לא הייתי ממהרת לקבוע ולהחליט.לדעתי הבעיה שיש היום כל כך הרבה רווקים זה כי
לא הייתי ממהרת לקבוע ולהחליט.לדעתי הבעיה שיש היום כל כך הרבה רווקים זה כי
כתבתי "לדעתי"לא הייתי ממהרת לקבוע ולהחליט.
מילים כדורבנות!!!!!!!!!!!!בתור רווק מבוגר ממש, אני רוצה לומר לכם אחים יקרים , ש...אין לכם מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפילו רחוק מה הצעה טובה יכולה לעשות לבחור/ה רווק/ה.
אתם פשוט לא מתארים לעצמכם את הסיטואציה הזו. שיכול להיות בחור שמגיע לבין הזמנים לבית, והוא כבר בגיל מבוגר. ועוד הפעם הוא חוזר עם המזוודה,
ומסדר את הדברים שלו בארון, ואמא שלו מנסה לחייך כדי לא לעשות מצב רוח רע... אבל זה לא הולך לה,
והיא פורצת בצד בבכי כדי שהוא לא יבחין. ועוד הפעם יענקלה פותח את הדלת לאליהו הנביא בליל הסדר ועוד הפעם
כולם מורידים דמעות...
ועוד הפעם אבא הולך לחתונה של שכן וכולם שם מאחלים לו בחיוך רחב "בקרוב אצלכם בעייזר השם"...
ועוד הפעם הילדה שואלת בחוסר טקט "אבל אמא למה מוישי לא מתחתן?"...וכולם שולחים אליה מבטים מוזרים..
ו... פתאום מתקשר איזה חבר ומציע הצעה. אתם בכלל לא מבינים מה קורה בבית באותו רגע.
פתאום נכנסת איזה רוח תקווה בבית. מרגישים איזה משהו רענן יותר. פתאום, האמא
מתחילה ללכת עם איזה חיוך, מתחילה לפזם לעצמה איזה שיר נחמד, פתאום היענקלה כבר לא עם עתיד כזה
שחור כמו שזה נראה...
פתאום יש לה כוח לאפות ולבשל, ופתאום יענקלה כבר לא מסתובב עם גב כפוף של זקן בן 60...
וככה זה נותן להם כמה ימים של שמחה ואושר ותקווה כל שהיא שמשהו יכול לזוז...
ונכון שהרבה פעמים אחרי כמה ימים זה ירד, ונכון שהרבה פעמים זה בכלל לא יגיע לפגישה.
ונכון שהרבה מאוד פעמים הבחור/ה בכלל לא יטרחו לעדכן אותכם שזה לא מתאים.. אבל, תדעו!!!
-שהחייתם משפחה שלימה למשך כמה ימים!. נתתם להם עוד דלק למכונית המקרטעת שלהם
בדרך היסורים הארוכה שהם נאלצים לעבור...
ולכן, ואת זה אני כותב באמת מדם ליבי, אל תפסיקו להציע!!!
תמשיכו עוד ועוד ועוד! זו התקווה שלנו, הרווקים והרווקות, להתארס.
וגם אתם לא תהיו אלו שהביאו את הישועה,אבל אתם אלו שהבאתם את הדלק לשרוד את הדרך הכל כך קשה הזו...
ואני מאחל לכולכם, שבזכות ההצעות האלו, הילדים שלם יתארסו בקלות ובמהירות אמן!
צריך לב מפלדה בשביל להציע, מלא נכונות ורצון טוב, ולקבל יחס לא נעים מבלי להתערער. ומי שיש לו לב פלדה וחספוס, הרבה פעמים יש לו גם הצעות הממ פחות מתאימות. בדוק ומנוסה.תדברו מכובד ואל תפגעו מיחס לא מתאים -הרבה הורים כבר כ''כ מותשים שלא תמיד עונים בהתאם
אבל המצוקה גדולה וענקית
כפי שכתב הבחור הרווק למעלה -השמחה בבית בכל הצעה גדולה כ''כ-שמה אכפת לכם לשמח יהודים?
מסכימה איתך לגמריצריך לב מפלדה בשביל להציע, מלא נכונות ורצון טוב, ולקבל יחס לא נעים מבלי להתערער. ומי שיש לו לב פלדה וחספוס, הרבה פעמים יש לו דגם הצעות הממ פחות מתאימות. בדוק ומנוסה.
כך שהפניה צריכה להיות דו כיוונית, גם למציעים חוששים, גם למקבלי ההצעות שלפעמים גורמים עצם התנהגותם לרפיון של שדכנים או לנסיגה משטחם.
אומרת זאת בכאב כבת משפחה קרובה למס' מעוכבי שידוכים.
כל הכבוד!!!מסכימה איתך לגמרי
אבל כמי שבאה מהשטח קיבלתי על עצמי להציע כל דבר שנראה לי
אני פותחת את הארון מוציאה את 'השכפ''צ' שנמצא שם להגנה מפגיעות לובשת אותו ומרימה טלפון.
במקרים רבים נענים לא מספיק יפה-וצריך לזכור שזה מתוך מצוקה לפעמים רבת שנים.
במקרים רבים עוד יותר אנשים אסירי תודה.
המוטו הוא לא להפגע מתגובות.
במקרי הרווקים המעוכבים אף פעם לא תדעי מה כן יפגע ומה לא-השבוע הצעתי משהו בחשש רב -התגובה הראשונית היתה 'מה פתאום זה לא בשבילנו'
להפתעתי חזרו אלי אתמול שבדקו ודווקא הכוון ממש נשמע ורוצים פגישה.
בקיצור תציעו!!!! זו חובת השעה של כל אחד מאיתנו.
הקדמת אותי.סתם לזרוק שם- עדיף אפילו לא להציע
רק ברצינות ולהתעסק עם השידוך אח"כ
תשלחי לי הודעה פרטיתאומרת זאת בכאב כבת משפחה קרובה למס' מעוכבי שידוכים.
למה? ההורים יכולים לברר ולשלוח שדכן אחר להציעסתם לזרוק שם- עדיף אפילו לא להציע
רק ברצינות ולהתעסק עם השידוך אח"כ
חבל...אני שולחת את בעלי להציע
מה יש לומר?
התלהבות גדולה והערכה מצד הורי הבחורים
חשדנות הססנות והרגשת חוסר אמון מצד הורי הבחורות
(מגזר חסידי, מעל גיל 20)
יש לי כמה רעיונות מדהימים ממש שלא הצעתי בעקבות כך
למה? ההורים יכולים לברר ולשלוח שדכן אחר להציע
לכי תחפשי כהן בישיבת מיר.ממש עוזר ששדכן מתקשר (מעשה שהיה) ומציע את X מישיבת מיר. גר בירושלים. הדירה שלו בשמואל הנביא.
שכוייח גדול.
מעניין, אני הרגשתי בדיוק להיפךאני שולחת את בעלי להציע
מה יש לומר?
התלהבות גדולה והערכה מצד הורי הבחורים
חשדנות הססנות והרגשת חוסר אמון מצד הורי הבחורות
(מגזר חסידי, מעל גיל 20)
יש לי כמה רעיונות מדהימים ממש שלא הצעתי בעקבות כך
אלופה!!!!אם את מביע את הרצון שלך לעשות טוב,
את עושה בירור לפני שאת מציע שזה לא יביך או ל יתאים מראש,
בתחילת השיחה אומרת חשבתי על איזה רעיון בשבילך, מה את אומרת?
אז הבחורה מוכנה לשמוע, ויודעת שגם אם תגיד -לא. את תקבלי.
אגב הפגשתי אולי אני לא מגזימה 50 זוגות, בעיקר בנות 28-35
יש כ''כ הרבה בנות שמשוועות להצעה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: