היום כבר כן ב''ה וגם קצת לקרוא בשבירת 17 שיניים וכתישה של שלושה.... אז כן משהו ב''ה למדתי מאז..מה זה 0 קריאה? ABC יש?
אבל לא לגמרי מאוד מבלבל ה pq bd וגם כל הצירוף אותיות שמייצרים אות אחרת עדיין מאוד לא ברור בזה
היום כבר כן ב''ה וגם קצת לקרוא בשבירת 17 שיניים וכתישה של שלושה.... אז כן משהו ב''ה למדתי מאז..מה זה 0 קריאה? ABC יש?
נשמח לקבל, תודה.עדיין רלוונטי?
יש לי קובץ של רשימת עזרי לימוד אנגלית. עקרונית הרשימה מיועדת לסטודנטים חרדים באו"פ.
לאותיות- b ו d יש סימן:אבל לא לגמרי מאוד מבלבל ה pq bd וגם כל הצירוף אותיות שמייצרים אות אחרת עדיין מאוד לא ברור בזה
המורה שלי לאנגלית נתנה סימן ל b יש בטן ול d יש דבשת .....אם כבר אנגלית....אז:
לאותיות- b ו d יש סימן:
bed- מיטה באנגלית, הגייה בעברית-באד, והסימן הוא בעצם שלמיטה יש שתי רגליים-bed
וכך בודקים לאיזה צד כל אות......
מה זה דבשתהמורה שלי לאנגלית נתנה סימן ל b יש בטן ול d יש דבשת .....
כמו "גיבנת" שיש לגמלמה זה דבשת
אכן, זה אתר נפלא ממש.והאתר שחביב עלי ביותר
אתר עם אלפי קטעי קריאה פלוס שמע לכל הרמות ובכל הנושאיםESL: English as a Second Language - Free English learning resources
A huge free online English learning resource, with over 2,500 conversations and 3,000 short stories, essays, with audio and exercises for listening, speaking, reading, and writing.www.rong-chang.com
יש את הקו של מכון מילים שדרך הטלפון יש שיעורים מוקלטים וכן פעם בשבוע נראה לי עם מורה בשיחה טלפוניתמישהו יודע על קו טלפון ללימודי אנגלית? תודה רבה.
מה הטלפון?יש את הקו של מכון מילים שדרך הטלפון יש שיעורים מוקלטים וכן פעם בשבוע נראה לי עם מורה בשיחה טלפונית
1599-500-450מה הטלפון?
בתשלום? כן?יש את הקו של מכון מילים שדרך הטלפון יש שיעורים מוקלטים וכן פעם בשבוע נראה לי עם מורה בשיחה טלפונית
וואוברוררררררר
ועוד איזה..........
זכור לי מלפני כבר קרוב לשנה משהו כמו מאתיים פלוס לחודש
אני מאמינה שאם האינפלציה של היום זה כבר הרבה מעבר...............
אתר נחמד.זה אתר שאני מאוד אהבתי
הבסיס חינם ויש תוספות בתשלום
Play your way to a new language with Mondly
Learn a new language for free with Mondly, the award-winning language learning app loved by millions of people worldwide. Learn languages online in just 5 minutes a day!app.mondly.com
כן זה עדיין רלוונטי.עדיין רלוונטי?
איך לומדים באתר הזה בעבריתLearn a language for free
Learn languages by playing a game. It's 100% free, fun, and scientifically proven to work.www.duolingo.com
את עושה כאילו את רוצה ללמוד עברית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: