כולם משקיעים בהשקעות צמודות לריבית בנק ישראל.מדוע אין הבדל משמעותי ברווחים של הקרנות?
כולם משקיעים בהשקעות צמודות לריבית בנק ישראל.מדוע אין הבדל משמעותי ברווחים של הקרנות?
בכל מצב?
- קרן כספית לא מתאימה לאזרח אמריקאי! (אזרח אמריקאי יכול לפנות לאפיקים אחרים כמו פקדון בבנק או אג"ח ברכישה ישירה)
בגדול.בכל מצב?
אז הבעיה היא בחובת הדיווח לרשויות בארה"ב. וממילא גם תשלום מס בהתאם. (?!)בגדול.
אפשר להחזיק ולמכור לפני כל סוף שנה לועזית, ואז אפשר לדווח ולשלם.
הבעיה היא בחוקי ה pfic וניתן לפתור אותם בדיווח שנתי.אז הבעיה היא בחובת הדיווח לרשויות בארה"ב. וממילא גם תשלום מס בהתאם. (?!)
במקרה של מכירה לפני כל סוף שנה.אז הבעיה היא בחובת הדיווח לרשויות בארה"ב. וממילא גם תשלום מס בהתאם. (?!)
אאל"ט חוקי הpfic אינם נותנים דגש על מעבר של שנה.במקרה שזה שהה אצלכם ב 31/12 - 01/01 הרי שעברתם על כללי המס שלהם (אחזקת קרן צוברת)
ואיך אני יודע מה הכי מומלץ? לפי הדמי ניהול?מצורפת רשימה
השוואת קרנות סל
docs.google.com
אין הבדלים משמעותייםואיך אני יודע מה הכי מומלץ? לפי הדמי ניהול?
מסתמא יש קהל שמגדל תעניין אותו יותר, בגלל גלאט הון.אין הבדלים משמעותיים
הנתונים לפניך.
תשקלל אותם כפי ראות עינייך.
קרן כספית זה בערך 4.5% (ריבית בנק ישראל) כרגע, נזיל לגמרי ובלי סיכונים,שלום Rהון דבר ראשון ראיתי את הזום שעשיתה פעם ראשונה שאני מתענין בזה היה ממש מושקע ומחכים
דבר שני עדין אני לא הבנתי מה הסיכון בין קרן כספית לפק"מ?
ואם יש לי סכום של 400K שעד עכשיו נמצא בפק"מ נזיל כל 35 יום עם ריבית 3.2%
(בגלל שמחכה לחתימה חוזה ) אבל בכל זאת אני צריך רק 150K נזיל
אפו כדאי להשקיע פק"מ של 4+% או קרן כספית או אולי יש עוד רעיונות... (כמובן בלי הרבה סיכון) תודה מראש !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: