הספר של רות רפפורט: אין מקום לשתיםמה מתוך כל המבחר העשיר שיצא לאור מתאים לבחורה בוגרת?
(מקפידה שלא לתת לה לקרוא ספרי נשים וכיוצ"ב)
הספר של רות רפפורט: אין מקום לשתיםמה מתוך כל המבחר העשיר שיצא לאור מתאים לבחורה בוגרת?
(מקפידה שלא לתת לה לקרוא ספרי נשים וכיוצ"ב)
מסובך, כי גם פה זה איש את רעהו, אבל חייבת להגיב על ביקורת כזו מושקעת, שמגלה ומסתירה, אוהדת ונמנעת, דוחפת לקרוא את הספר ומזהירה מזה...אז האשכול ננעל עוד לפני שעמד על רגליו, וצולל אט אט בתהום הנשיה של האשכולות הישנים.
למי שבכל זאת מתעניין, הנה הוא:
https://www.prog.co.il/threads/ביקורת-ספרים-לולא-האמנתי-ליבי-קליין.353151/#post-5437103
חבל. לא מבינה למה. כל זמן שאין לכן פורום נפרד, מה הבעיה שכולנו נזכה להא/עיר על הביקורת שלך?אז האשכול ננעל עוד לפני שעמד על רגליו, וצולל אט אט בתהום הנשיה של האשכולות הישנים.
למי שבכל זאת מתעניין, הנה הוא:
https://www.prog.co.il/threads/ביקורת-ספרים-לולא-האמנתי-ליבי-קליין.353151/#post-5437103
את ממש לא היחידה, אני לא מסוגלת לקרוא את הספרים האלו, אני לא פוסלת אותם, כי לכל אחד יש סף רגש אחר. יש אנשים שמסוגלים לראות, לשמוע ולקרוא דברים מחרידים. אני לא (אפליו דילגתי על פרקים באדום לבן שהיו נראים לי עצובים מידי...).היות ונעלו את אשכול הביקורת הנפלאה של @רותי קפלר
מגיבה פה:
גילוי נאות: לא קראתי שום ספר של הסופרת ליבי קליין, למרות שאפשר להגדיר אותי בהחלט בתור חובבת קריאה מושבעת.
רק אני מכל הקהל המשכיל כאן, לא קוראת ספרי טרגדיות??
לא קוראת אותם! וגם לא הולכת לסרטים, אגב
א. יש מספיק בחיים האמיתיים. ספר בעיני נועד לשחרר, לשעה של חופש מהנה ומענגת, ואני לא מאלו שמתענגים לקרוא צרות בספר. אפשר לפתוח עיתון, זה מספיק בהחלט
ב. לא מתחברת לסוף הטוב והקיטשי של רוב הסיפורים הנ"ל. כי ספר אמור לשקף את המציאות, ולא כל חיי הגיבורים בסוף מסתדרים באופן פלאי ושובה לב
אבל, גם מי שקוראת צריכה לדעת מתי לעשות זאת. מכירה מישהי שקנתה לכלתה היולדת את 'אל תסתר' כמתנה עוד בבית החולים. היא הסבירה לי שהיא כל כך נהנתה מהספר ולכן היא קנתה אותו לכלתה שתהנה גם היא.
בסוף קראת יומיים אחרי הלידה??(אמרתי 'החלטתי'. לא אמרתי מה היה בסוף
אבל, גם מי שקוראת צריכה לדעת מתי לעשות זאת. מכירה מישהי שקנתה לכלתה היולדת את 'אל תסתר' כמתנה עוד בבית החולים. היא הסבירה לי שהיא כל כך נהנתה מהספר ולכן היא קנתה אותו לכלתה שתהנה גם היא.
אולי זו הכלה של דודה שלי???סיפרה לי משהי שבתקופה אחרי הלידה היא היתה מאד עצובה, ולא הבינה למה היא כל כך בדיכאון
רק אח"כ נפל לה האסימון שהספר אל תסתר שהיא קראה עוד בבית החולים כנראה השפיע
ההורמונים שלה השפיעוסיפרה לי משהי שבתקופה אחרי הלידה היא היתה מאד עצובה, ולא הבינה למה היא כל כך בדיכאון
רק אח"כ נפל לה האסימון שהספר אל תסתר שהיא קראה עוד בבית החולים כנראה השפיע
ברור ברור הורמונים. בלעדיהם אין בכלל קיוםההורמונים שלה השפיעו
לא הספר הספציפי הזה
מדובר בספר דמיוני לחלוטין, אם זה היה ספר ביוגרפיה או ננו-ביוגרפיה על מישהו
אפשר להבין את הדכדוך.
אבל בהחלט לאחר לידה כשהמצב רגיש והיוריסטיקה לא במיטבה מומלץ מאנשים בעלי רגישות גבוהה להימנע כמה שיותר מדברים שעלולים להגביר את הדכדוך..
לא יודעת אם הוזכר במהלך האשכול הארוך הזה -
קניתי לבן שלי את "אי החשפדים" של @אסתי הס , נראה מרתק. מחכה בקוצר רוח לפסח, מסקרן אותי מאד איך הוא יגיב לספר הזה. לדעתי הוא יאהב אותו מאד.
לפני תקופה היה סיפור בהמשכים בפנינים של בקהילה
על אישה עשירה שהתחתנה עם בעל מכולת (נדמה לי קראו לה ליה)
והיא נתנה סכום כסף גדול לבזבוז בו ביום למשפחה של בעלה עם תנאי
שאם יסימו את כל הסכום היא תכפיל את המתנה
לא זוכרת את שם הסיפור
אשמח אם תזכירו לי\ועוד יותר אם זה יצא או ייצא כספר
אולי זו הכלה של דודה שלי???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: