אני זוכרת שבתור ילדה בת 8/9 ההורים שלי יצאו לחתונה בלי לומר לאף אחד שכולם ישנו ופתאום התעוררתי ב11 בלילה וחיפשתי את ההורים שלי והתקשרתי אליהם והם לא ענו לטלפון והתקשרתי לסבתא שלי והיא לא ידעה לומר לי וגם לסבתא מהצד השני והיא גם לא ידעהמעולם לא השארתי ילד לבד בבית ויצאתי גם לא מתחת לבית.
בחודש האחרון ניסנו פעמים לעשות סיבוב ממש מתחת לבית אבל תמיד משהו מתעורר.
ילד בן כמעט 6, ילד בן 4 ותינוקת בת שנה. יושנים.
השעה 23:00 בערב.
משאירים טלפון דלוק, יוצאים מהבית, עובר 15 דקות והבכור מתעורר ובוכה... מנסה להעביר את אח שלו בן 4 שיושן חזקקק ולא מתעורר.
מה הסיפור? מה זה החיישן הזה שמעיר אותו בדיוק כשאנחנו יוצאים?
איך אתם עושים את זה? יש לכם עצות?
את צודקת מאוד שבלי לומר זה חמור מאוד,אני זוכרת שבתור ילדה בת 8/9 ההורים שלי יצאו לחתונה בלי לומר לאף אחד שכולם ישנו ופתאום התעוררתי ב11 בלילה וחיפשתי את ההורים שלי והתקשרתי אליהם והם לא ענו לטלפון והתקשרתי לסבתא שלי והיא לא ידעה לומר לי וגם לסבתא מהצד השני והיא גם לא ידעה
ונורא פחדתי!!
זה טראומה!!!
אל תעשו את זה לילדים שלכם!
מסכימה עם כל מילה!!סליחה על הבוטות -אין שום הצדקה להשאיר ילדים לבד גם אם יש גדול בבית עד גיל 9 מבחינתי חסר אחריות !
ילדים זה לא מוצר זה נשמות למה שיהיה להם חרדות?..
ה' ירחםאני רואה חברות שבועיים - שלוש אחרי לידה עושות את זה בלי התינוק. איך הם מצליחות??
לא משאירים בגילאים האלה.מעולם לא השארתי ילד לבד בבית ויצאתי גם לא מתחת לבית.
בחודש האחרון ניסנו פעמים לעשות סיבוב ממש מתחת לבית אבל תמיד משהו מתעורר.
ילד בן כמעט 6, ילד בן 4 ותינוקת בת שנה. יושנים.
השעה 23:00 בערב.
משאירים טלפון דלוק, יוצאים מהבית, עובר 15 דקות והבכור מתעורר ובוכה... מנסה להעביר את אח שלו בן 4 שיושן חזקקק ולא מתעורר.
מה הסיפור? מה זה החיישן הזה שמעיר אותו בדיוק כשאנחנו יוצאים?
איך אתם עושים את זה? יש לכם עצות?
הוא מפגר?את צודקת מאוד שבלי לומר זה חמור מאוד,
אני מכירה מישהי שיצאה בליל שבת לחברה שלה והשאירה בבית בעל וארבעה בנים רדומים. הבעל התעורר והזמין משטרה למצוא אותה....
צריך לעשות דברים בחכמה
כנראה צריך להכיר את הנפשות הפועלותהוא מפגר?
אשתו יצאה מהבית והוא מזמין משטרה?
מה, היא תינוקת?
מישהו מפגר זה בטוחהוא מפגר?
אשתו יצאה מהבית והוא מזמין משטרה?
מה, היא תינוקת?
עבדתי תקופה קצרה במעון וכשהילדים ישנו תמיד הייתה מישהי ששמרה על כל הילדים בתורנות-כל חצי שעה מישהי אחרת שזה יותר הגיוני.בסדר,יש גם מטפלות של התמת שיוצאות לחצי שעה והילדים ישנים לבד
השאלה איך מצליח להם?
אשמח לקישור.כשהם היו קטנים יותר אז הייתי משאירה מכשיר בייביסיטר עם מצלמה אצל השכנה (הזמנתי מאליאקספרס)
ותינוק אף פעם לא השארתי רק ילדים שהייתי בטוחה שהם ישנו שינה רצופה.
ואם נרדם, ואחר כך דפקה השכנה והזמינה?מישהו מפגר זה בטוח
היא לא עדכנה את בעלה שבתוכניתה לצאת?
עד איזה גיל?זה בעיה חוקית להשאיר ילדים בכזה גיל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: