שלום לכל הבשלניות של עם ישראל,
בזמנו כשהתחיל הטרנד של הסלייסרים מאוד התלהבו על הסלייסר קוביות, שהיה מייצר סלט מדוייק תוך מספר דקות, עד שגילו את החיסרון הבולט שלו- הקושי בלנקות את הרשת ריבועים שלו (ואולי גילו מאז עוד חסרונות?).
כיום יש גם את הסלייסר המסתובב- קוצץ / מאסטר סלייסר / סלייסר משיכה וכד'
רציתי לשאול מבעלות הנסיון: לחיתוכים יומיומיים של סלט ירקות או סלט פירות במה עדיף להשתמש?
האם הקוצץ המסתובב יכול לתת לי מענה לסלט ירקות חתוך דק אבל לא דק מידי, או שהוא מפספס חתיכות ומשאיר אותן בגודל המקורי שלהן / יוצר סלט עיסתי של עגבניה-מלפפון-גמבה?
אולי עדיף כן לרכוש את הסלייסר הריבועי ולהשקיע מאמץ בשטיפה כי זה משתלם?
ממתינה לתגובותיכן, כל מידע יסייע
בזמנו כשהתחיל הטרנד של הסלייסרים מאוד התלהבו על הסלייסר קוביות, שהיה מייצר סלט מדוייק תוך מספר דקות, עד שגילו את החיסרון הבולט שלו- הקושי בלנקות את הרשת ריבועים שלו (ואולי גילו מאז עוד חסרונות?).
כיום יש גם את הסלייסר המסתובב- קוצץ / מאסטר סלייסר / סלייסר משיכה וכד'
רציתי לשאול מבעלות הנסיון: לחיתוכים יומיומיים של סלט ירקות או סלט פירות במה עדיף להשתמש?
האם הקוצץ המסתובב יכול לתת לי מענה לסלט ירקות חתוך דק אבל לא דק מידי, או שהוא מפספס חתיכות ומשאיר אותן בגודל המקורי שלהן / יוצר סלט עיסתי של עגבניה-מלפפון-גמבה?
אולי עדיף כן לרכוש את הסלייסר הריבועי ולהשקיע מאמץ בשטיפה כי זה משתלם?
ממתינה לתגובותיכן, כל מידע יסייע