסלט הטעים של שבת הוא קוביות יפות ומרעננות... בסכין שף כמובן....
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
והכי חשוב לשטוף מייד לא צריך סבון אפילו
 

**Moko**

משתמש מקצוען
@רק הוא! מנדולינה אמא שלי קיבלה מתנה, וגם אחרי שנחתכה ממנה קשות המשיכה להשתמש עוד פעם פעמיים וזה פשוט התגלה כלא יעיל (רק פרוסות כאילו.. מה עשינו בזה?)
@מלי :) נשמע פתרון מוצלח,
@~נעמי~ בעצם את אומרת רק פולסים קצרים וגודל אחיד?
יש לי אותו אבל אני עושה איתו רק טחינות רציניות כמו אגוזים, פסטו, חצילים ורטבים..
אם את אומרת שניסיתים והלך לכם , אני אבדוק את זה מחר ונראה מה יתקבל (:
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנדולינה אמא שלי קיבלה מתנה, וגם אחרי שנחתכה ממנה קשות המשיכה להשתמש עוד פעם פעמיים וזה פשוט התגלה כלא יעיל (רק פרוסות כאילו.. מה עשינו בזה?)
לא יודעת איזו מנדולינה יש לה,
אבל המנדולינה שלי חותכת גם פסים (צ'יפס)
וגם "קוביות" - לא ממש זה יותר צ'יפסים קצרים.

וגם בשביל פרוסות היא שווה הרבה יותר מ"רק פרוסות"
אני אחפש תמונה שתראי איזה אנטיפסטי מהמם יוצא ממנה - כל הפרוסות באותו עובי.

גילוי נאות: אין לי אחוזים מ"בורנר". רק שאני כבר קניתי את השלישי (במשך 20 פלוס שנות נישואי)
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני אחפש תמונה שתראי איזה אנטיפסטי מהמם יוצא ממנה - כל הפרוסות באותו עובי.
הנה. מצאתי.
20200820_221408.jpg


20200302_163825.jpg
20200302_163825.jpg
 

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
@רק הוא! מנדולינה אמא שלי קיבלה מתנה, וגם אחרי שנחתכה ממנה קשות המשיכה להשתמש עוד פעם פעמיים וזה פשוט התגלה כלא יעיל (רק פרוסות כאילו.. מה עשינו בזה?)
כנראה יש לה את החיקוי ולא את המקורי, במקורי אפשר גם קוביות.
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
משתמשת בקביעות עם הסלייסר קוביות, ושוטפת מייד לאחר השימוש.
יש למסירה את הסלייסר העגול (נעשה בו שימוש 3 פעמים בלבד) פשוט לא הסתדרתי איתו
 

מירי84

משתמש פעיל
לא יודעת איזו מנדולינה יש לה,
אבל המנדולינה שלי חותכת גם פסים (צ'יפס)
וגם "קוביות" - לא ממש זה יותר צ'יפסים קצרים.

וגם בשביל פרוסות היא שווה הרבה יותר מ"רק פרוסות"
אני אחפש תמונה שתראי איזה אנטיפסטי מהמם יוצא ממנה - כל הפרוסות באותו עובי.

גילוי נאות: אין לי אחוזים מ"בורנר". רק שאני כבר קניתי את השלישי (במשך 20 פלוס שנות נישואי)
אני חותכת בבורנר גם קוביות ממש.
מכינה קבוע סלט לארוחת ערב- עגבניות, מלפפונים ובצל (את הפלפל לצערי צריך לחתוך ביד..)
כלי ממש מוצלח לטעמי. מאז שיש לי אותו אני כמעט לא מוציאה את המגימיקס לחיתוכי ירקות.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה