חוצניק רציני
משתמש פעיל
דין פישר: חברת התעופה הלאומית של יוון, אג'יאן איירליינס, תשוב להפעיל טיסות מתל אביב לאתונה ביום חמישי. מוקדם יותר היום הודיעו על ביטול וכעת חזרו בהם.
לי ב"ה אישרו את הטיסה (אייר אירופה 25/8)
לי הודיעו Aegean היום על ביטול 29/08דין פישר: חברת התעופה הלאומית של יוון, אג'יאן איירליינס, תשוב להפעיל טיסות מתל אביב לאתונה ביום חמישי. מוקדם יותר היום הודיעו על ביטול וכעת חזרו בהם.
בתקווה שברקת יספק גם פה פיתרון כדוגמת הגבלת מחירי הטיסות לקפריסין ל199$ שנקבע היוםדלתה ביטלה את טיסותיה לישראל עד לתאריך 31.10
זה נראה שאל-על הולכת להיות בלעדית על הקווים לארה"ב בתקופת חגי תשרי העמוסה.
וזה לא עוזר כי אין טיסות פנויותבתקווה שברקת יספק גם פה פיתרון כדוגמת הגבלת מחירי הטיסות לקפריסין ל199$ שנקבע היום
ראשוני | ככל הנראה נסגר המרחב האווירי של ישראללמישהו יש מידע האם וויז איר עומדת להודיע על ביטול טיסות??
וכן האם נראה שבקוב ממש הרבה יבטלו טיסות/נתב"ג יסגר??????
מקור??????ראשוני | ככל הנראה נסגר המרחב האווירי של ישראל
פרוג אשכול עדכוניםמקור??????
לא נכון!!!ראשוני | ככל הנראה נסגר המרחב האווירי של ישראל
לדעתכם וויז איר באמת תחזור ממחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: