נכון!נכתב ע"י gol;743311:מי אמר לך? מאיפה המידע?
עד כמה שיודע לי בשמחות עבר בעלים ויוצא השבוע.
אולי שינו את השם??
והמחירים בקול הקריות זולים יחסית למתחריו בשאר הערים.
נכתב ע"י פינוקיו;743298:בשמחות הפסיק לצאת, כנראה מרוב הצלחה
במקומו יוצא עיתון שנקרא פופולארי שכנראה יצליח יותר מבשמחות ז"ל
נכתב ע"י pinati;743611:תודה לכולם מתי קול הקריות יוצא בדיוק?
נכתב ע"י gila;743566:כל הרעיון של העיתון החדש (כל הטיזרים שלהם כוונו לזה) היה נושא השמחות בעיר איפה יש קידוש כדי שלא יתרוצצו בעיר סתם וכו'. אח"כ (בעצם מייד על ההתחלה) המתחרה הותיק לקח להם את הבלעדיות בנושא וגם הדפיס דף שמחות מפורט. אז העבירו את היום ליום שני/שלישי - ואז כבר לא שייך לבשר על קידושים בשבת. מה נשאר מהשמחות?? הפכו אותו לפופולארי!!
(אין לי אינטרסים בשני העיתונים הנ"ל...)
נכתב ע"י gila;743308:לא נמוכים??? ידוע לך כמה משלמים על מודעה באותה גודל ואיכות (כמו קול הקריות) בירושלים???
פי שתיים אם לא יותר!!
למה? בירושלים הדיו יותר יקר??
הגרפיקאיות מרוויחות יותר?
אולי הדבר היחיד זה השכ"ד שמשלמים - אבל כעת אני נזכרת שהעיתון המוביל בי-ם דווקא ממוקם בביתר - אז מה הרצח מחירים האלו?
ואיפה יש לך יותר זול?
צודק במה שאתה אומר אבל עדיין נראה לי שזה רצח של מחירים שמה.נכתב ע"י אלי אלימלך;744401:גיחוך לגמרי
- אשדוד בכותרות/קול הקריות 6000-7000 עותקים
עיתונים בירושלים 35-40 אלף עותקים. אז הם עוד יותר זולים מהעיתונים האשדודיים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: