כמעט כל שנה אני משתדל לנסוע לבדי ולפעמים עם הבנים הגדולים,
השנה לרגל חלאקה לבננו הקטן, החלטנו כל המשפחה לנסוע,
אחד מחברי הוא מהמקורבים לחסידות תולדות אהרון, שאמר לי שיכניס אותי ואת בני לתוך מתחם וי אי פי, הנמצא בצד שמאל מתחת למקומו של כ"ק האדמו''ר שליט''א.
כאשר הגענו כל המשפחה, המתנו ליד השרותים בכניסה לציון לטלפון מהחבר, ואמרתי לאשתי ולבנות ושאר בנות המשפחה, שיעלו למעלה לראות בווידאו, ואנחנו נכנס להדלקה.
משום מה, החלטתי שעדיף להשאר כל המשפחה יחדיו, ולא להכנס להדלקה, ובמיוחד שיש צפיפות, ואני עם ילד בן 3 וחבורת אחים שובבה. הילדים פחות חיבבו את ההחלטה, ובוודאי בני הגדולים שכבר היו מוכנים עם מצלמות ומכשירי הסרטה.
עזבנו את שטח הכניסה לציון, וירדנו לכיוון דירה 8 [מי שמכיר] לא הספקנו להגיע לדירה 8, וכבר שמענו את הצעקות,
מיד הכנסתי את כל הילדים היותר צעירים למתחם הדירות שם, שלא יראו מראות זוועה [למרות שלא ידעתי בדיוק מה קורה]
ולאחר מספר דקות החלטנו להתפנות מההר, בתקווה שכל קרובי המשפחה שהגיעו לחלאקה יבינו, תוך כדי ירידה פגשנו כמה מהם, והתקדמנו לכיוון היציאה,
השוטרים אמרו ללכת לצד שמאל, אחרי הליכה ארוכה, ראינו אוטובוס עומד בצד הדרך, לשאלתנו להיכן נוסע, אמר כי מגיע לבני ברק, עלינו, ותוך שעתיים ומחצה כבר הגענו הביתה.
רק בבוקר הבנו כמה ניסים היו לנו במהלך הלילה.
ולעוד כמה מבני המשפחה.
עריכה:
א. מי שמבין הדרך היחידה להגיע למתחם מהכניסה לציון, היא דרך אותו שביל.
ב. לא כל שנה, מקבלים הזדמנות שזכו להכנס למתחם ההוא, ואין סיבה נורמלית לוותר על זה.
ג. אפילו בלי להפגע, רק לחכות באותו מקום עוד 2-3 דקות, וכל הילדים היו רואים הכל.