אני חסום בפורום תרומה וחסדבאיזה פורום?
היא חדשה, פחות מחודשיים באתר? א"כ, זו הסיבה.אין אפשרות בכלל להגיב באף פורום
רק חברים בקהילה מקצועית או בפורום נשים, רשאים להגיב בפורום תרומה וחסד.אני חסום בפורום תרומה וחסד
יש שינויים בהגדרות של פמ"גשלום
רציתי לשאול אתמול עוד יכלתי להגיב בקהילת פמ"ג..
וכרגע אין לי אפשרות.
אשמח לעזרה.
שלחתי הודעה מלפני 3 חודשים בערךלהגיש בקשה
ולחכות בסבלנות
אבל עד חודשיים מההצטרפות אי אפשר להכנס לשום קהילה
א"א להדגיש כותרת, כותרת מודגשת = שלא פתחת את האשכול ההוא, ברגע שפתחת ההדגשה יורדת.איך מדגישים את הכותרת?
ע"י כתיבת @ לפני כתיבת השם (בתחילת הקשות האותיות תפתח רשימה שתקל מעליך את החיפוש.איך מגיבים לניק- ע"י הדגשת השם שלו בתגובה?
אבל הצטרפת לפני חודשיים.שלחתי הודעה מלפני 3 חודשים בערך
שנו את גודל התצוגה, ע"י לחיצה על CTRL ומקש ה +, או CTRL עם הגלגל בעכבר.האתר נפתח לי בתצוגה מאוד קטנה איך אפשר לסדר את זה?
מניסיון בקהילת הציירים- אפשר ואפשר.אבל עד חודשיים מההצטרפות אי אפשר להכנס לשום קהילה
איך אישרו את הבקשה שלך?מניסיון בקהילת הציירים- אפשר ואפשר.
(הצטרפתי לקהילה בערך שבוע אחרי שהצטרפתי לאתר.... )
יש אפשרות לבקש ממשהו?איך אישרו את הבקשה שלך?
לא'יודע...איך אישרו את הבקשה שלך?
הצטרפות לקהילה, בכפוף לקריטריונים של הקהילה אליה אתה מבקש להצטרף.מה ניתן/צריך/מומלץ לעשות כדי לקבל תגית/חגורה?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: