על זה כל המהומה?זה האולפן וידיאו?
צפה בקובץ המצורף 1676685
או שלא הותר לפרסום עדיין
על זה כל המהומה?זה האולפן וידיאו?
צפה בקובץ המצורף 1676685
MSמה המשמעות של שם האתר? emess?
אתר נפלא.היי לכולם.
אני אחד מהמתכנתים שעבד/עובד האתר החדש של קול חי, תוכלו ליצור קשר איתי קשר להארות ולייעוץ לפיתוח אתרים.
חיים.
היי לכולם.
אני אחד מהמתכנתים שעבד/עובד האתר החדש של קול חי, תוכלו ליצור קשר איתי קשר להארות ולייעוץ לפיתוח אתרים.
חיים.
האתרהחדש חסום בחסימה של נאסמארט.היי לכולם.
חיים.
באופן כללי יש בעיות בתדרים של קול חי מיוזיק ושל קול פליי באזורים מסויימים ירושליםמעניין האם זה ישנה את איכות הקליטה של קול פליי וקול ברמה
בגלל שלהם לפעמים אין קליטה גם בירושלים????
הא תליא בהא או לא??
א. לא נראה לי שיש מה לעשות עכשיו אבל בחירה לא מוצלחת בכלל של שם - רק תראו באשכול הזה כמה לא כ"כ הבינו את הרעיוןהיי לכולם.
חיים.
נראה לי שעדיין לא הבנתי...א. לא נראה לי שיש מה לעשות עכשיו אבל בחירה לא מוצלחת בכלל של שם - רק תראו באשכול הזה כמה לא כ"כ הבינו את הרעיון
א. נראה שהאתר יחסית כבדהיי לכולם.
חיים.
סוג של משחק מיליםנראה לי שעדיין לא הבנתי...
הבנתי שהכוונה ל-MS אבל מה המשמעות של האותיות האלה?
האתר פתוח
כשמפעילים סרטון ישר נכבה השידור החי לא בטוח שזה נוח [לפחות לא לי]היי לכולם.
חיים.
יש בעיה באתר אם כי היא לא קשורה אליך במישריןהיי לכולם.
חיים.
אתר מושקע ועדכני.היי לכולם.
חיים.
vue וnuxtנראה שהאתר בנוי על וורדפרס
לאט לאט הכל יסתדרא. לא נראה לי שיש מה לעשות עכשיו אבל בחירה לא מוצלחת בכלל של שם - רק תראו באשכול הזה כמה לא כ"כ הבינו את הרעיון
ב. האתר קצת מבולבל, הקטגוריות לא מחולקות בצורה מסודרת, הגדלים מאד משתנים, אני הייתי גם מגדיל את הכתב של האותיות של הקטגוריות למעלה
ג. העיצוב קצת מיושן, לא בלוק של אתר חדש
ד. כל הסיפור הזה עם הMS אונליין לא ברור, הוא קופץ כל רגע ממקום אחר, אין צורך שיהיה את זה בכל קטגוריה, אם בראשי יש אפשרות לעבור בין הקטגוריות. חוץ מזה כאשר לוחצים על הידיעות שמתפרסמות שם, נפתח חלון נוסף מעט יותר גדול. אין צורך בו! הרעיון של האונליין הוא שזה יהיה זמין ונגיש בצד האתר לצד הגלישה ולא משהו מסורבל בפני עצמו
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: