אין גבול רגע אתה בהונגריה רגע בפוליןבאיזה חברה הכי מומלץ והכי זול לשכור רכב בנמל התעופה בבדופשט בעוד שלושה שבועות,
לנהג בן 24 ומעל שנתיים רישיון,
ואני מתכנן לעבור את הגבול לפולין (החזרה באותו מקום בבודפשט)
??
הם פתוחים 24/7@חיים של תורה
@זושא כץ
@3524
אני רוצה להזמין רכב בקלאס וואגן בבודפשט, הטיסה חזור בשעה 05:00, איך מחזירים בשעה כזאת? יש שאטלים?
לא כל החברות מאשרות מעבר לפולין אפילו בתשלום. חשוב לבדוק בכל חברה את רשימת המדינות המאושרת על ידם.אין גבול רגע אתה בהונגריה רגע בפולין
מה שכן את חברת ההשכרה צריך לעדכן ויש לזה בד"כ עלות נוספת
תודההם פתוחים 24/7
אבל שאטל עולה אצלם 10 יורו בשעות האלו. לא בטוח שהם אכן גובים בפועל, צריך לבדוק מולם.
את הדברים הללו תמיד כדאי לאמת מול פקיד באימיילתודה
עוד שאלה
באתר לא מופיע שהקילומטראז ללא הגבלה
למעשה לא מופיע שום אזכור בענין
יש לך מידע מה המדיניות?
מופיע, הוא ללא הגבלה, אלא אם כן חצית גבול. יש לוודא תמיד מול הפקיד בעת ההשכרה.תודה
עוד שאלה
באתר לא מופיע שהקילומטראז ללא הגבלה
למעשה לא מופיע שום אזכור בענין
יש לך מידע מה המדיניות?
ואם אתה מבוטח עם כיסוי מלא, אז גם אם חצית גבול אין הגבלה על הק"מ.מופיע, הוא ללא הגבלה, אלא אם כן חצית גבול. יש לוודא תמיד מול הפקיד בעת ההשכרה.
נכון, אבל רק בסיכום אישי מולם, כי בסעיפי החוזה הרשמי שלהם זה לא כתוב.ואם אתה מבוטח עם כיסוי מלא, אז גם אם חצית גבול אין הגבלה על הק"מ.
ידני?אני מחפש השכרת רכב גדול לכמה ימים (שלישי - שישי הבא) יקר מאוד (משהו כמו 500$)
רכב קטן עולה זול מאוד (כ 60$ ליום)
אני לא רוצה שני רכבים קטנים מעדיף רכב אחד גדול
מישהו מכיר השכרת רכב זולה שיש להם רכב גדול בזול?
עדיין פער גדול לטובת שני רכבים קטניםידני?
בקלאס ווגן 8 מקומות ידני 279 אירו
המחיר לשלושה ימיםעדיין פער גדול לטובת שני רכבים קטנים
לא בדקתי שם
וזה רק ידני..המחיר לשלושה ימים
פער גדול אבל לא מוגזם...
יש ביטול השתתפות כולל כבישים מהיריםוזה רק ידני..
(יש לי ידני ובארץ אני נוהג על ידני אבל הנהג השני לא יאהב..)
יש להם ביטוח מלא עם ביטול השתתפות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: