מידע שימושי אשכול סיפורי ניסים והצלה

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
עוד סיפור:
אדם רחב מאוד(בלע"ז שמן)
ניסה להידחף עם כולם.
דפק עליו איזה ליצן וצועק לו: חבר, אין כניסה לקהל הרחב.
הוא הסתכל אחורה לראות מיהו הציניקן, ורצה לסטור לו על לחיו השדופה...
באותו הרגע הוא שמע 'גייטס ארויס' וצרחות של אני לא נושם, ושמע ישראל וכו'.
הוא הבין שמשהו נורא קורה.
עשה אחורה פנה והחל לרדוף אחורה אחרי ההוא שהעיר לו,
ואמר לו: תודה, הצלתני,
והם התחבקו בחוץ.
יש תמונה.
אני רוצה לראות

ליטאי קלאס

משתמש פעיל
אברך מהקהילה אצלינו מספר:
הייתי בתוך הבלאגן והדוחק הנוראי ופתאום ברגע אחד קרתה המפולת, ואנשים התחילו להחליק וליפול ....וגם אני מחליק ופתאום אני רואה שאני נופל על ילד!
הצלחתי ליפול על הילד בשכיבת שש ככה שהילד שוכב מתחתי ואני בכוחות על אנושיים מצליח להחזיק את עצמי ככה 20 דקות שמעלי היו ארבע אנשים , עד שקצת התרווח ושוטר שלף את הילד וכך אני והילד ניצלנו !!!
מטורף
תסדי ה'

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש סיפור מזעזע של ניצול מישיבת תפרח.
(לא דדון, הוא בכלל לא היה באזור)
לא רוצה לתאר פה,
אבל מי שרוצה פרטים שיפנה לבחור מהישיבה.

פדואלה

משתמש סופר מקצוען
יש סיפור מזעזע של ניצול מישיבת תפרח.
(לא דדון, הוא בכלל לא היה באזור)
לא רוצה לתאר פה,
אבל מי שרוצה פרטים שיפנה לבחור מהישיבה.
תספרו רק את החלק הניסי.
את הזוועות כולנו כבר יודעים.

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כמעט כל שנה אני משתדל לנסוע לבדי ולפעמים עם הבנים הגדולים,
השנה לרגל חלאקה לבננו הקטן, החלטנו כל המשפחה לנסוע,
אחד מחברי הוא מהמקורבים לחסידות תולדות אהרון, שאמר לי שיכניס אותי ואת בני לתוך מתחם וי אי פי, הנמצא בצד שמאל מתחת למקומו של כ"ק האדמו''ר שליט''א.
כאשר הגענו כל המשפחה, המתנו ליד השרותים בכניסה לציון לטלפון מהחבר, ואמרתי לאשתי ולבנות ושאר בנות המשפחה, שיעלו למעלה לראות בווידאו, ואנחנו נכנס להדלקה.

משום מה, החלטתי שעדיף להשאר כל המשפחה יחדיו, ולא להכנס להדלקה, ובמיוחד שיש צפיפות, ואני עם ילד בן 3 וחבורת אחים שובבה. הילדים פחות חיבבו את ההחלטה, ובוודאי בני הגדולים שכבר היו מוכנים עם מצלמות ומכשירי הסרטה.

עזבנו את שטח הכניסה לציון, וירדנו לכיוון דירה 8 [מי שמכיר] לא הספקנו להגיע לדירה 8, וכבר שמענו את הצעקות,
מיד הכנסתי את כל הילדים היותר צעירים למתחם הדירות שם, שלא יראו מראות זוועה [למרות שלא ידעתי בדיוק מה קורה]
ולאחר מספר דקות החלטנו להתפנות מההר, בתקווה שכל קרובי המשפחה שהגיעו לחלאקה יבינו, תוך כדי ירידה פגשנו כמה מהם, והתקדמנו לכיוון היציאה,
השוטרים אמרו ללכת לצד שמאל, אחרי הליכה ארוכה, ראינו אוטובוס עומד בצד הדרך, לשאלתנו להיכן נוסע, אמר כי מגיע לבני ברק, עלינו, ותוך שעתיים ומחצה כבר הגענו הביתה.

רק בבוקר הבנו כמה ניסים היו לנו במהלך הלילה.
ולעוד כמה מבני המשפחה.

עריכה:
א. מי שמבין הדרך היחידה להגיע למתחם מהכניסה לציון, היא דרך אותו שביל.
ב. לא כל שנה, מקבלים הזדמנות שזכו להכנס למתחם ההוא, ואין סיבה נורמלית לוותר על זה.
ג. אפילו בלי להפגע, רק לחכות באותו מקום עוד 2-3 דקות, וכל הילדים היו רואים הכל.

נערך לאחרונה ב:

ליטאי קלאס

משתמש פעיל
רציתי לכתוב דבר מעניין שקרה לי
אני מאוד אוהב את ההדלקה של תולדות אהרון
והגעתי לשם ורקדתי
באמצע הרקודים חשבתי לעצמי תראה כמה אנשים יש כאן
עשרות אלפי איש , מישהו בכלל מסתכל אליך....
אתה חשוב בשמים......?
ככה חשבתי
ואז אמרתי לעצמי כתוב בחז"ל שכל העולם כאילו נברא בשבילי
ובפירוש חופשי כל יהודי צריך להסתכל ולחשוב כל העולם שיש כאן נברא אך ורק בשבילי
והמשכתי בסערת הריקודים והשמחה..
אחרי כמה דקות קרה הגרוע מכל
ואמרתי לעצמי תראה כמה חשבו אלייך הוציאו אותך בפינצטה ובחרו דווקו בך
גם אתה יכלת להיות שם כמו מי שהיה שם
אבל המלך בחר בך
תודה ה'

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
כל הנשמה תהלל קה
לאחר יותר מיומיים שבן משפחתי לא היה מסוגל לדבר ולתאר מה עבר עליו באותם רגעים של נצח,
בזמן שהוא שוכב על אנשים, ואנשים שוכבים עליו,
שחלקם כבר לצערינו אינם בחיים,
אבל הוא בחסדי השם הצליח בכוחות על אנושיים למצוא פתח קטן של אויר וכך בס"ד ניצל,
והיום כשקצת העיז לדבר פתח ואמר הבנתי את המשמעות האמיתית של "כל הנשמה תהלל קה".

עט

משתמש מקצוען
עם שני הבחורים ז"ל מרכסים נסעו עוד חברים
אחד נפרד מהם לפני הכניסה לתולדות אהרן כי הוא ראה שדחוס מדי
והשני (או שניים אחרים - שמעתי שתי גרסאות) נכנס לשם אבל יצא לפני כי הלך לשירותים
ולכן הם לא היו איתם במקום הזה בשעת האסון

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
אברך מהקהילה אצלינו מספר:
הייתי בתוך הבלאגן והדוחק הנוראי ופתאום ברגע אחד קרתה המפולת, ואנשים התחילו להחליק וליפול ....וגם אני מחליק ופתאום אני רואה שאני נופל על ילד!
הצלחתי ליפול על הילד בשכיבת שש ככה שהילד שוכב מתחתי ואני בכוחות על אנושיים מצליח להחזיק את עצמי ככה 20 דקות שמעלי היו ארבע אנשים , עד שקצת התרווח ושוטר שלף את הילד וכך אני והילד ניצלנו !!!
אותו אחד תאר שבקושי יכל להחזיק מעמד, כי היו מעליו אנשים
אבל הוא הסתכל על הילד וידע שאם הוא עוזב הילד הולך,
וזה נתן לו עוד קצת כח להחזיק מעמד. וככה במשך 20 דקות..
אם לא הילד הוא לא היה משתדל לשים את הידיים כדי לא ליפול, הרי באופן נורמלי כשנופלים פשוט נופלים ואז קמים. לא היה לו מושג שלא ניתן יהיה לקום מיד.. ורק בזכות הילד היה לשניהם אויר ולא נמעכו כל הזמן הזה.
הוא הציל את הילד והילד הציל אותו...

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עכשיו בעלי מספר לי שהוא שמע מכלי ראשון על קבוצה של כ-10 בחורים מישיבה אחת שהיו בין השורות הראשונות, הם ראו את השוטרים שסוגרים את המעבר ואז החלה המפולת, אחד הבחורים מספר שהוא ניסה לנשום ולא הצליח עד שהחושים התערפלו וזה הקל עליו, ואז שוב ניסה לנשום והצליח להרויח עוד 15 שניות, ושוב נחנק ושוב מנסה ולבסוף מתייאש, ואז מנסה שוב בפעם האחרונה ומצליח שוב לנשום, אחד אחר הרגיש שהוא דורך על מישהו אז הוא הרים את רגלו ובשבריר שניה כבר לא היה לו איפה להניח אותה בחזרה ורגלו נשארה באוויר כל אותם 10 דקות נוראיות, בחור אחר ידיו נתקעו, יד אחת בצורה מסוימת והיד השניה בגרון של חבירו שצרח לו אתה חונק אותי. כל הבחורים נצלו, אין להם מושג איך.

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
נס שאין ילד חלאקה בין הנספים, כי תמונה ח"ו של ילד טהור שהגיע לעשות חלאקה, בין 45 המתים, היתה ממוטטת כליל את הציבור.
הכל מהקב"ה, אבל ממה שהבנתי רוב רובם של האנשים ניסו דבר ראשון שהתחיל החנק למסור את ילדיהם לבחורים או לשוטרים שעמדו למעלה וכולם התגייסו ככל יכולתם קודם כל להציל את הילדים, הם ניצלו אבל המבוגרים יותר, פחות!
(למה אין אימוג'י צורח ביגון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה