ורק אני נשארתי יבשה ב"אל תסתר"
ובכיתי מ"אדמה פראית"?
אני כנראה מוזרה לגמרי.
ואגב, מה עם איזה ספר חדש של יעל רועי?
ובכיתי מ"אדמה פראית"?
אני כנראה מוזרה לגמרי.
ואגב, מה עם איזה ספר חדש של יעל רועי?
ורק אני נשארתי יבשה ב"אל תסתר"
קראתי את הספרים הנ"ל. ובלי לפגום בכתיבה המיוחדת - היה קשה לי להתחבר.ורק אני נשארתי יבשה ב"אל תסתר"
העלו כאן קובץ של אחד הסיפורים מהספר."אנשים כן משתנים" (ייצוב פנים) של מוישה גוטמן;
מי קרא ויכול להמליץ?
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-עדכוני-הספרים-החדשים.347518/page-3#post-5402487העלו כאן קובץ של אחד הסיפורים מהספר.
מיוחד.
מתי יצא לאור??כדי שזה יהיה, חייבים לעבוד במקביל לכתיבת הפרקים האחרונים, על העריכה-הגהות-עימוד-הליכים מול הוצאה לאור.
לא. עדיין לא נגמר בעיתון.
קראתי את הספרים הנ"ל. ובלי לפגום בכתיבה המיוחדת - היה קשה לי להתחבר.
יותר קל לי להזדהות עם גיבור - שמתמודד עם קשיים יומיומיים כמוני וכמוך, ולמרות שוודאי לכל אחד יש גם חורבן פרטי משלו - בעיות היומיום הן אלו שנפגשות בנו הרבה.
אני אוהבת ספר שהדקות שלו היא מנפילה פשוטה, והבכי שלו הוא מדבר של מה בכך, שהכעס - הוא לא מטלטל ובצדק - אלא חם ורותח על זוטות, והעצב שלו עמוק - ממילה של חברה. כי בספרים - הבעיות הגדולות הירואיות, הכול בא על פתרון ומתברר לטובה. במציאות - לא כל כך, אבל בכביכול 'זוטות' של היומיום - שם יש התמודדות - פשוטה - אבל מחייבת. שם שדה הקרב המרכזי שלנו, ולפעמים מרוב שאנחנו מבטלים אותו - אנחנו לא מתמודדות.
אהבתי את ספרה העתיק של רות רפפורט "הילדים מקצה המחנה", התחברתי לסידרת ממלכה במבחן של מיה קינן - שלמרות ועל אף הדרמות, הצליחה להעביר את פירורי ההווה וברור האמת.
קראתימי קרא ויכול להמליץ?
מה זה בדיוק סיפור בהמשכים או סיפורים סיפורים?קראתי
שווה כל פרק
למי שאוהב את הסגנון המדהים של מוישה גוטמן
רק קחו בחשבון שבהנחה שאתם קוראי קטיפה או מאזיני קול חיואנשים מספרים 9 הכרך הזה ממש מוצלח
זהו שאני לארק קחו בחשבון שבהנחה שאתם קוראי קטיפה או מאזיני קול חי
אין לכם מה לעשות עם הספר הזה!
בס"ד
אנשים כן משתנים
ספר מדהים!
מומלץ בחום!!!
עידכון נאות: אני קשורה אל המחבר
קראתי
שווה כל פרק
למי שאוהב את הסגנון המדהים של מוישה גוטמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: