קוראת, ברור.נכתב ע"י שיר770;742298:כל יום נוחת לנו עלון חדש לתיבה, מלא בפרסומות. אני אישית מרפרפת, נעצרת על המעוצבות והשיווקיות ביותר, וממשיכה הלאה...
אישית, אני קוראת יותר את אשדוד בכותרות. יוצא ביום רבעי.
דווקא לא קוראת כל מילה.נכתב ע"י דסי;742301:קוראת, ברור.
רואה גם פרסומות?
את צודקת, אבל כשאני מחפשת משהו או סתם על כוס קפה כשאין לי משהו לקרוא אעבור על קול הקריות מתחילתו עד סופו, וזה אפילו כשאני לא צריכה משהו מיוחד, אבל אולי אני חריגה (תולעת ספרים...) באמת מעניין לערוך סקר בעניין... אני גם חושבת שיש משהו שמיחד את עיתוני קול הקריות מכל שאר העלונים, לא?נכתב ע"י שיר770;742328:דווקא לא קוראת כל מילה.
גם מרפרפת על הכותרות. אם יש משהו מעניין- מתעכבת.
אבל הרעיון הוא שהפרסומות נכנסות לך בדרך ממילא. ולא כמו קול הקריות שם הכל פרסומות. כדי לבלוט שם צריך באמת פרסומת מיוחדת. (או עמוד/דבל. כי רבע נבלע בין כל השאר)
גם אני תולעת ספרים... וגם אני שיש לי כוס קפה ועוגה ליד, בלי טלפון תקוע באוזן ובלי יד על העכבר והשניה על המקלדת... אעבור על כולו...נכתב ע"י דסי;742338:את צודקת, אבל כשאני מחפשת משהו או סתם על כוס קפה כשאין לי משהו לקרוא אעבור על קול הקריות מתחילתו עד סופו, וזה אפילו כשאני לא צריכה משהו מיוחד, אבל אולי אני חריגה (תולעת ספרים...)
האמת, זה לא בדיוק שאני מעדיפה א' על ב', אני פשוט קוראת מתחילה ועד הסוף את שניהם... רק שמשום מה לפירסומים בקול הקריות אני מתייחסת יותר, באשדוד בכותרות אני מחפשת סתם חומר קריאה מרתק...נכתב ע"י שיר770;742352:גם אני תולעת ספרים... וגם אני שיש לי כוס קפה ועוגה ליד, בלי טלפון תקוע באוזן ובלי יד על העכבר והשניה על המקלדת... אעבור על כולו...
אז אני מסתכלת על העיצובים היפים. וכל השאר לא בדיוק נתפס לי בעין.
אבל אשדוד בכותרות, סתם הוא חמוד כזה ומעניין... אין לי הסבר למה אני מעדיפה אותו...
נכתב ע"י gol;742366:לקול הקריות יש משהו מיוחד שמושך את כל האשדודים.
אולי זה קשור למזלטובים שצריכים לחפש עם זכוכית מגדלת כדי למצוא???נכתב ע"י שרוליק 1;742391:אכן כן!!!!!!
משום מה.... (מה באמת????)
נכתב ע"י sara100;743301:המחירים בשניהם לא נמוכים...
A5
נכתב ע"י פינוקיו;743298:בשמחות הפסיק לצאת, כנראה מרוב הצלחה
במקומו יוצא עיתון שנקרא פופולארי שכנראה יצליח יותר מבשמחות ז"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: