יש לך מקור?עד 4.5 שעות ביום
יש לך מקור?עד 4.5 שעות ביום
זה משתנה בין מקומות עבודה... בפועל מחויבים לשעות שרשומות באישור, המזכירות לא נדיבות מדי, אז זה לגשת אחר כך לרופאה אם זה מוצדק, נניח בדיקת סוכרת שאמנם ארכה שעתיים אבל ההשפעות שלה המשיכו עד למחרת.עד 4.5 שעות ביום
לאיש לך מקור?
רק ליתר דיוק, בשבוע 37 זה לא צירים מוקדמים אלא לידה במועד כי זה כבר תחילת תשיעי.שלום וברכה שאלה בשם אשתי שנמצאת בשבוע 37 ב"ה ועכשיו היא עם צירים מוקדמים לא מרגישה טוב וכו',
היא עובדת כשכירה ולא כעצמאית, השאלה היא איך ומה כדאי לעשות,
לצאת לחופשת לידה מוקדמת?
לעשות זאת על ימי מחלה?
נשמח למידע מפורט אנחנו לא בקיאים בנושא כלל.
תודה מראש
נכוןרק ליתר דיוק, בשבוע 37 זה לא צירים מוקדמים אלא לידה במועד כי זה כבר תחילת תשיעי.
אני הייתי נשארת בבית ומבקשת ימי מחלה אם יש ואם לא מנסים להסתדר אם זה ברמה שבאמת לא יכולה ללכת
ולא מרגישה טוב כמו שאתה מתאר.
בהצלחה!
פשוט. צירים מדומים זה בבטן. צירים אמיתיים מגיעים לגב... וגם אז - בלידה ראשונה יכולה לחלוף יממה שלמה עד שמכניסים לחדר לידה...תכל'ס מדובר באמת בלידה ראשונה ובצירים חזקים ודי סדירים שאמנם עדיין לא מובילים ללידה, איך אפשר לדעת מתי זה כן זה? ומתי ללכת לבית חולים?
אצלנו משלמים עד שעה וחצי ביום וגם זה רק מה שכתוב באישור ז"א שאפילו השעות שמפסידים על נסיעה לא משולמותלגבי 40 שעות הריון - ממה שאני יודעת שאפשר לקבל עליהם תשלום רק ביום שהגיעו לעבודה!
אם עשו בדיקה בבוקר ואח"כ הלכו הביתה - המעסיק לא צריך לשלם על השעות האלו!!
אף אחת לא שמעה על זה??
לדעתי ההנחיה הזו לא נכונה,פשוט. צירים מדומים זה בבטן. צירים אמיתיים מגיעים לגב... וגם אז - בלידה ראשונה יכולה לחלוף יממה שלמה עד שמכניסים לחדר לידה...
ייתכן. אני מכירה כמה וכמה שגם לא מרגישות צירים...לדעתי ההנחיה הזו לא נכונה,
אמרו לנו את זה גם בקורס הכנה
ובפועל הצירים (האמיתיים) שלי היו רק בבטן
זה יכול מאוד לבלבל
זה לא כלל מחייב בכלל לשני הכיוונים.פשוט. צירים מדומים זה בבטן. צירים אמיתיים מגיעים לגב...
זה לא חוקי, אין בחוק הגבלה על שעה וחציאצלנו משלמים עד שעה וחצי ביום וגם זה רק מה שכתוב באישור ז"א שאפילו השעות שמפסידים על נסיעה לא משולמות
לגבי שעות הריון בטוח שאם לא הלכו לבדיקה אסור לקחת אותם - ויש שם הרבה שטחים אפורים אצלינו למשל לא מסכימים לשלם על נסיעות יש הגיון? לא אפילו שזה חצי לשון החוק אבל תנסו לריב על זה....זה לא חוקי, אין בחוק הגבלה על שעה וחצי
קיימת בהחלט אפשרות של צמצום שכר וזה לא מופרך, פשוט מביאים מסמכים רפואיים ומבקשים לחשב לפי השכר הרגיל.לא מדויק.
בטוח לאומי עושה תחשיב לפי שלושה חודשים אחרונים ולפי ששה חודשים אחרונים.
מבין שני החישובים האלו הוא בוחר את השווה.
לא קיים מצב של בחירת חודשים בדילוג, למשל.
לא מחייב בכלל.פשוט. צירים מדומים זה בבטן. צירים אמיתיים מגיעים לגב... וגם אז - בלידה ראשונה יכולה לחלוף יממה שלמה עד שמכניסים לחדר לידה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: