יכולה להעתיק לפה למי שלא מחוברת לחכמת?תור התחלה תחפשי בחכמת נשים את המתכון שלי לעוגת בני ברק
תודה רבה
יכולה להעתיק לפה למי שלא מחוברת לחכמת?תור התחלה תחפשי בחכמת נשים את המתכון שלי לעוגת בני ברק
העוגה השניה גם שם?בתור התחלה תחפשי בחכמת נשים את המתכון שלי לעוגת בני ברק
ואת העוגת בצק שוקו פירורים של @saris
טחינה מהמקפיא יוצאת במרקם לא יפהאני מוצאת שטחינה, למשל, לא נאכלת אצלי מהפריזר
אבל זה עניין של דקות אז לא אכפת לי להכין כל שבוע
פורסים חצילים לפרוסות שמים מעט מלח גס ממתינים 15 דק, מנגבים בנייר סופגלמי שיש מתכון מושלםםםם לסלט בטעם כבד.
בבקשה:יכולה להעתיק לפה למי שלא מחוברת לחכמת?
תודה רבה
חציל אחד עד שלוש@מירי11111
תודה.
זה לא יוצא במרקם רך מידי מרוב טחינה?
כי כבד אמיתי הוא מאוד סמיך.
על הכמות שרשמת, כמה חצילים צריך?
ניתן להכין מראש את הטיגון של החציל או הקישואים שיהי שחום ורך ולא שרוף וקשהבחגים האחרונים ידעתי שלא יהיה מנוס מהקפאה רבתית.
סלק - הקפאתי סלק מבושל, מגורד, מתובל - התקבל מושלם. (לדעתי קוביות לא ילך, רק מגורד)
טחינה - אחרי הפשרה סופית מערבבים היטב היטב ומוסיפים מעט מיץ לימון וטורפים שוב. מתקבל מושלם.
נכון שזה 2 דקות, אבל כל כך כיף פשוט לשלוף...
למי שיש מתכון מושלםםםם לסלט בטעם כבד.
אבל שיהיה עם טעם ומרקם אמיתיים.יש לי כמה, אבל הם תמיד "בטעם"
מחפשת משהו מוצלח ממש.
אני מקפיאה את הטחינה הגולמית.בטחינה מה שמעצבן זה הגודל של החבילות,
אצלי הולך כ100 מ"ל טחינה בשבת, החבילות ענקיות, לכן האופציה ל ההקפאה היא היחידה הרלוונטית.
לא מסתדר אצלי עם זה:הכלל: לאתגר עולים רק מאכלים שהעלות השולית הנוספת שלהם נמוכה,
יען כי אצלי הולך קופסאות של 2 ליטר ובחלק מהסלטים גם יותרהקדמה קטנה בקשר לסלטים, אני מקפיאה בכמות של כ180ML (לא הולך אצלי יותר)
למה להקפיא? נשאר מצוין אחרי פתיחה גם במקרראני מקפיאה את הטחינה הגולמית.
מחלקת את הקופסא ל3 ומכינה טרי כל שבת.
בבקשה:
עוגת בצק שוקולד שוקולד:
בצק:
3.5 קמח
0.5 סוכר
1 שמן
1 ביצה
לערבב ביד ולשטוח בתבנית תנור או חפ ענק. לאפות כ10 דקות
מילוי:
1 כוס שמן
1.5 כוס סוכר
6 כפות ריבה
7.5 כפות קקאו
4 ביצים
1 ונילון
7.5 קמח
(אפשר לותר על הריבה ולהוסיף לעוגה 3 ביצים ושתי כפות סוכר)
להקציף ( את כל חומרי המלית ללא הקמח, להוסיף קמח, לשפוך על הבצק ולאפות 30 דקות.
מלמעלה להמיס 2 חבילות שוקולד עם 2 כפות שמן, ולשפוך כשהעוגה קרה.
כפות קמח7 וחצי כוסות קמח???
לא טעות?
התפלאתי על הכמות אבל היתי תלמידה טובה והכנתי (המרקם היה צמיגי!)כפות קמח
הולכת לערוך
את אשכרה שמת שם 7.5 כוסות???????????????????התפלאתי על הכמות אבל היתי תלמידה טובה והכנתי (המרקם היה צמיגי!)
זה מכבר יצא מהתנור אעדכן מחר מה רמת הנזק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: