אשמח לחו"ד על הצעת משכנתא ספציפית

אשמח לשמוע את דעת המומחים אם יש מה להמשיך להתמקח על הצעה זו,
וכן לשמוע מאנשים שלקחו בזמן האחרון משכנתא מסכומים דומים- מה היום הריביות שלהם.

תודה רבה!
1730023047933.png

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
העוגנים כבר יתעדכן לכם עוד שבוע. ויהיה גבוה ב0.1-0.12 יותר.

לדעתי לרוץ לחתום. לא תמצאו יותר טוב. בטח לא משמעותי. הסיכון שיעלה לכאורה יותר גבוה.

מה שבטוח. תעשו מהר שמאות. אל תשאירו דברים לרגע האחרון

ממממ דוקא לא,
(כן התיעצנו עם יועץ, אבל הוא נתן משהו פחות טוב. את זה השגנו לבד)
אין ספק שיש פה ידע מצוין.
אם היה לכם את כל הידע הזה (ולא שמצצתם את הידע מהיועץ בחינם ואז הלכתם לבד) וכישוריכם במו"מ אינם ניתנים לערעור כפי שרואים בהצעה, אז מיותר היה עבורכם מלכתחילה לקחת יועץ.
(יש יועצים המציעים שירות של יעוץ בבניית התמהיל בלבד בתשלום חלקי ואת המו"מ ואת הבירוקרטיה ואת שלב הביטחונות נותנים ללקוחות לנהל לבד).

נערך לאחרונה ב:

E_Y

משתמש פעיל
הצעה יפה מאוד
רק מדייק מה שכתבו קודמיי...
המלצ יתחלף כנראה לקידומת 5 בעדכון הקרוב

הראשיבע

משתמש חדש
אם יורשה לשאול באיזה סניף של פועלים זה נעשה אני קיבלתי הצעה של מיליון מאה בקל"צ 4.8 ןמל"צ 4.8 כמדומה במרווח של +46 וכן אולי איזה טיפ איך התמקחתם

אם יורשה לשאול באיזה סניף של פועלים זה נעשה אני קיבלתי הצעה של מיליון מאה בקל"צ 4.8 ןמל"צ 4.8 כמדומה במרווח של +46 וכן אולי איזה טיפ איך התמקחתם
ההבדל הגדול ביניכם הוא בעיקר בקל"צ לכן קח בחשבון שהוא לקח ל-15 שנה מה שמוזיל משמעותית.

אין לי טיפ מיוחד הלכתי לפועלים. ברבי עקיבא
ואז למזרחי במרום נווה שאמרו לי שהם זולים
ואז חזרתי לפועלים הורידו לי , ואמרתי להם שבהעברת חשבון למזרחי הריביות שלי יכולות להגיע לריביות נמוכות יותר.
ובתור לקוחה קבוע של הבנק עם הכנסה יפה הייתי מצפה לריביות טובות יותר.
ואז הורידה לי עוד.
קרוב משפחה במזרחי מרום נווה עשה לפני חודש 4.55 במלצ ו4.55 בקל"צ בהעברת חשבון בנק.
גם לו מזרחי הורידו כי ראו שלנו יש ריביות טובות יותר ואז הגיע לסכום הזה..

אני הלכתי ל 2 בנקים , אבל בגדול אומרים שטוב ללכת ל 3 לפחות אני הסתפקתי ב 2 כי פועלים לא היו מוכנים לרדת יותר מזה. אפילו שלמזרחי היו הצעות טובות יותר נגיד במלצ לפני חודש אצלי עמד על 4.69 בפועלים ובמזרחי 4.55
אבל משיקולים שלי העדפתי להישאר בפועלים.

הראשיבע

משתמש חדש
דיברתי איתה ואמרה שלא יכולה לרדת פחות מזה בקבועה בכל קובימנציה מעניין ..ההצעה לחוו"ד המומחים מצורפת.

קבצים מצורפים

• img20241028_12023063.pdf
    KB 26.3 · צפיות: 10
מישהו יודע להחכים אותי למה צריך לשים לב בשעת חתימת המשכנתא בפועלים?
אם החתימות היום, יתכן ועדיין לא התעדכן העוגן - תבדקי עם הבנקאית, וא"כ להתעקש על לעשות גם את הביצוע מיידית.

אניגמאמין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
לא שאני מבין, אבל איזה הצעה מדהימה, הלוואי עליי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה