דרוש מידע אשכול עדכוני הספרים החדשים

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
"אנשים כן משתנים" (ייצוב פנים) של מוישה גוטמן;
מי קרא ויכול להמליץ?

מילקשייקית

משתמש מקצוען
ורק אני נשארתי יבשה ב"אל תסתר"
קראתי את הספרים הנ"ל. ובלי לפגום בכתיבה המיוחדת - היה קשה לי להתחבר.
יותר קל לי להזדהות עם גיבור - שמתמודד עם קשיים יומיומיים כמוני וכמוך, ולמרות שוודאי לכל אחד יש גם חורבן פרטי משלו - בעיות היומיום הן אלו שנפגשות בנו הרבה.
אני אוהבת ספר שהדקות שלו היא מנפילה פשוטה, והבכי שלו הוא מדבר של מה בכך, שהכעס - הוא לא מטלטל ובצדק - אלא חם ורותח על זוטות, והעצב שלו עמוק - ממילה של חברה. כי בספרים - הבעיות הגדולות הירואיות, הכול בא על פתרון ומתברר לטובה. במציאות - לא כל כך, אבל בכביכול 'זוטות' של היומיום - שם יש התמודדות - פשוטה - אבל מחייבת. שם שדה הקרב המרכזי שלנו, ולפעמים מרוב שאנחנו מבטלים אותו - אנחנו לא מתמודדות.
אהבתי את ספרה העתיק של רות רפפורט "הילדים מקצה המחנה", התחברתי לסידרת ממלכה במבחן של מיה קינן - שלמרות ועל אף הדרמות, הצליחה להעביר את פירורי ההווה וברור האמת.

תאומים

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מקווה מאוד שהספר החדש הבא לא יצא רק לקראת חגי תשרי....

shosh 356

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הבת שלי קנתה היום את אין מקום לשתים-רפפורט,
היא חוששת שזה קצת מידי עמוס ועצוב, היא אוהבת יותר סגנון קליל ועכשוי ולא מלא טרגדיות,
יש כאלה שכבר קראו ויודעים להמליץ לנו,
ברשימת הספרים החדשה לא כל כך מצאנו בסגנון הזה.

אוראור

משתמש צעיר
מוכרחה להגיב.
הביקורת של רותי קפלר מדוייקת וטובה, זה לא אומר דבר על איכות הספר, היא גם לא הזהירה ממנו, אין ספר שאין עליו ביקורת.
ליבי קליין הביאה לספריה החרדית ספרות משובחת, נוגעת ומחוברת מאד לשורשים האמיתיים שלנו. אני לא חושבת שהספרים שלה משתייכים לקטגוריית "טרגדיה", היא נוגעת בנקודות חשובות מאד ומדלגת באומנות בין קצוות פרומים מאד במגזר שלנו ובגבולותיו. לרוב היא דווקא מביאה אופטימיות ניסית לעלילה (כמו שהזכירה רותי), עם ידע נרחב, אמונה אמיתית ותפילה.
ממליצה לקוראות לקרוא אותה, ממליצה לסופרות לקבל ממנה השראה.
חג שמח!

אוראור

משתמש צעיר
קראתי את הספרים הנ"ל. ובלי לפגום בכתיבה המיוחדת - היה קשה לי להתחבר.
יותר קל לי להזדהות עם גיבור - שמתמודד עם קשיים יומיומיים כמוני וכמוך, ולמרות שוודאי לכל אחד יש גם חורבן פרטי משלו - בעיות היומיום הן אלו שנפגשות בנו הרבה.
אני אוהבת ספר שהדקות שלו היא מנפילה פשוטה, והבכי שלו הוא מדבר של מה בכך, שהכעס - הוא לא מטלטל ובצדק - אלא חם ורותח על זוטות, והעצב שלו עמוק - ממילה של חברה. כי בספרים - הבעיות הגדולות הירואיות, הכול בא על פתרון ומתברר לטובה. במציאות - לא כל כך, אבל בכביכול 'זוטות' של היומיום - שם יש התמודדות - פשוטה - אבל מחייבת. שם שדה הקרב המרכזי שלנו, ולפעמים מרוב שאנחנו מבטלים אותו - אנחנו לא מתמודדות.
אהבתי את ספרה העתיק של רות רפפורט "הילדים מקצה המחנה", התחברתי לסידרת ממלכה במבחן של מיה קינן - שלמרות ועל אף הדרמות, הצליחה להעביר את פירורי ההווה וברור האמת.

דווקא בספרים של ליבי הדמעות לא הגיעו דווקא ברגעים הטראגיים, אלא בשיח עמוק על הדברים, ובתהליכים שהגיבורים עוברים.. כך אצלי היה לפחות..

ספרים מ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
סיפורים סיפורים
כדרכו המיוחדת

היה גם סיפור שלו במוסף סיפורים של מרוה לצמא לחג הפסח

רות נזרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש גם " משימה" של חיים אליאב
ספר יפה

ואנשים מספרים 9 הכרך הזה ממש מוצלח

רות נזרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

חיננית :)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה