לפני כחודש נוסחה אמנה חדשה לפורום. התעדכנתם מאז?האם לאחרונה הוקשחו הכללים למחיקת הודעות? או שהתווספו כללים חדשים?
אני משתדל ביותר ליצמד לענייניות וכו' ובכל זאת תמהה על כמה הודעות ושרשורים שנמחקו.
ועל הדרך הפסדתי כמה עשרות תודות
לא. איפה האמנה?לפני כחודש נוסחה אמנה חדשה לפורום. התעדכנתם מאז?
לא. איפה האמנה?
קראתי. מוזר לי שלא נתקלתי בזה עד כה.ניהול - איש את רעהו - חוקי הפורום
למה מחקו את האשכול שלי? מדוע נועלים אשכולות? מה הבעיה בנושא הזה? הכנסו וקראו את הכללים המעודכנים של אא"ר! חוקי הפורום: עזרה נטו: אין לפתוח שום דיון שאינו תחת ההגדרה של עזרה אישית. פרוג אינו רשת חברתית, ואיש את רעהו לא מקום של הוואי ופנאי. ע"כ יש לכתוב רק בקשות של עזרה עניינית נטו. תוכן...www.prog.co.il
בעיקרון חודש אחד...בשבוע האחרון קיבלתי כמה פעמים את ההודעה צפה בקובץ המצורף 1133888
עד מתי אני אחשב משתמש חדש? אני פה כבר די הרבה זמן... צפה בקובץ המצורף 1133890
אשמח לעזרה,
מישהי שאני מכירה, פתאום לא יכולה להגיב פה באתר.
(היא לא מוצאת אזהרות בפרופיל שלה והיא חושבת שכנראה חסמו אותה...- אין לה מושג למה- היא משערת, שזה בגלל שהיא ביקשה ממשהי טריילר)
איך היא יכולה לפתוח את המשתמש שלה?
היא לא יודעת אם זו הדרך- אבל היא ניסתה כמה פעמים דרך "צור קשר" ולא ענו לה.
סרטים:
חל איסור על בקשת סרטים וקליפים מכל סוג שהוא בפורום אא"ר. משתמש שיבקש סרטון בפורום ייחסם מיידית. כמו"כ אין להעלות סרטים, סרטונים וקליפים מכל סוג שהוא, ללא אישור כלל.
הרחקה:
משתמש שיפר את הכללים, יורחק לאלתר מפורום אא"ר או ימחק מהאתר כליל, ללא אזהרה ונימוק, לפי החלטת המנהלים.
זו הודעה למשתמשים חדשים עד חודש.בשבוע האחרון קיבלתי כמה פעמים את ההודעה צפה בקובץ המצורף 1133888
עד מתי אני אחשב משתמש חדש? אני פה כבר די הרבה זמן... צפה בקובץ המצורף 1133890
אם עבר יותר מחודש, שתדווח על שם הניק שלה. ואבדוק.אשמח לעזרה,
מישהי שאני מכירה, פתאום לא יכולה להגיב פה באתר.
(היא לא מוצאת אזהרות בפרופיל שלה והיא חושבת שכנראה חסמו אותה...- אין לה מושג למה- היא משערת, שזה בגלל שהיא ביקשה ממשהי טריילר)
איך היא יכולה לפתוח את המשתמש שלה?
היא לא יודעת אם זו הדרך- אבל היא ניסתה כמה פעמים דרך "צור קשר" ולא ענו לה.
יש בעיה להעלות קליפים של שירים של זמרים?סרטים:
חל איסור על בקשת סרטים וקליפים מכל סוג שהוא בפורום אא"ר. משתמש שיבקש סרטון בפורום ייחסם מיידית. כמו"כ אין להעלות סרטים, סרטונים וקליפים מכל סוג שהוא ללא אישור כלל.
באא"ר - אסור.יש בעיה להעלות קליפים של שירים של זמרים?
ושירים לבד ללא קליפ?באא"ר - אסור.
לבקשות שירים יש פורום מיוחד.ושירים לבד ללא קליפ?
כי הרבה פעמים קורה שמישהו מבקש שיר באא"ר ואני מאוד רוצה (ויכול) לעזור במרבית המקרים, ועד שאני מגיע להעלות את השיר האשכול כבר עבר לפורום מוזיקה ושם אין לי הרשאת כתיבה... (מה לעשות שאני לא מלחין?)
אם הספקת - הספקת.ושירים לבד ללא קליפ?
כי הרבה פעמים קורה שמישהו מבקש שיר באא"ר ואני מאוד רוצה (ויכול) לעזור במרבית המקרים, ועד שאני מגיע להעלות את השיר האשכול כבר עבר לפורום מוזיקה ושם אין לי הרשאת כתיבה... (מה לעשות שאני לא מלחין?)
אתה יכול לפתוח גמ"ח כזה תמורת 27 שקל בחודשושירים לבד ללא קליפ?
כמעט ולא קורהאם לא, יעזרו לו בפורום מוזיקה...
איפה לדווח ?אם עבר יותר מחודש, שתדווח על שם הניק שלה. ואבדוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: