בואו נהיה מוכנים מוקדם.
האתגר הנוכחי יתמקד גם הוא בטיפוגרפיה, והפעם טיפוגרפיה לשנה החדשה.
זו יכולה להיות כרזה, מודעת פרסום, כרטיס ברכה, דף נחיתה או כל מה שתרצו, שיכיל ברכה לשנה החדשה. אבל הדגש יהיה על הטיפוגרפיה.
אבל, שימו ❤ להגבלה:
האתגר הוא ליצור טיפוגרפיה רק מהמילים "שנה טובה", או "שנה טובה ומתוקה". כך האתגר ממוקד יותר, וכך גם נוכל להשוות בין התוצאות, שבלי ספק תהיינה מעניינות.
מקדמי הזכייה הם:
נסו תחילה להכנס לאוירה המיוחדת של שנה חדשה. אוירה של התחדשות, תקוה ורעננות. מתוך האוירה הזו דמיינו את העיצוב הנכון. כך תקבלו בס"ד טיפוגרפיה המשתלבת עם העיצוב בהרמוניה מושלמת.
ולסיום, יש לנו הפעם פרס:
ליצירה שלי שזכתה באתגר האחרון, השתמשתי בגופן "צלילים" המדהים מבית מדרשו של @יונתן ליפשיץ האגדי, שהיתה לי הזכות לעבוד על התִכנות שלו. הגופן יֵצא בס"ד בקרוב למכירה בפיצמטל (ומן הסתם תשמעו על זה איפשהו כאן...).
באדיבותו של יונתן, הזוכה במקום הראשון יקבל את גופן "צלילים", לכשיֵצֵא, חינם!
והזוכים במקום השני והשלישי – ב־40% הנחה.
אז צאו לדרך, יש לנו שבועיים. האתגר ינעל במוצ"ש כי־תצא, אור לי' באלול, בחצות.
הארות וסתם פטפוטים – כאן.
אה, הנה דוגמא שהכנתי:
עדכון:
בעקבות בקשות, ולאור האתגר שפתוח במקביל, אני דוחה את נעילת האתגר.
האתגר ינעל בעוד שבועיים, מוצ"ש נצבים־וילך, אור לכ"ד אלול - בחצות.
שנה טובה!
עדכון:
בעקבות בקשות, ולאור האתגר שפתוח במקביל, אני דוחה את נעילת האתגר.
האתגר ינעל בעוד שבועיים, מוצ"ש נצבים־וילך, אור לכ"ד אלול - בחצות.
שנה טובה!
האתגר הנוכחי יתמקד גם הוא בטיפוגרפיה, והפעם טיפוגרפיה לשנה החדשה.
זו יכולה להיות כרזה, מודעת פרסום, כרטיס ברכה, דף נחיתה או כל מה שתרצו, שיכיל ברכה לשנה החדשה. אבל הדגש יהיה על הטיפוגרפיה.
אבל, שימו ❤ להגבלה:
האתגר הוא ליצור טיפוגרפיה רק מהמילים "שנה טובה", או "שנה טובה ומתוקה". כך האתגר ממוקד יותר, וכך גם נוכל להשוות בין התוצאות, שבלי ספק תהיינה מעניינות.
מקדמי הזכייה הם:
- טיפוגרפיה נכונה.
- עיצוב מקצועי.
- עיצוב המביע את המסר.
נסו תחילה להכנס לאוירה המיוחדת של שנה חדשה. אוירה של התחדשות, תקוה ורעננות. מתוך האוירה הזו דמיינו את העיצוב הנכון. כך תקבלו בס"ד טיפוגרפיה המשתלבת עם העיצוב בהרמוניה מושלמת.
ולסיום, יש לנו הפעם פרס:
ליצירה שלי שזכתה באתגר האחרון, השתמשתי בגופן "צלילים" המדהים מבית מדרשו של @יונתן ליפשיץ האגדי, שהיתה לי הזכות לעבוד על התִכנות שלו. הגופן יֵצא בס"ד בקרוב למכירה בפיצמטל (ומן הסתם תשמעו על זה איפשהו כאן...).
באדיבותו של יונתן, הזוכה במקום הראשון יקבל את גופן "צלילים", לכשיֵצֵא, חינם!
והזוכים במקום השני והשלישי – ב־40% הנחה.
אז צאו לדרך, יש לנו שבועיים. האתגר ינעל במוצ"ש כי־תצא, אור לי' באלול, בחצות.
הארות וסתם פטפוטים – כאן.
אה, הנה דוגמא שהכנתי:
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ע"י מנהל: