אשמח לשמוע מבעלי ניסיון: רפואה טבעית

חיה פיק

משתמש חדש
נכתב ע"י מלפפון;2504994:
ההמוגלובין שלך באמת לא מאד גבוה.
וזה מה שגורם לכאבי ראש וסחרחורות.

לא מאמינה בכל מיני שיטות מוזרות ואייפק.
אתמול םנתה אליי לקוחה שאעשה לה מודעה לאייפק ולא הסכמתי.
אמרתי לה שתפנה למישהי אחרת, כי אני לא מאמינה בזה ולכן לא אמליץ ואשכנע.
היא ניסתה להסביר לי איך זה עובד ע"י טפיפות בכל מיני אזורים, וצר היה לי שהצליחו לעבוד גם עליה.
אמרתי לה שאם המטולטלת היתה עובדת דרך כישוף הייתי יותר מאמינה בזה.
אבל לטלטל מטולטלת ולקבוע על פיה? אחיזת עיניים!
וסליחה מכל מי שכתבה לי בעבר באישי שזה עזר לה ועבד עליה.
או שעבדו עליה, או שעבר לה כמו כל התופעות שעוברות עם הזמן.

לשנות תזונה? בהחלט!
רפלקסולוגיה והתעמלות? גם.
אבל ללכת למישהי שאומרת שהמטופל לא צריך אפילו לבוא אליה והיא יכולה לאבחן בשלושת המימדים, זה שטויות.

מאמינה בתהליכים פסיכולוגיים ובשינויים, אבל לא באיזה כישוף מרחוק בלי כישוף אמיתי.

רפואה שלמה לכולנו.
מה כך זה עובד?????? מוח אחד זה טיפול דרך הטלפון:eek:?
מה זה מטוטלת? עוד שיטה:rolleyes:?
מעניין מאד. אז איך כ"כ הרבה המליצו לי על זה, האבחון דרך הטלפון אולי דרך תשאול או משהו בסגנון?
אשמח להסבר, על אף שבשלב זה עדיין לא אפנה לשיטות הללו

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רותי12;2504950:
לפני שאת מכלה את ממונך ברפואה הטבעית למיניה וביועצים השונים ,בתרופות וברקיחות ,ברפלקסולגיה ובדיקור,בשיאצו ובכירופרטיה, בנטרופטיה וארדיאולוגיה ,בשיטת הקריסטלים ואייפק. בשינויי תזונה ותוספת פעילות , בהורדת הסוכר והעלאת הפחמימה.בהורדת מוצרי חלב והפסקת הקפאין .באכילה כל חמש שעות ושתיה כל חצי שעה.
בלקיחה מסודרת של ,b12 שלוש פעמים ביום ובתוספת ברזל טבעי שלא גורם לעצירות
בבליעת ביקומפלקס מחברה אמינה ויקרה ושתית נוני ויטמינים טבעיים ,בהוספת גינקובילובה כל בוקר או בתוספת סיבים תזונתיים כל ערב ביוגורט...
לפני שאת מתחילה עם כל המרוץ הזה והסחרור....
תתפללי היטב שזה יעבוד ... ושהרגשתך תשתפר לפני שתגמרי לרוקן את הארנק
בסופו של דבר רק התפילה תעזור !
כותבת מיניסיון .תרתי משמע.
דברי איתי באישי אם תרצי.

ברצינות - אחרי כל זה, יש לך עוד מה לחדש?....
אני מעונינת לשמוע.

חיה פיק

משתמש חדש
נכתב ע"י jacobs;2505487:
* שינוי התזונה לאט לאט - לא בבת אחת.
* תזונה בריאה לא אומר לאכול אוכל לא טעים שלא אוהבים - אלא להיפך.
* להרבות חלבונים ושומנים בריאים בתזונה ולהפחית פחמימות (פחמימות מלאות. פחמימות ריקות להוציא לגמרי).
* לצרוך טיפות ויטמין D3 באופן קבוע (5 טיפות ליום - למבוגר). חסר בויטמין D גורם לחולשה.
השיטה מועילה במיוחד לחולי סכרת להגיע לאיזון ללא כדורים, לבעית פוריות מסוימת ויש כאלה שמורידים משקל עודף.
זה מה שאני זוכרת כרגע. היא מסבירה הלכה למעשה ומנמקת בטוב טעם.
בעצם השיטה היא לא שלה היא מעבירה בעברית את השיטה של מייזליש מארה"ב שמבוססת על דיאטת אטקינס.
מי שמעונינת לשמוע פירוט - אשמח.
זה לא שיטה זה דרך חיים!
יפה מאד יש דף יותר מפורט? אשמח לפירוט נוסף....
לא בשבילי להקשיב בטלפון:rolleyes:
תודה לך:)

jacobs

משתמש פעיל
דרך חיים.
זו היא אחת מהמעלות של השיטה שאפשר לעמוד בה זה לא משהו שעושים עד שנמאס, עד שנשברים וכו'.
לא ידוע לי על חומר בכתב.
יש שיעורים בטלפון כמו שציינתי, היא מוכרת דיסקים עם השיעורים מסודרים לפי נושאים ומוסרת סדנאות.
ויש לה גם ליווי אישי. אין לי את מס' הטל' שלה לא יצרתי איתה קשר אף פעם. אני מתארת לעצמי שהיא לא יקרה (לבדוק כמה היא לוקחת בודאי לא עולה כסף). אני חושבת שבמס' שכתבתי לעיל אומרים איך אפשר ליצור קשר. היא אומרת מראש אם היא יכולה להועיל ולסייע או לא.

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מצורפת חתימת המייל של גב' הס.

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    KB 12.1 · צפיות: 27

קליין

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
השיטה של מייזליש/ גב' הס מתבססת על דיאטת אטקינס שמשרד הבריאות כבר הבהיר שהיא דיאטה לא בריאה.
גם לאחר השינויים שהוכנסו בה, יש לקחת בחשבון שהיא מתאימה בעיקר לחולי סכרת, ונמנעת מאד מלהעמיס על הלבלב. תחת זאת, היא מעמיסה מאד על הכליות.
זאת לא תזונה מאוזנת.
בפטנט רשום היו עדויות של אנשים שהשיטה של מייזליש פגעה להם בכליות.
אני מכירה אישית מישהי שסבלה מאבנים בכיס המרה, וכל רופא שפגשה הסביר לה, ששיטת התזונה הזו, שמעדיפה מאכלים עם הרבה אחוזי שומן (לדוגמא, במקום חלב בקפה, שמנת), גרמה לכך.
דעתי האישית היא שהשיטה מתאימה לשליש מהאוכלוסיה. לא גורמת לנזק לשליש נוסף, ומזיקה לשליש האחרון.
בכל מקרה, יש ליישם בזהירות ולעקוב אחרי המצב הגופני בבדיקות דם כלליות, כולל תפקודי כליות וכולסטרול, בתדירות גבוהה.
באופן כללי, לגבי חולשה:
האם את ישנה 7-8 שעות בלילה?
האם את אוכלת 3 ארוחות מסודרות + 3 ארוחות ביניים? ממתקים ושטויות לא נחשבים.
פגשתי כבר כל כך הרבה מקרים של חולשה קיצונית ואפילו דיכאון שהיו ביטוי של תת תזונה, או של חוסר שעות שנה.
גם אם אוכל ושנה מספיקים לא יפתורו לחלוטין את הבעיה, הם לבטח ישפרו את המצב.
מה עוד?
הרבה תפילות. אנשים סובלים וסובלים זמן ארוך, וכשמגיע זמן הישועה, הם פתאום מוצאים את הסיבה ברגע אחד, ולא מבינים איך לא הגיעו לזה לפני כן.
תתפללי שגם הישועה שלך תגיע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה