058-3249697משה דוד וייסמנדל
אשמח אם תצור איתי קשר .צאו והתפרנסו זה מזה
אני סוכן של מוזיקה מתעסק עם כולם בעיקר עם הציבור החסידי
ממכם אני לא גובה שום תשלום אתם מקבלים תזמורת באותו מחיר ואפילו יותר זול
את המספר טלפון אני נותן רק באישי
המייל זה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>בערי וועבער?
beriweber - שטורדל ג'ימייל וכו'בערי וועבער?
טל'?
054-8520990דודי קאליש
כחלק מהעניין מתעניינת איך מגיעים לאמרגני ומפיק
מה שהכי חשוב הוא ללכת לאולפן ומעבד מקצועי ולערוך סקיצה סבירה ולאחמ"כ לשלוח !אגב אני די חדש פה אבל אתר מדהים!
יש פה אנשים ממש טובים!
מה שחשוב לי לומר לאנשים פה שראיתי כותבים ששליחת השירים היא לא שווה ולא יוצא ממנה כלום
אבל אני יכול להעיד שכששלחתי חומרים טובים תמיד בדרך כלל היתה היענות חיובית מאד שהפתיעה אותי מאד לטובה.
אני לא מוברג ומקושר ובכל זאת הצלחתי להגיע לשמות הכי גדולים בתעשייה והתייחסות מאד עניינית
והתובנה הקטנה שלי שככל שהחומר שאתה שולח הוא טוב היחס וההיענות עולים בהתאמה!
בכל מקרה לא להתייאש!
פנה אלי באישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אני צריך דחוף זמר שיודע להקפיץ טוב לבחורי ישיבות במחיר 1,000 שח פלוס מינוס.
הוא גם האמרגן של מקהלת נגינה!מוטי הכט :מתופף ומפיק 0546277400
הווטסאפ שלו ?המלחין הרשי וויינברגר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: