שלמה מילר נראה לאחרונה: 26/9/17תודה, אבל גם אני יודע, אולי שלמה מילה יעלה דרגה, וימציא לנו את זה.
שלמה מילר נראה לאחרונה: 26/9/17תודה, אבל גם אני יודע, אולי שלמה מילה יעלה דרגה, וימציא לנו את זה.
\המספר שלו לא יעזור לך הרבה הוא למד את השיטה ופשוט מחליף פעם בחודש למס' אחר...תודה, אבל גם אני יודע, אולי שלמה מילה יעלה דרגה, וימציא לנו את זה.
באמת? בא תהיה גבר ותן לי ת'מספר של החודש הקודם\המספר שלו לא יעזור לך הרבה הוא למד את השיטה ופשוט מחליף פעם בחודש למס' אחר...
לדעתי הוא כבר לא מחובר/לא תקין/לא....באמת? בא תהיה גבר ותן לי ת'מספר של החודש הקודם
אם אפשר את המייל של יואלי דיקמן
בתודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>גמאני אשמח מאוד זה קצת דחוף
לדעתי הוא כבר לא מחובר/לא תקין/לא....
הפעם האחרונה שניסיתי לעשות דבר כזה היה לפני שנתיים....
כשלמדתי את ה''טריק'' שלהם פשוט הבנתי שהדרך הנכונה והמועילה היא פשוט ליצור קשר עם אומן זה ללכת בראש שלו תכל''ס זה חוסך הרבה כאב ראש...
רק רציתי לחסוך לך קצת מהניסיון שצברתי אבל אם אתה מעוניין בכ''א בדרך הקשה יותר בכבוד!!אלא אם כן ממש חשוב לך לחסוך את התיווך...
ואז\עם טיפה מאמץ אתה משיג, סוגר דברים ומקבל דיל טוב.
ואם אתה סתם רוצה להתפמפם.. להתחכך עם ידוענים...
אז בבקשה.... שחרר את גולשי פרוג...
סגרתי קצת יותר ברוך ה'...ומבלי להוריד...
אני מהאשכול הזה כבר סגרתי 5 שיתופ.
והיו לפחות עוד 10 שירדו עקב תאריך לא מתאים, מחיר וכו...
רק רציתי לחסוך לך קצת מהניסיון שצברתי אבל אם אתה מעוניין בכ''א בדרך הקשה יותר בכבוד!!
0544470995למישהו יש טלפון של אברהם בלטי? או דרך אחרת ליצור איתו קשר
לידיעתך! מדובר במתחזה!תודה רבה..
(דפדוף קצר בין ההודעות שלו והצלבה למספר שנתנו בפורום הזה העלה לי את המסקנה המתבקשת...)
נראה לך שאת המייל הזה הרשום שחור ע"ג לבן (לאו דווקא, אלא שיגרא דלישנא תפסיה להאי) באתר הרשמי של שולי רנד לא ניסיתי, אך זה לא עובד, צריך את המייל האישי שלו, למי שיהיה גבר ויצא חלוץ לפנינו בהשגת המייל, אודה לו במאוד.
ככה הצליח לעבוד על כולם?לידיעתך! מדובר במתחזה!
זה לא מתחזה זה הוא!!!!!!!!!!!!לידיעתך! מדובר במתחזה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: