ספרתי. כתבת בדיוק 22 הודעות לא באיש את רעהו. הפסקת אוכל נספר, על המחיה נספר, אבל סתם אא"ר לא נספר.זה לא נכון
לי דווקא כן נספר הודעות באיש את רעהו - לא הכל אבל נספר....
ספרתי. כתבת בדיוק 22 הודעות לא באיש את רעהו. הפסקת אוכל נספר, על המחיה נספר, אבל סתם אא"ר לא נספר.זה לא נכון
לי דווקא כן נספר הודעות באיש את רעהו - לא הכל אבל נספר....
טופל. תודה!מה זה התשובה הזאת??
צפה בקובץ המצורף 1130441
מאמרים לא מתפרסמים מיידית, הם עוברים אישור מנהל, ולא כל מאמר מתפרסם.יש הגבלה למאמרים או שאפשר להעלות גם כמה ביום אחד?
כרגע אין אפשרות כזו.איך ניתן לעשות סקר פה בפורום?
יש פורומים שבהם כן ניתן לעשות סקר.לאחרונה ראיתי שכן ניתן, השתנה או שאני טועה?
כן.האם יש אפשרות לעלות לפורום מאמרים שכתבתי חוץ בקהילת כתיבה מקצועית?
לא. כמובן שהוא צריך לעמוד בכללי הפורום.האם על כל נושא שמעלים באיש לרעהו צריכים אישור?
למאמרים, לא לפורום הזה... כן?האם יש אפשרות לעלות לפורום מאמרים שכתבתי חוץ בקהילת כתיבה מקצועית?
לעשות מנוי, או לרכוש קורס במכללת פרוגכיצד אפשר לפרסם מודעה בלוח ביקוש עבודה למי שאינו מנוי פרימיום?
מה יותר משתלם?לעשות מנוי, או לרכוש קורס במכללת פרוג
לעשות מנוי...מה יותר משתלם?
מה יותר משתלם?
לאו דווקא!לעשות מנוי...
צריך לפרסם מחדש.פרסמתי מודעה ופג תוקפה
יש אפשרות לפרסם אותה בשנית?
משתמשת שחברה בפורום "חכמת נשים"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: