מיום שישי שעבראצלי זה לא הופיע...
@ניהול האתר
מיום שישי שעבראצלי זה לא הופיע...
@ניהול האתר
איך אני שמה חתימה בסוף כל הודעה כתובת אתר שלי?
כן, אופציית החיפוש באתר בתהליכי שדרוג.לא יודעת אם אני היחידה ששמתי לב לזה, אבל החל מאתמול בלילה החיפוש בפורום לא עובד כמו שצריך...
@מרשמלו @ניהול האתר @הכלבויניק
לדוגמה נסו לעשות חיפוש ע"פ שם משתמש - מביא רק הודעות שנכתבו היום, או לפני המון זמן, או תגובות למאמרים/מודעות.
גם חיפוש לפי מילים לא עובד.
לא, ממש לא.רק מנויי פרמיום יכולים להצטרף?
מופיע שם רק פוסטים שעוד לא קראת, ונושא שאת פתחת ועוד לא נכתבו בו עוד הודעות - כביכול כבר קראת אותו.כשאני פותחת נושא חדש,
ואח"כ אני לוחצת על פוסטים חדשים אני לא רואה שזה מופיעה שם.
למה?
כשאני פותחת נושא חדש,
ואח"כ אני לוחצת על פוסטים חדשים אני לא רואה שזה מופיעה שם.
למה?
אפשר ללחוץ על - הצג רק לא נקרא - (מתחת מספרי הדפים ) ז"א מבטלים אותו אז מופיע הכל רק מה שלא קראת זה מודגש והשאר לאמופיע שם רק פוסטים שעוד לא קראת, ונושא שאת פתחת ועוד לא נכתבו בו עוד הודעות - כביכול כבר קראת אותו.
אחרי שיכתבו שם עוד הודעות תוכלי לראות.
כן, בראש הפורום "הוסף למעקב"האם ישנה אפשרות לקבל התראה בכל פעם שנפתח נושא חדש בפורום מסויים אותו אגדיר.
כאן אתם יכולים לבדוק היכן יש לכם הרשאה.איך מקבלים הרשאות להגיב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: