הרגע האחרון, עד חצות!
הביטוי חמור נושא ספרים הוא כינוי גנאי לאדם שלמד הרבה אך לא הבין את הדברים לעומקם והוא אינו מסוגל לעשות בהם שימוש מושכל.
קחו את זה לאיזה כיוון שרק תרצו.
אישית, אני חושבת שהמספר הגבוה של הלייקים התאפשר פשוט משום שהסיפור שלי שהה הכי הרבה זמן על במת האתגר.מקום ראשון:
@אילה רובינפלד על סיפור חיים אמתי ונוגע ללב, ועל קליעה מדויקת לקריטריונים, והבנת הנושא. את מוזמנת בחום לבחור לנו את האתגר הבא.
@Sara led, לשיקולך!לגבי האתגר הבא... אהמ...
הייתי מעדיפה להעביר את הכבוד לזוכה במקום השני.
אני לא כל כך טובה בניהול אתגרים מהסוג הזה,
וחוץ מזה... שאני רוצה להשתתף שוב באופן פעיל...
מקובל עליכם?
הבחירה (שלי לפחות) ממש לא הייתה לפי כמות הלייקים. פשוט בחרתי את הסיפורים שאהבתי...אישית, אני חושבת שהמספר הגבוה של הלייקים התאפשר פשוט משום שהסיפור שלי שהה הכי הרבה זמן על במת האתגר.
חבל להמעיט בערך, היו מקרים הפוכים לגמרי של סיפור שהגיע ברגע האחרון וגרף המוני לייקים.אישית, אני חושבת שהמספר הגבוה של הלייקים התאפשר פשוט משום שהסיפור שלי שהה הכי הרבה זמן על במת האתגר.
אבל מי אני שאערער על המקום הראשון?
תודה על הפירגון ועל הבחירה.
לגבי האתגר הבא... אהמ...
מקובל עליכם?
לא מדוייק. באופן קבוע המגיבים הראשונים באתגרים זוכים לכמות לייקים גבוהה יותר מהבאים אחריהם - דבר שהוא הגיוני לגמרי.חבל
חבל להמעיט בערך, היו מקרים הפוכים לגמרי של סיפור שהגיע ברגע האחרון וגרף המוני לייקים.
אוקיי, אז לסיפורים הזוכים שלנו:
מקום שני:
@Sara led על סגנון קולח ומרתק, ועל סיפור יצירתי ובעל מסרים עמוקים.
ואת-לגבי האתגר הבא... אהמ...
מקובל עליכם?
@Sara led, לשיקולך!
ופתאום בלי לשאול רשות, עלה לי רעיון לאתגר. שלא הולך לעשות למשתתפים חיים קלים...
אז אם יהיה ביקוש שאעלה,
התגייסתי!והבטחה לעזרה טכנית
עד חצי המלכותאענה לבקשה
ואז יהיה שבוע הארכה?התלת-שבועי
עד חצי המלכות
בשמחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: