מי מעתיק לי את הכל ושולח לי קובץ וורד?
יותר קל ומעשי לבדוק מי עיבד את שיר שאת מחפשת ולבדוק דרכו.מה המספר של אורי דוידי אני חייבת דחוף
להשיג פלייבק שלו
הסתדרתייותר קל ומעשי לבדוק מי עיבד את שיר שאת מחפשת ולבדוק דרכו.
נו!מי מעתיק לי את הכל ושולח לי קובץ וורד?
נו!
כדאי לנסות דרך שלום וגשל, האמרגן שלו בישראל.למישהו יש מייל / טל' של מרדכי בן דוד?
ראיתי שכתבו כאן בעבר, אבל כבר א"א לראות מיילים...
תודה
אם אתה צריך לחג חבל לך על הזמן תתקשר למארגנים ותסגור עם מי שפנוי.אני צריך מספרי טלפון ו/או מיילים של נשפנים חסידיים מומלצים, למישהו יש?
גור אריה למשל, יש למישהו?
אהרלה בנדר 0527669181אני צריך מספרי טלפון ו/או מיילים של נשפנים חסידיים מומלצים, למישהו יש?
גור אריה למשל, יש למישהו?
לא לחג, לחתונהאם אתה צריך לחג חבל לך על הזמן תתקשר למארגנים ותסגור עם מי שיש.
תודה רבה, של יוחנן גור אריה יש לך?אהרלה בנדר 0527669181
גוטליב 0583206528
אברימי שטרן 0548436177
נתן אטינגר 0533100646
לאיוחנן גור אריה
0522810437אפשר טלפון או מייל של יובל סטופל? תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: