תוכלו לתת המלצות לכפפה או אצבעונים?אני משתמשת במנדולינה המון
קניתי כפפה ואני משתמשת רק איתה ומאז לא נחתכתי...
עשוי ממתכת? מחליד?
תוכלו לתת המלצות לכפפה או אצבעונים?אני משתמשת במנדולינה המון
קניתי כפפה ואני משתמשת רק איתה ומאז לא נחתכתי...
יש לך גם את הברונר וגם את זה?זה מה שכתבתי. כשלומדים להשתמש בו כל חתיכה בגודל סביר. בלי מיץ ובלי רסק. בהזדמנות שאזכור- אצלם לכם זה ממש פשוט.
כמו כן קניתי מנדולינה ממש מוצלחת:
זה עם קפיץ והיד לא עובדת כמעט. חותך בהמון וריאציות בעיקר פרוסות ומקלות. נח מאד לציפס ולמוקפצים, אגרול, בטטות ועוד. בשימוש כמעט יום יומי (אתמול הכנתי לשל תפו"א פרוסות ממש בשניות תוך שליטה על העובי)
יש שליטה על עובי ועל רוחב המקלות הכל ידני ונח:
פתוח בנטפרי:
מנדולינה עומדת חכמה עם אפשרות לחיתוכים שונים בעוביים שונים - קוק שופ
מנדולינה לחיתוך ופריסה של מגוון ירקות ופירות עם סכיני נירוסטה SOLTAM מנדולינה לחיתוך פירות וירקות לפרוסות, רצועות וקוביות שוות בגודלןcookshop.co.il
אין לי את הברונר משום מה מפחיד אותי השימוש בו. המנדולינה האנכית לא גומרת את היד אין מאמץ זה להוריד כל הזמן.. ועולה לבד עם קפיץ. הסיכוי להחתך בה נמוך מאד כי מערכת הסכינים אחורית.יש לך גם את הברונר וגם את זה?
מה ההבדלים ביניהם?
בלת"קשלום לכל הבשלניות של עם ישראל,
בזמנו כשהתחיל הטרנד של הסלייסרים מאוד התלהבו על הסלייסר קוביות, שהיה מייצר סלט מדוייק תוך מספר דקות, עד שגילו את החיסרון הבולט שלו- הקושי בלנקות את הרשת ריבועים שלו (ואולי גילו מאז עוד חסרונות?).
כיום יש גם את הסלייסר המסתובב- קוצץ / מאסטר סלייסר / סלייסר משיכה וכד'
רציתי לשאול מבעלות הנסיון: לחיתוכים יומיומיים של סלט ירקות או סלט פירות במה עדיף להשתמש?
האם הקוצץ המסתובב יכול לתת לי מענה לסלט ירקות חתוך דק אבל לא דק מידי, או שהוא מפספס חתיכות ומשאיר אותן בגודל המקורי שלהן / יוצר סלט עיסתי של עגבניה-מלפפון-גמבה?
אולי עדיף כן לרכוש את הסלייסר הריבועי ולהשקיע מאמץ בשטיפה כי זה משתלם?
ממתינה לתגובותיכן, כל מידע יסייע
לי יש גם את הסלייסר ריבועים וגם את המסתובבהיה לי את המסתובב והוא שוכב בארון מחוסר שימוש
ודוקא מהסליסר הריבועים אני נהנית חותכת סלט וקוצצת בצל ממש מהר דבר שבאופיי אי עצלנית בדרך כלל
זה מה שאני קניתי, רק שתראי את הרעיוןתוכלו לתת המלצות לכפפה או אצבעונים?
עשוי ממתכת? מחליד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: