כל כרטיס אשראי חוץ בנקאי יורד במיידי.כדי שירד בתאריך הגבייה של הכרטיס ולא במיידי מהחשבון, יש דבר כזה?
האם כל כ.א. חוץ בנקאי הוא כזה?
יש לי 2 כרטיסים חוץ בנקאיים עם חיוב חודשי קבועכל כרטיס אשראי חוץ בנקאי יורד במיידי.
אם יש חיוב חודשי קבוע על הכרטיס, הכסף יירד בסוף החודש וייתפוס מסגרת
* יש לשי לב שלא נדחה סכום בחיוב החודשי שלא יהיה ריבית ( ז"א להגדיר חח"ק בגובה של המסגרת )
תודה על העדכון.יש לי 2 כרטיסים חוץ בנקאיים עם חיוב חודשי קבוע
כאל-משיכות יורדות בתאריך החיוב
מקס -משיכות לא יורדות בתאריך קבוע אלא אחרי יומיים בערך מהמשיכה. עסקאות כן בסכום שקבעתי מראש (אמרו לי שזה לא כולל משיכה)
זה חיוב מיידי.כרטיס מסוג דיירקט.
נכון.זה חיוב מיידי.
גם כרטיס בנקאי?אפשרי בכל כרטיס אשראי אם מגדירים את זה כך,
אני יודעת שבכרטיס אשראי של ישכדי שירד בתאריך הגבייה של הכרטיס ולא במיידי מהחשבון, יש דבר כזה?
האם כל כ.א. חוץ בנקאי הוא כזה?
אם זה כרטיס אשראי (ולא בנקט) עד כמה שידוע לי כןגם כרטיס בנקאי?
ליתר דיוק, לרוב הוא יורד אחרי יום, רק שאתה רואה את הירידה בפועל אחרי יומיים.ככל הידוע לי חוץ בנקאי יורד אחרי יומיים.
בכל אופן יש אפשרות גם בכרטיסים בנקאיים למשוך מזומן,
בתחנות דלק - סונול ופז,
ובסופר פארם/ שופרסל/ רמי לוי וכו'
ואז זה ע"ח המסגרת ויורד בתאריך חיוב (זה בעצם "לקנות" מזומן)
אבל זה עד 500/600 ש"ח ליום.
הכל נכון - רק חסר לכם פרט מידע קטן - כהטבה למי שמתפתה לעשות חיוב חודשי קבוע חברות האשראי מאפשרות למצטרפים למשוך מזומן על חשבון המסגרת כשהחיוב יורד במועד החיוב.אני חושבת שאתם קצת מבלבלים כאן ומדברים על שתי נושאים...
שתיהם ניתנים בכ"א בנקאיים וחוץ בנקאיים.
1. חיוב קבוע - לדוג' יש לכם מסגרת בכ"א של 5000 ש"ח אך בתאריך החיוב יורד לכם רק 2000 ש"ח לדוג'.
במקרה וגיהצתם יותר החוב עובר לחודש הבא וצובר ריביות!
2. משיכת מזומן מהמסגרת - במידה ונתקעתם בלי מזומן אך יש לכם עוד יתרה במסגרת של הכ"א ניתן למשוך בסניפי יילו, שופרסל, סופר פארם וכו' את הסכום הנדרש (כמובן מתוך יתרת המסגרת בכ"א) ועסקה זו תרד לכם בתאריך החיוב ועולה עמלה של מס' שקלים בודדים.
אף אחד לא התבלבלאני חושבת שאתם קצת מבלבלים כאן ומדברים על שתי נושאים...
שתיהם ניתנים בכ"א בנקאיים וחוץ בנקאיים.
1. חיוב קבוע - לדוג' יש לכם מסגרת בכ"א של 5000 ש"ח אך בתאריך החיוב יורד לכם רק 2000 ש"ח לדוג'.
במקרה וגיהצתם יותר החוב עובר לחודש הבא וצובר ריביות!
2. משיכת מזומן מהמסגרת - במידה ונתקעתם בלי מזומן אך יש לכם עוד יתרה במסגרת של הכ"א ניתן למשוך בסניפי יילו, שופרסל, סופר פארם וכו' את הסכום הנדרש (כמובן מתוך יתרת המסגרת בכ"א) ועסקה זו תרד לכם בתאריך החיוב ועולה עמלה של מס' שקלים בודדים.
במידה והוגדר חיוב קבוע, ניתן למשוך ע"ח המסגרת בכל כספומט רגיל, ללא עמלה.2. משיכת מזומן מהמסגרת - במידה ונתקעתם בלי מזומן אך יש לכם עוד יתרה במסגרת של הכ"א ניתן למשוך בסניפי יילו, שופרסל, סופר פארם וכו' את הסכום הנדרש (כמובן מתוך יתרת המסגרת בכ"א) ועסקה זו תרד לכם בתאריך החיוב ועולה עמלה של מס' שקלים בודדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: