אפשר לעשות את זה גם אם העיסקה התבצעה כבר ממש מזמן?תמלאו טופס ביטול עסקה באתר של האשראי ותקבלו את ההחזר מחברת האשראי בלי להזדקק ל"טובות" של מנהלי המכירה.
אפשר לעשות את זה גם אם העיסקה התבצעה כבר ממש מזמן?תמלאו טופס ביטול עסקה באתר של האשראי ותקבלו את ההחזר מחברת האשראי בלי להזדקק ל"טובות" של מנהלי המכירה.
בבקשה תרשמי מה הכתובת מייל שלו,תודה
ניסינו וחברות האשראי סירבו ואמרו שאי אפשר בעיסקה שבוצעה ממזמןאפשר לעשות את זה גם אם העיסקה התבצעה כבר ממש מזמן?
בואו נתאגד, תפתחו קבוצת וואטסאפ לכל מי שלא קיבל החזר ונפעל יחד.טוב. אין מענה כבר שבועיים.
רוצים להתאגד?
לאיזה קופת עיר הם מתכוונים?? זה פורסם בכל הארץ , בכל איזור והיא חרדית פורסם על הוד והדר ורכשו , אז איך קופת עיר כלשהיא תסייע לכל תושבי ערים אחרות?אני לא קיבלתי הודעה כזו...
לי הגיעה הודעה שיזכו את האשראי, זה השתנה?
לא וגם חברת האשראי לא יכולה לזכות.מקפיץ לפני ה10
מישהו קיבל ?
תכתבי לי את הכתובת מייל שאוכל ליצור קשר איתם.תודה.פניתי להוא מהחברה במייל. מקווה שנקבל תשובות במהלך היום.
כתובת המייל שלי יש היא hodvehadar2%gmail.comתכתבי לי את הכתובת מייל שאוכל ליצור קשר איתם.תודה.
ואם נתאגד זה יעזור?גם אני לא מקבלת מענה
אשמח להתאגד
(קופת העיר בני ברק הודיעו שמכיון שהם גם היו שותפים בפרסום היוזמה, למרות שהם לא קשורים בכלל לענין, הם מוכנים לזכות זמנית עד שהארגון יתארגן עם הכסף. בינתיים לא ביקשתי כי לא רציתי ליהנות מכספי צדקה)
כתוב למעלה שזה בגדים...על איזה סכומים מדובר??
מה זה היה? בגדים?
לא צירפת...אוף! שלחתי את הקטלוג שלהם למישהי, ושכנעתי אותה שכדאי לה להזמין שם בגדים.
רציתי גם, אבל בסוף פספסתי והצטערתי שלא הזמנתי.
עכשיו אני רואה שניצלתי. אבל לא נעים לי ממי ששלחתי לה את הקטלוג...
תכל'ס, מצרפת כאן את הקטלוג שהיה לי במייל. אולי יגיע לעזרה למישהו.
גם לי עדיין לא החזירו.אשמח לעדכון בנושא כי גם אני הזמנתי ולא החזירו לי שום דבר, אמרו שלפני פסח יחזירו אבל עד היום לא שילמו שום דבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: