מלכי סלמון
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
מידע? אירגונים? קבוצות תמיכה? פעילויות לילדים?
לכאן!
לכאן!
ממש לא נכון. בפרט אם מדובר על סוכרת סוג 1 (ואם שאלו על פעילויות לילדים, סביר שעל זה מדובר).דיאטה טבעונית ברוב המקרים תפתור את הבעיה תוך חודש
חשבתי שמדובר בסכרת סוג 2ממש לא נכון. בפרט אם מדובר על סוכרת סוג 1 (ואם שאלו על פעילויות לילדים, סביר שעל זה מדובר).
זה משפט מטעה שיכול גם לסכן חיים, ח"ו, כדאי להיזהר מקביעות כאלה.
גם בסוג 2, דיאטה יכולה להאט את התקדמות המחלה ולתת איזון טוב יותר לאורך זמן, ואיכות חיים טובה בהרבה, אבל לא "לפתור את הבעיה".חשבתי שמדובר בסכרת סוג 2
איך דיאטה טבעונית לחודש מסכן חיים
האמת התכוונתי לסוכרת נעורים אבל אם יש למישהו מידע שיכול להועיל גם לסוכרתיים סוג 2 הכל יתקבל בברכה!ממש לא נכון. בפרט אם מדובר על סוכרת סוג 1 (ואם שאלו על פעילויות לילדים, סביר שעל זה מדובר).
זה משפט מטעה שיכול גם לסכן חיים, ח"ו, כדאי להיזהר מקביעות כאלה.
ידוע לי על קבוצת תמיכה?! של בחורות סוכרתיותהאמת התכוונתי לסוכרת נעורים אבל אם יש למישהו מידע שיכול להועיל גם לסוכרתיים סוג 2 הכל יתקבל בברכה!
@בראש מילה את/ה מדבר/ת מנסיון?
כן, כמובן - סוכרתית סוג 1 בעצמי.האמת התכוונתי לסוכרת נעורים אבל אם יש למישהו מידע שיכול להועיל גם לסוכרתיים סוג 2 הכל יתקבל בברכה!
@בראש מילה את/ה מדבר/ת מנסיון?
לפנות להרב אשרובהאמת התכוונתי לסוכרת נעורים
אוי אוי אוי, למה לסכן אנשים?לפנות להרב אשרוב
גם דר אבני טוען להצלחות בריפוי סכרת נעורים
אין על מהוסליחה, @מלכי בן חמו , על ההסטה של האשכול.
כאמור, גם אני אשמח למידע ממי שיש לו.
מה קשור לסכן, מישהי סיפרה לי שהבן שלה התרפאה אצל הרב אשרוב מסכרת נעורים, הרב אשרוב נוהרים אליו המונים עם כל מיני מחלות וקשה לקבל אצלו תור, יש לו מלא תלמידים מטפלים, יש סיבה לכל זה אע״פ ששיטתו לו מוכרת זה בגלל שהביג פארמה עוד לא מימנה מחקר לזה, לכן כדאי לנסות ולדעת מראש שזה רק נסיון ותו לא.אוי אוי אוי, למה לסכן אנשים?
זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת אמירות כאלה. מעניין, אף פעם לא שמעתי מישהו שמספר "אני התרפאתי מסוכרת נעורים", זה רק "מישהי סיפרה לי שהבן שלה". אפשר לקבל את הטלפון של המישהי? של הבן?מה קשור לסכן, מישהי סיפרה לי שהבן שלה התרפאה אצל הרב אשרוב מסכרת נעורים, הרב אשרוב נוהרים אליו המונים עם כל מיני מחלות וקשה לקבל אצלו תור, יש לו מלא תלמידים מטפלים, יש סיבה לכל זה אע״פ ששיטתו לו מוכרת זה בגלל שהביג פארמה עוד לא מימנה מחקר לזה, לכן כדאי לנסות ולדעת מראש שזה רק נסיון ותו לא.
שום בר דעת לא יפסיק להזריק לעצמו לפני שהוא יתרפאוכן, זה מסכן. כי מי שיחליט שבתזונה כזו או אחרת אפשר לרפא סוכרת סוג 1, ויפעל לפי התזונה הזו ויפסיק להזריק אינסולין, יעמיד את עצמו בסכנת חיים אמיתית מאד
השוואה מטופשת, לגוף יש כח ריפוי עצמי אם רק לא מרעילים אותו, לגוף אין כח להצמיח אברים.שבשיטות של תזונה כזו או אחרת אפשר לרפא סוכרת סוג 1 זה קצת כמו להגיד למישהו שנקטעה לו היד - אל תשתמש בפרוטזה, תאכל תזונה XYZ והיד תצמח מחדש..
אפשר פרטים נוספים?ידוע לי על קבוצת תמיכה?! של בחורות סוכרתיות
אם זה רלוונטי תעדכני..
וכן גם קבוצת ווצאפ לאם הילד/ה להתייעצות עם אנשי מקצוע שמבינים בעיניין ועוד נשים שילדיהם כך..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: