דרוש מידע אתר הוד והדר= בגדים (פרסמו לפני כמה זמן בפרוג). משהו הזמין שם?

גרונים

משתמש פעיל
אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל נשמע כמו אנשים טובים שרצו לייבא בגדים בזול ובקשו תשלום מראש כדי לממן את זה, ואז הסחורה נתקעה ולא הגיעה לפני החג.
מקווה שיהיה להם מאיפה להחזיר את הכסף.
אז שיעדכנו/יתנצלו, ולא ישאירו את הלקוחות ככה באי ודאות.

ט.ק

משתמש מקצוען
זה היה הונאה כאילו???
אפחד לא קיבל בגדים????
ולא כסף חזרה???

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
עכשיו קיבלתי הודעה קולית. אבל כמובן שזה לא מעניין אותי.
אני לא חושבת שזו הונאה. נראה לי שכן הייתה פה כוונה טובה, שהסתבכה. אבל כרגע לא קיבלתי תמורה ואני מעונינת בכסף שלי. זה הכל.

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
חוצפנים....הם התקשרו לפני שלושה שבועות ועידכנו שלא הצליחו להביא את הבגדים וגם החזר הם לא יכולים לתת אז "לפי משורת הדין" אפשר להזדכות על ידי קופת העיר-אם אנחנו רוצים להזדכות יש להקיש 1.........הקשנו ועדין לא הזדכנו...... מה הקשר בינהם לקופת העיר????

גרונים

משתמש פעיל
חוצפנים....הם התקשרו לפני שלושה שבועות ועידכנו שלא הצליחו להביא את הבגדים וגם החזר הם לא יכולים לתת אז "לפי משורת הדין" אפשר להזדכות על ידי קופת העיר-אם אנחנו רוצים להזדכות יש להקיש 1.........הקשנו ועדין לא הזדכנו...... מה הקשר בינהם לקופת העיר????
מה המספר שלהם??

טבריה

משתמש מקצוען
אני לא קיבלתי הודעה כזו...
לי הגיעה הודעה שיזכו את האשראי, זה השתנה?

קווארק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תמלאו טופס ביטול עסקה באתר של האשראי ותקבלו את ההחזר מחברת האשראי בלי להזדקק ל"טובות" של מנהלי המכירה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה