Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
פה תוכלו לדבר על האתגר
ווקשה: הענין של החלוקה לפי מגדר תפס אותי, והרגיע אותי, אוכל לנוח על משכבי בנחת ולהתארגן לקראת המשימה.או סתם להסעיר את הרוחות
אני לא מבין, הגורל יחליט לי על קטע שעליי לנמק למה "לדעתי" עליו לזכות? איני חושב שזאת הכוונה במונח 'צחוק הגורל'. בכל אופן החלק השני ידרוש הרבה יותר כישורי דמיון מהחלק הראשון.כל אחד ממכם יקבל על פי גורל את אחד מהקטעים שהשתתפו באתגר (בהתאמה לפי מגדר, כמובן), ויצטרך לכתוב הסבר מנומק מאוד מהן האיכויות של הקטע, ומדוע דווקא עליו לזכות במדליית הניצחון.
נכון.אני לא מבין, הגורל יחליט לי על קטע שעליי לנמק למה "לדעתי" עליו לזכות? איני חושב שזאת הכוונה במונח 'צחוק הגורל'. בכל אופן החלק השני ידרוש הרבה יותר כישורי דמיון מהחלק הראשון.
הערכת כתיבה שונה יכולה להוביל למסקנה שהכתיבה הזאת היא הכי טובה ולכן צריכה לזכות?נכון.
אתגר 1 מטרתו לעודד כתיבה, 2 מטרתו ללמד אותנו לנסות ולהעריך כתיבה שונה.
@מ"ם תרצה לשמש כשופט כבוד?
לא פרודיה.הערכת כתיבה שונה יכולה להוביל למסקנה שהכתיבה הזאת היא הכי טובה ולכן צריכה לזכות?
אולי אני סתם מתעקש, כוונתך לכתוב פרודיה למה הקטע שייפול צריך לזכות. לכבוד פורים זה מעולה!
מעולה. אז רק תתקן את הנקודה הזאת:לא פרודיה.
לנסות להתחבר לקטע של פלמוני, ו.. לכתוב עליו מילות הערכה. ללא ציניות.
ומדוע דווקא עליו לזכות במדליית הניצחון.
בטח! (מה זה אומר?)@מ"ם תרצה לשמש כשופט כבוד?
מותר לשאול באיזה פורום?מותר לשאול אם הוא הגיע בהשראת האתגר שהעלתה @הגיבן לא מזמן בפורום המקביל?
בפורום ציור.מותר לשאול באיזה פורום?
וואו מהמם מה שנעשה שם..
מה זאת אומרת, כבוד. מלא, ישירו לך 'ימים' בכל לחתונה, יעשו איתך סלפי ברחובות, כתבת מגזין חג בשבועון צבע נפוץ. אולי נארגן אפילו חבורת קנאים שיפגינו מול הבית שלך.בטח! (מה זה אומר?)
@אש שרברר, ההומור שלך מיוחד.מה זאת אומרת, כבוד. מלא, ישירו לך 'ימים' בכל לחתונה, יעשו איתך סלפי ברחובות, כתבת מגזין חג בשבועון צבע נפוץ. אולי נארגן אפילו חבורת קנאים שיפגינו מול הבית שלך.
הרגע ראיתי את האתגר שהעלה הגיבן. מדהים.
אתה מתחרה איתי על ההומור? שאני אבין.ו@מ"ם - שופט כבוד זה כמו שופט אמיתי, אבל רק עם הכבוד בלי שום סמכויות. רק גלימה אכולת עש ואף מורם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: