לחיצה על השלש נקודות מתחת הפריט מדיה, תציג עוד אפשרויות, ביניהם גם מחיקת פריטאיך ניתן להסיר עבודות מתיק העבודות?
(אני לא מוצאת את ההסבר שהעלו לפורום בעבר)
תודה
לחיצה על השלש נקודות מתחת הפריט מדיה, תציג עוד אפשרויות, ביניהם גם מחיקת פריטאיך ניתן להסיר עבודות מתיק העבודות?
(אני לא מוצאת את ההסבר שהעלו לפורום בעבר)
תודה
אופציה של שינוי שם משתמש, היא רק למנויי פרימיום בתשלום (ולא לתלמידי פרוג).@הכלבויניק אשמח לעזרה
אני רוצה לשנות את שם הניק, יש אופציה ?
סליחה על הבורות, אבל איך מוסיפים קישור כזה?ההודעות באיש את רעהו לא נספרות במונה (אלא רק הודעות בפורומים מקצועיים).
אבל כן נחשבות לחכמת.
כאן תוכלו לספור כמה באמת הודעות כתבתם:
תוצאות חיפוש ל: *
www.prog.co.il
העתק קישור של מספר ההודעותסליחה על הבורות, אבל איך מוסיפים קישור כזה?
בורות ?!? מעניין מה כלל המשתמשים כן יודעים ...סליחה על הבורות,
באם משנים את הניק, מה קורה עם כל ההודעות שנכתבו עד היום?אופציה של שינוי שם משתמש, היא רק למנויי פרימיום בתשלום (ולא לתלמידי פרוג).
נראה לי שההודעות נשארות בשם הקודם.באם משנים את הניק, מה קורה עם כל ההודעות שנכתבו עד היום?
האם גם שם השם של הניק משתנה? או מה שהיה היה?
רק השם משתנה, הפרופיל נשאר כמו שהיה כולל כל ההודעות, התודות, הנקודות.באם משנים את הניק, מה קורה עם כל ההודעות שנכתבו עד היום?
האם גם שם השם של הניק משתנה? או מה שהיה היה?
בטוחה? זכור לי ניקית מסוימת ששינתה את השם וכל ההודעות שכתבה לפני שינוי השם נותרו עם השם הקודם.רק השם משתנה, הפרופיל נשאר כמו שהיה כולל כל ההודעות, התודות, הנקודות.
לא,העתק קישור של מספר ההודעות
צפה בקובץ המצורף 1002787
לא יכול להיות.בטוחה? זכור לי ניקית מסוימת ששינתה את השם וכל ההודעות שכתבה לפני שינוי השם נותרו עם השם הקודם.
פשוט תדביק את הקישור שהעתקת לתוך גוף ההודעה, לא דרך כפתור הוספת קישור.לא,
אני מדבר על 'סוג' הקישור (כמו ציטוט כזה)
תודה רבה רבה רבהפשוט תדביק את הקישור שהעתקת לתוך גוף ההודעה, לא דרך כפתור הוספת קישור.
תמיד תוכל לבדוק ב"תצוגה מקדימה" איך זה יראה לאחר פרסומה.
צודקת!לא יכול להיות.
מה שכן, הציטוטים נשארים על השם הקודם.
אגב, מה זה ???????
(זה קרה לי ממש עכשיו!!!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: