אשכול סוכרתיים

מצב
הנושא נעול.

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
מידע? אירגונים? קבוצות תמיכה? פעילויות לילדים?
לכאן!

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
דיאטה טבעונית ברוב המקרים תפתור את הבעיה תוך חודש
ממש לא נכון. בפרט אם מדובר על סוכרת סוג 1 (ואם שאלו על פעילויות לילדים, סביר שעל זה מדובר).
זה משפט מטעה שיכול גם לסכן חיים, ח"ו, כדאי להיזהר מקביעות כאלה.

סטיקר

משתמש פעיל
ממש לא נכון. בפרט אם מדובר על סוכרת סוג 1 (ואם שאלו על פעילויות לילדים, סביר שעל זה מדובר).
חשבתי שמדובר בסכרת סוג 2
איך דיאטה טבעונית לחודש מסכן חיים

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
חשבתי שמדובר בסכרת סוג 2
איך דיאטה טבעונית לחודש מסכן חיים
גם בסוג 2, דיאטה יכולה להאט את התקדמות המחלה ולתת איזון טוב יותר לאורך זמן, ואיכות חיים טובה בהרבה, אבל לא "לפתור את הבעיה".
בסוג 1 חובה להזריק אינסולין. שום דיאטה שבעולם לא תשנה את העובדה הזאת. אנשים שעוד לא למדו את הנושא יכולים להבין ממשפט כזה שאם הם יעשו דיאטה טבעונית הם יתרפאו - והם לא. וככל שעובר יותר זמן ללא אינסולין, זו הופכת להיות סכנת חיים בפועל ממש.

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
האמת התכוונתי לסוכרת נעורים אבל אם יש למישהו מידע שיכול להועיל גם לסוכרתיים סוג 2 הכל יתקבל בברכה!
@בראש מילה את/ה מדבר/ת מנסיון?

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
האמת התכוונתי לסוכרת נעורים אבל אם יש למישהו מידע שיכול להועיל גם לסוכרתיים סוג 2 הכל יתקבל בברכה!
ידוע לי על קבוצת תמיכה?! של בחורות סוכרתיות
אם זה רלוונטי תעדכני..

וכן גם קבוצת ווצאפ לאם הילד/ה להתייעצות עם אנשי מקצוע שמבינים בעיניין ועוד נשים שילדיהם כך...

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
לי לא רלוונטי אבל אולי יהיו פה כאלה שכן רלוונטי להם...

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
כן, כמובן - סוכרתית סוג 1 בעצמי.
ואשמח גם כן למידע אם קיימים דברים למבוגרים.

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
לפנות להרב אשרוב
גם דר אבני טוען להצלחות בריפוי סכרת נעורים
אוי אוי אוי, למה לסכן אנשים?
נכון להיום אין ריפוי לסוכרת נעורים.
לא יודעת מה אומר הרב אשרוב, כל מה שהצלחתי לראות מדבר על סוג 2, לא 1.
וד"ר אבני (שלא באמת ידוע לי מי הוא, אבל כן בדקתי מה הוא כותב באתר שלו על סוכרת נעורים) מדבר על האפשרות למנוע סוכרת נעורים - שזה *אולי* נכון, לא בדקתי.
הוא גם אומר שאפשר להתרפא אם לא אוכלים מוצרי חלב, וזה פשוט לא נכון. מכירה לא מעט סוכרתיים טבעוניים שלא נוגעים במוצרי חלב. הם עדיין סוכרתיים. ומזריקים אינסולין.
יש הרבה שיטות מצוינות לאיזון טוב יותר של הסוכרת. לא לריפוי.

וסליחה, @מלכי בן חמו , על ההסטה של האשכול.
כאמור, גם אני אשמח למידע ממי שיש לו.

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai

סטיקר

משתמש פעיל
אוי אוי אוי, למה לסכן אנשים?
מה קשור לסכן, מישהי סיפרה לי שהבן שלה התרפאה אצל הרב אשרוב מסכרת נעורים, הרב אשרוב נוהרים אליו המונים עם כל מיני מחלות וקשה לקבל אצלו תור, יש לו מלא תלמידים מטפלים, יש סיבה לכל זה אע״פ ששיטתו לו מוכרת זה בגלל שהביג פארמה עוד לא מימנה מחקר לזה, לכן כדאי לנסות ולדעת מראש שזה רק נסיון ותו לא.

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
מה קשור לסכן, מישהי סיפרה לי שהבן שלה התרפאה אצל הרב אשרוב מסכרת נעורים, הרב אשרוב נוהרים אליו המונים עם כל מיני מחלות וקשה לקבל אצלו תור, יש לו מלא תלמידים מטפלים, יש סיבה לכל זה אע״פ ששיטתו לו מוכרת זה בגלל שהביג פארמה עוד לא מימנה מחקר לזה, לכן כדאי לנסות ולדעת מראש שזה רק נסיון ותו לא.
זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת אמירות כאלה. מעניין, אף פעם לא שמעתי מישהו שמספר "אני התרפאתי מסוכרת נעורים", זה רק "מישהי סיפרה לי שהבן שלה". אפשר לקבל את הטלפון של המישהי? של הבן?
לא יודעת מי זה ה"ביג פארמה" שלא מממנת מחקרים... יש עשרות מחקרים בכל רחבי העולם שמנסים למצוא תרופה. לפני כמה חודשים מחקר אחד הצליח לרפא (נכון לעכשיו, לפחות) אדם אחד. אם היה טיפול שבאמת מרפא סוכרתיים, לא היה קשה יותר מדי למצוא לו מימון. ואני לא מכירה יותר מדי סוכרתיים שלא היו רצים מהר לקבל את הטיפול הזה, יעלה כמה שיעלה.

וזה עוד לפני שהתייחסתי לחלק הרפואי. להגיד שבשיטות של תזונה כזו או אחרת אפשר לרפא סוכרת סוג 1 זה קצת כמו להגיד למישהו שנקטעה לו היד - אל תשתמש בפרוטזה, תאכל תזונה XYZ והיד תצמח מחדש...

וכן, זה מסכן. כי מי שיחליט שבתזונה כזו או אחרת אפשר לרפא סוכרת סוג 1, ויפעל לפי התזונה הזו ויפסיק להזריק אינסולין, יעמיד את עצמו בסכנת חיים אמיתית מאד.

סטיקר

משתמש פעיל
וכן, זה מסכן. כי מי שיחליט שבתזונה כזו או אחרת אפשר לרפא סוכרת סוג 1, ויפעל לפי התזונה הזו ויפסיק להזריק אינסולין, יעמיד את עצמו בסכנת חיים אמיתית מאד
שום בר דעת לא יפסיק להזריק לעצמו לפני שהוא יתרפא

סטיקר

משתמש פעיל
שבשיטות של תזונה כזו או אחרת אפשר לרפא סוכרת סוג 1 זה קצת כמו להגיד למישהו שנקטעה לו היד - אל תשתמש בפרוטזה, תאכל תזונה XYZ והיד תצמח מחדש..
השוואה מטופשת, לגוף יש כח ריפוי עצמי אם רק לא מרעילים אותו, לגוף אין כח להצמיח אברים.

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
בואו נסכם שמעלים לאשכול רק מידע רפואי מוסמך מכלי ראשון ואם אנחנו השתמשנו בו ווידאנו אז עדיף

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
אגב ממליצה על הספר סוכרת כהלכתה!!

embi

משתמש רשום
ידוע לי על קבוצת תמיכה?! של בחורות סוכרתיות
אם זה רלוונטי תעדכני..

וכן גם קבוצת ווצאפ לאם הילד/ה להתייעצות עם אנשי מקצוע שמבינים בעיניין ועוד נשים שילדיהם כך..
אפשר פרטים נוספים?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה