כרגע זה בתהליך של הוצאת אישורי בניה , לא נראה לי שיש בנק מלווה כרגעמי הבנק המלווה?
קודם כל א"א למכור רק אחרי 5 שנים , והפרויקט יהיה מוכן עוד 5 שנים=10 לך תדע...כרגע המחיר שוק בדירת 4 חדרים שם זה 2.2 ורוב הדירות במגדלים שעלות האחזקה שלהם יקרה מאוד
כך שרוב הסיכוי שהזוכים יעדיפו לנצל את הרווח [כמליון ש"ח ומעלה ] ולמכור שם ולקנות באזור חרדי ממש או לקנות באחיסמך החרדית הסמוכה שהמחיר שם נמוך משמעותית [1.8 לדירת 4 חדרים]
אפשר למכור 7 שנים מיום הזכיה [או חמש שנים מקבלת טופס 4 המוקדם שביניהם] ,קודם כל א"א למכור רק אחרי 5 שנים , והפרויקט יהיה מוכן עוד 5 שנים=10 לך תדע...
דבר שני- זה הולך להיות גם מקום חרדי לפי הבנתי , תקן אותי אם אתה יודע משהו אחר.
אז למה וועד הדיור אמרו לכולם בן שמן 1 , עפולה , ועכו.רוב הדירות שם יבנו במגדלים של 22 -29 קומות
כך שההסתברות שזה יהיה שכונה חרדית הוא לא הגיוני
אני לא קשור לועד הדיור, כך שכדאי לשאול אותםאז למה וועד הדיור אמרו לכולם בן שמן 1 , עפולה , ועכו.
אתה יודע בוודאות לגבי מגדלים , כי אני יודע שיש שם הגבלת בניה, בגלל נתב"ג.
ח"ו לבטל זכיהלפי תמליל המכרז 40% מסך הדירות למחיר מטרה. עוד 40% שוק חופשי ו20% דיור מוגן.
זה אומר- שגם אם נאמר ש-70% מזוכי הדירות הם חרדים. 50% הם ציבור כללי, מול אולי 30% חרדים.
זה הולך להיות שכונה מעורבת לגמרי.
למי שזכה שם ורוצה תכלס' דירה לגור , לא למכור אחרי ולא לפני , מה משתלם לעשות , לבטל זכיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: