אז שיעדכנו/יתנצלו, ולא ישאירו את הלקוחות ככה באי ודאות.אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל נשמע כמו אנשים טובים שרצו לייבא בגדים בזול ובקשו תשלום מראש כדי לממן את זה, ואז הסחורה נתקעה ולא הגיעה לפני החג.
מקווה שיהיה להם מאיפה להחזיר את הכסף.
אז שיעדכנו/יתנצלו, ולא ישאירו את הלקוחות ככה באי ודאות.אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל נשמע כמו אנשים טובים שרצו לייבא בגדים בזול ובקשו תשלום מראש כדי לממן את זה, ואז הסחורה נתקעה ולא הגיעה לפני החג.
מקווה שיהיה להם מאיפה להחזיר את הכסף.
טוב. אין מענה כבר שבועיים.
רוצים להתאגד?
גם אצלינו.ממש כך.
מה גם שאצלינו זה היה מאורגן מטעם קופת החסד של הקהילה...
כן.טוב. אין מענה כבר שבועיים.
רוצים להתאגד?
אני לא קיבלתי הודעה קולית, ואולי קיבלתי ולא שמתי לב.אבל קיבלתי מהם הודעה קולית השבוע שהם עובדים על החזרת הכסף ומקווים שזה יהיה ממש בקרוב.
אף אחד לא קבל גם הודעה כזו?
ניסיתי עכשיו שוב להתקשר למספר שלהם,. מיד עולה ההודעה הזו וכבר אין אפשרות להגיע לנציג. חשוד?אני לא קיבלתי הודעה קולית, ואולי קיבלתי ולא שמתי לב.
מה המספר שלהם??חוצפנים....הם התקשרו לפני שלושה שבועות ועידכנו שלא הצליחו להביא את הבגדים וגם החזר הם לא יכולים לתת אז "לפי משורת הדין" אפשר להזדכות על ידי קופת העיר-אם אנחנו רוצים להזדכות יש להקיש 1.........הקשנו ועדין לא הזדכנו...... מה הקשר בינהם לקופת העיר????
אני לא קיבלתי הודעה כזו...חוצפנים....הם התקשרו לפני שלושה שבועות ועידכנו שלא הצליחו להביא את הבגדים וגם החזר הם לא יכולים לתת אז "לפי משורת הדין" אפשר להזדכות על ידי קופת העיר-אם אנחנו רוצים להזדכות יש להקיש 1.........הקשנו ועדין לא הזדכנו...... מה הקשר בינהם לקופת העיר????
023132330 זה המספר שיש לי.מה המספר שלהם??
הם אומרים את זה כבר מלא זמן...התקשרתי למספר הנ"ל, ושמה הם אומרים שיזכו בכרטיס האשראי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: