נכתב ע"י תקוה;858342:
נתיב חוסמים את זה
נכתב ע"י תקוה;858342:
נכתב ע"י sarit1ef;858358:תעלו לפה את המכתב..
נכתב ע"י זוהר טל;858352:נתיב חוסמים את זה
נכתב ע"י sarit1ef;858385:סליחה, במטותא, קראתי את המכתב המרכזי עם החתימות והמילה אתרוג אינה מוזכרת בו כלל משום מה...
צריך לקרוא, יש כל מני מכתבים וכל אחד יכול לשים אותם בכל מקום שהוא רוצה.
נכתב ע"י מיכל123;858487:הם כותבים באתר שלהם מפורש שהמכתב הזה מיועד לאפרושי מאיסורא ולא הוזכר בו למי כן להתחבר.
בכל שאר המכתבים כן מוזכר "אתרוג".
נכתב ע"י מי;858308:היה לי לאחרונה סיפור ממש לא נעים עם נתיב.
הם פתחו לי אתר, לצורך מקצועי, והיה שם משהו שבאמת הייתי מעדיפה שלא לראות.
מאז התחלתי לשקול לעבור לאתרוג.
בינתיים, עוד לא עשיתי כלום בעניין, אבל אני כבר לא כ"כ בטוחה שאין-אין-אין כמו נתיב...
הבעיה העיקרית היא, בעיני, שברגע שהם פותחים אתר הוא פתוח לגמרי, על כל מה שיש בו. אין סינון פנימי באתרים עצמם.
נכתב ע"י מי;858321:[
תודה, אבל מה שראיתי - ראיתי.
לא חבל על הנשמה ?
נכתב ע"י רמה פלוס;858215:נטצח ואתרוג אינם מאושרים? על סמך מה ?
גם אני חשבתי כך ובאמת היה לי את נטצח.הראו לי מכתבים מרבנים שמאד הרשימו אותי,עשיתי את החסימה הגבוהה ביותר שקיימת.אבל החסימה היתה כמעט כמו אינטרנט פרוץ לגמרי.עם קצת לחיצות פה ושם התאפשרה לי גישה לכל הסרטונים הגרועים ביותר שרק קיימים.נכתב ע"י ציטוט;858216:אז למה תמיד מנפנפים עם נתיב? למה????
נכתב ע"י sarit1ef;859400:אני רוצה אינטרנט נקי בבית אבל אני לא מספיק חכמה כמו גדו"י אז אני מעדיפה לעשות מה שהם ממליצים...
ההבדל הוא, שלא 'לנדא' ולא 'שארית' מפרסמים על עצמם בכל מקום ובכל צורה שרק הם הכשרות היחידה ההגונה וכל השאר טריפות ונבלות.נכתב ע"י מיכל123;859423:לא הבנתי מה הנושא ? יש מכתב עבור 'נתיב' ? מצוין. יש מכתב גם עבור 'אתרוג' ? מצוין. יש מכתב עבור 'נטצח' ? מצוין. כל אחד יבחר מה שהוא רוצה לפי השקפת חייו ולפי הרבנים החתומים על המכתב. (כמו שהליטאים חושבים ש'שארית' יותר טוב מ'לנדא' והחסידים חושבים ש'לנדא' יותר טוב מ'שארית', זה לא אומר שבאמת אחד מהם יותר טוב, זה אומר שההשקפה שלי, ודעת רבותי אומרת לי לנהוג בצורה מסוימת)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: