תקשורת אתרוג

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים

קבצים מצורפים

• vozner.png
    KB 147.7 · צפיות: 30
  • brizel.png
    KB 70.3 · צפיות: 21
  • 10.png
    KB 128.4 · צפיות: 24
  • gdolim.png
    KB 313.2 · צפיות: 32

אפרתה

משתמש מקצוען
סליחה, במטותא, קראתי את המכתב המרכזי עם החתימות והמילה אתרוג אינה מוזכרת בו כלל משום מה...:rolleyes:

צריך לקרוא, יש כל מני מכתבים וכל אחד יכול לשים אותם בכל מקום שהוא רוצה.

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בא נראה מי ירים את הכפפה וילך לשאול בעצמו, ויפרסם כאן את הפסק.

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י sarit1ef;858385:
סליחה, במטותא, קראתי את המכתב המרכזי עם החתימות והמילה אתרוג אינה מוזכרת בו כלל משום מה...:rolleyes:

צריך לקרוא, יש כל מני מכתבים וכל אחד יכול לשים אותם בכל מקום שהוא רוצה.

הם כותבים באתר שלהם מפורש שהמכתב הזה מיועד לאפרושי מאיסורא ולא הוזכר בו למי כן להתחבר.

בכל שאר המכתבים כן מוזכר "אתרוג".

אפרתה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מיכל123;858487:
הם כותבים באתר שלהם מפורש שהמכתב הזה מיועד לאפרושי מאיסורא ולא הוזכר בו למי כן להתחבר.

בכל שאר המכתבים כן מוזכר "אתרוג".

השאלה מי חתום עליהם

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בנתיב יש 2 בעיות משמעותיות שגם בלי לדעת לפרוץ זה בעיה גדולה, ודיברתי על זה אישית עם כמה עסקנים ואמרו לי שאין באמת תשובה לזה... אבל אין מה לעשות הכל 'פוליטיקה' ו'כסף'...
והבעיות הן:
1. החסימה היא לא על הספק, רק על המחשב, הווי אומר שאם נכנס משהו לביתי עם מחשב אחר ומתחבר למודם שלי זה אומר שיש אינטרנט פתוח לחלוטין!!!!!! מה שאין כן באתרוג שאפשר לחבר כמה מחשבים שרוצים אי אפשר שלא יהיה חסום.

2. החיפוש של גוגל בנתיב מביא את כל התוצאות, ואם כותבים שם מילים בעיתיות עולים שם תוצאות שאף אחד פה לא היה רוצה שהילדים שלו יפגשו איתם, נכון זה לא נותן לפתוח את הקישור אבל לפעמים די בלקרוא את 2 השורות הראשונות שמגיעות עם כל קישור וזה מזעזע.

אני לא כותבת את זה בשביל לתת רעיונות, אלא בשביל לשמוע תשובות מאלה שכל כך מגנים ועוטפים את 'נתיב' כאילו היה 'אתרוג'!!!;)

כל מיני

משתמש רשום
נכתב ע"י מי;858308:
היה לי לאחרונה סיפור ממש לא נעים עם נתיב.
הם פתחו לי אתר, לצורך מקצועי, והיה שם משהו שבאמת הייתי מעדיפה שלא לראות.
מאז התחלתי לשקול לעבור לאתרוג.
בינתיים, עוד לא עשיתי כלום בעניין, אבל אני כבר לא כ"כ בטוחה שאין-אין-אין כמו נתיב...

הבעיה העיקרית היא, בעיני, שברגע שהם פותחים אתר הוא פתוח לגמרי, על כל מה שיש בו. אין סינון פנימי באתרים עצמם.

נכתב ע"י מי;858321:
[

תודה, אבל מה שראיתי - ראיתי.
לא חבל על הנשמה :(?

אני לא יודעת מה היה אבל אני עם אתרוג ובהרבה אתרים יש כל מיני תמונות. ותוצאות סינונים... מי מדבר בכלל.
אני מחכה שנתיב יוזילו את המחיר.

rifki

משתמש פעיל
נכתב ע"י רמה פלוס;858215:
נטצח ואתרוג אינם מאושרים? על סמך מה ?
נכתב ע"י ציטוט;858216:
אז למה תמיד מנפנפים עם נתיב? למה????
גם אני חשבתי כך ובאמת היה לי את נטצח.הראו לי מכתבים מרבנים שמאד הרשימו אותי,עשיתי את החסימה הגבוהה ביותר שקיימת.אבל החסימה היתה כמעט כמו אינטרנט פרוץ לגמרי.עם קצת לחיצות פה ושם התאפשרה לי גישה לכל הסרטונים הגרועים ביותר שרק קיימים.
מאז הבנתי את הוראת הרבנים ועברתי לנתיב כפי שהורתה ועדת התקשורת.אומנם זה יקר ומסורבל יותר,אך מה לא עושים בשביל יראת שמיים?!

david48483

משתמש צעיר
אני משתשמש עם נט צח קהילות, ושם אין אופציה להגיע לכל מיני מקומות, ועם מצאתי משהו לא ראוי שלחתי מייל והבעיה נפתרה.
בנוגע לנתיב חוץ מהבעיות שכבר דיברו עליהם, יש עוד תוכנות שבתוכם יש דפדפן והיות שהנתיב הוא לא ברמת ספק הוא לא מסנן את זה בכלל. (לא כאן המקום לומר את שם התוכנה)
וכבר נמצא בכמה מקומות שהילדים החזיקו את התוכנה וההורים לא נפל בדעתם שיש בפנים דפדפן לא מסונן (ולא מדבר על פריצה שהיא גם קלה מאד)

אפרתה

משתמש מקצוען
אז תעשו גם ספק כשר של נתיב- זה אפילו זול יותר והכי מהודר- חסימה על הספק וגם על המחשב.

david48483

משתמש צעיר
החסימה שיש לנתיב על הספק. בסך הכל שאם התוכנה פעילה ניתן להתחבר לספק, אבל הסינון נשאר במחשב. וברוב צורות העקיפה והפריצה המחשב נשאר מחובר, היות שלא מוחקים את התוכנה

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
סליחה על השאלה, אתה חוסם את האינטרנט כי גדו"י הורו לחסום או כי אתה רוצה אינטרנט נקי בבית.
אם אתה רוצה אינטרנט נקי אז אתה יכול להצטרף לאתרוג בלי בעיה,
לי יש אתרוג בבית וחוץ מלבנקים, קופות חולים ופרוג הוא לא נכנס לכלום.

אפרתה

משתמש מקצוען
אני רוצה אינטרנט נקי בבית אבל אני לא מספיק חכמה כמו גדו"י אז אני מעדיפה לעשות מה שהם ממליצים...

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י sarit1ef;859400:
אני רוצה אינטרנט נקי בבית אבל אני לא מספיק חכמה כמו גדו"י אז אני מעדיפה לעשות מה שהם ממליצים...

אם ככה הייתי מציעה לך לגשת בעצמך ולשאול, המכתבים שמראים לך החברות, זה לא בהכרח המלצה דווקא לחברה זו או אחרת.

צר לי, שהפכו את גדולי ישראל לסוכני מכירות....

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לא הבנתי מה הנושא ? יש מכתב עבור 'נתיב' ? מצוין. יש מכתב גם עבור 'אתרוג' ? מצוין. יש מכתב עבור 'נטצח' ? מצוין. כל אחד יבחר מה שהוא רוצה לפי השקפת חייו ולפי הרבנים החתומים על המכתב. (כמו שהליטאים חושבים ש'שארית' יותר טוב מ'לנדא' והחסידים חושבים ש'לנדא' יותר טוב מ'שארית', זה לא אומר שבאמת אחד מהם יותר טוב, זה אומר שההשקפה שלי, ודעת רבותי אומרת לי לנהוג בצורה מסוימת)

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מיכל123;859423:
לא הבנתי מה הנושא ? יש מכתב עבור 'נתיב' ? מצוין. יש מכתב גם עבור 'אתרוג' ? מצוין. יש מכתב עבור 'נטצח' ? מצוין. כל אחד יבחר מה שהוא רוצה לפי השקפת חייו ולפי הרבנים החתומים על המכתב. (כמו שהליטאים חושבים ש'שארית' יותר טוב מ'לנדא' והחסידים חושבים ש'לנדא' יותר טוב מ'שארית', זה לא אומר שבאמת אחד מהם יותר טוב, זה אומר שההשקפה שלי, ודעת רבותי אומרת לי לנהוג בצורה מסוימת)
ההבדל הוא, שלא 'לנדא' ולא 'שארית' מפרסמים על עצמם בכל מקום ובכל צורה שרק הם הכשרות היחידה ההגונה וכל השאר טריפות ונבלות.
ושוב, בשאכול מס'... - שאלנו באופן אישי רב והתשובה שקיבלנו היתה אתרוג במסלול הסגור.
ותאמינו לי שאין שם כלום!
אין החלקות, אין פתיחה של אתרים לא ראויים -
לא הבנתי את התשובה הזו של 'בקשת לצורך העבודה, ואם ראית שזה לא ראוי אז תסגרי' -
לשם מה נועד שירות הסינון אם לא לצורך בדיקה אם זה ראוי או לא - בדיוק בגלל שהעבודה מעמידה כל הזמן 'צרכים' שונים ובעייתיים?!
וזה, אגב - אחד המקרים ששמעתי מחברות בנתיב שחוזר על עצמו,
שבקשו לפתוח לינק שנשלח להם לצורך העבודה,
ונחרדו לגלות מה שגילו.
ודעתי על הכספים כבר ידועה נדמה לי (:
וודאי שכל אחד יעשה לפי רבותיו,
אבל לפסול מישהו אחר כדי לומר שאתה הכי טוב?
לא מספיק לומר 'אני טוב' בלי לומר 'השני רע'?
גם אני חושבת שרימון הוא סינון מחורר לחלוטין.
את נט-צח אני לא מכירה.
אבל אתרוג, מנסיוני האישי, חוסם מעולה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה